IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са реалните цени на имотите в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега за второ дете цената се вдига, за трето да не говорим.
    Бай Мангау има 10 деца, живеят на улицата, апартаманети не им трябват.
    Дюлгерите право сасе насочили към строене на офис билдинги и магистрали.
    Фучиш по магистралата над гетото и право в офиса. После обратно - от крепост, в крепост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Навремето един такъв строен след 1985г струваше 12000 кинта и опрощаваха за първо и второ дете 5000 ако се не лъжа та накрая струваха 7000 кинта.Като им сложим овехтяването колко да струват сега?
      Не се лъжеш - Конкретен случай опростен заем от 5000лв за второ дете при заплата 300лв (нето).

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        първо в сливен после и в софиа ще станат толкова
        Да си призная не ме вълнуват цените на панелките.В колективна сграда не бих живял поне докато съм здрав и мога да се движа.Не горя от желание да живея заедно с хора събирани от кол и въже

Коментар

Навремето един такъв строен след 1985г струваше 12000 кинта и опрощаваха за първо и второ дете 5000 ако се не лъжа та накрая струваха 7000 кинта.Като им сложим овехтяването колко да струват сега?
          първо в сливен после и в софиа ще станат толкова
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
            а в сливен скоро се е продал 66м2 панел за 21000 лева смятайте колко е на м2 цената на панелите

Коментар

• а в сливен скоро се е продал 66м2 панел за 21000 лева смятайте колко е на м2 цената на панелите
              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Как да забогатеем!!!

Коментар

• Звучи фантасмагорично нелепо , но е реално.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• vabo_2008

Знаеш ли какво е кредитирането - едни и същи хора имат имоти и пари , парите си те ги държат в банки и банките ги дават на хора без имоти и без пари..така че първите да си продадат имотите на хора без пари и естественно срещу имотите си получават изтеглени от банките в заем собствените си пари. Ето това е кредитирането и се проваля защото кредитираните за капак вземат че почнат да купуват нови имоти , дават парите на първите на разни строителни предприемачи и те не успяват да си продадат имотите..всичко се омазва , както в момента.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      По време на строителния бум - хора с пари продаваха имоти на хора без пари. Нищо не може да стане , просто хората с пари в момента няма на кой да продадат. Преди търсех да купя имот преди бума , който да е супер изгоден понеже имах някаква доста прилична сума за инвестиране , толкова прилична че изглеждаше страховита за хората които се бореха да оцеляват..не го казвам последното с чувство на гордост и дори ми е неприятно като се помисля че живея в страна в която хората преживяват такива моменти. Бях се ориентирал перфектно , местата които исках да купя после се застроиха с огромни бизнес имоти..естественно тогава никой не ми продаде нищо и аз загубих времето си..да ги търся и да ме лъжат че ще ми продат нещо. Сега си давам сметка , че ако бях успял това щеше да е равностойно да ударя джакпота в тотото. Твоята позната го е ударила , но един път е купила просто един кирлив апартамент , което не е кой знае какво и втори път много често на познати се спестява да се казва действителната цена..трудно е да я знаеш без да си броил лично парите.

ми то 99% от софия е керлива,аз не съм казал,че е купила нещо хубаво само казах за реална цена флат макар и панел

Коментар

• vabo_2008

По време на строителния бум - хора с пари продаваха имоти на хора без пари. Нищо не може да стане , просто хората с пари в момента няма на кой да продадат. Преди търсех да купя имот преди бума , който да е супер изгоден понеже имах някаква доста прилична сума за инвестиране , толкова прилична че изглеждаше страховита за хората които се бореха да оцеляват..не го казвам последното с чувство на гордост и дори ми е неприятно като се помисля че живея в страна в която хората преживяват такива моменти. Бях се ориентирал перфектно , местата които исках да купя после се застроиха с огромни бизнес имоти..естественно тогава никой не ми продаде нищо и аз загубих времето си..да ги търся и да ме лъжат че ще ми продат нещо. Сега си давам сметка , че ако бях успял това щеше да е равностойно да ударя джакпота в тотото. Твоята позната го е ударила , но един път е купила просто един кирлив апартамент , което не е кой знае какво и втори път много често на познати се спестява да се казва действителната цена..трудно е да я знаеш без да си броил лично парите.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Ето реалното състояние на една популярна банка - по скоро агенция за събиране на вземания. Дефакто фалирала отдавна обаче крепена от заемите на ЕЦБ ще живурка да торзмози хората с високи лихви и да ги плаши, че ще им вземе имота ако спрат да плащат. Та така ще лази докато всичко се размине с години сигурно..
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ето ви реална сделка на моя позната........купи панел последен етаж до пазарчето на тодор александров за 500 евро/м2 с напълно оборудвана кухня с уреди ПВЦ дограма стени перфектни боядисани скоро

купи го миналото лято

Коментар

• Абе цените още си се държат на височки нива. Ама пазар - пазарът е цар. Не знам колко са сделките в момента. Неясни са нещата може би ще има още спад с около 50 процента от сегашните нива - според мен по-вероятен вариант, а може и тези нива да са дъното(по-не ми се вярва да е дъното това)

Коментар

Намеренията и желанията са едно а реалността друго.Като им запари фалита под задника не само ще свалят цените ами и свирки ще има на примоция.
                                Хапартаменти със свирки, а?
                                За мен 10 от сега, може ли?

Коментар

Working...
                                X