If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да Хpucmo кажи на нас кой те обиди така.
Ще му видим сметката.
Что то не мога да си представя какво може да е полошо от един мръсен, шумен, непочистен, неуреден, престъпен, опасен, отровен град, където всичко е ПРОБЛЕМ.
Даже паркиране на кола по местоживеене или пресичане на улицата на зелен светофар.
Павел Баня хич не става за живеене.
Това е турска автономия.
Bace Goce впечатлен съм от твоята оферта за 5 хилки. Я пиши ми в приватно съобщение подробности кога да дойда, как да те намеря за да побъбрим по темата.
Kyncho благодаря за информацията.
Знам за Куманово, доста добро селце, само че е много студено заради височина над морско ниво. През зимата направо Сибир. И лятото там с 1 месец покъсо от Варна.
Но пък ще го имам в предвид и ще го отбележа на моята карта.
В момента подготвям карта и маршрути за пролетна обиколка.
А за Куманово и Кичево защо никой не е писал ?! и двете са с градски телефони, има ADSL Интернет. За Кичево е почти сигурно, че ще има и канализация, но там рядко има парцели за 20К евро.... (за 500м2 искаха 40-45К, въпреки че една кака продаде 900м2 за 42К и парцела беше много хубав), че и такива, които да си заслужават. Но в Куманово парцелите са на почти двойно по-ниска цена и аз лично го предпочитам - по-спокоино е. Разстоянието от Варна до Куманово през Каменар е 9-10 км а през Кичево е 12-13 км. Няма и цигани. Според мен си заслучава да се проучи - лятото имаше парцели за около 28-30К и то за 800м2 .... може да са свалили от цената. И да не тръгнеш по агенции - отиваш в селото със снимки от обявите на агенциите и разпитваш местните за местоположението и собствениците. (Получава се много добре - имам опит :-) ) С агенция само ще се набуташ 2-3К :-) Пък и на място като се разприказваш с хора излизат и други парцели. Успех и късмет !!!
Ами китно , на 1/2 час път от Варна е Добрич , а и ще имаш: асфалтиран път, комуникации, удобен транспорт до Варна, болница, училище, свестни магазини и мн. други.. На 20 км от Варна освен Аксаково няма такива "екстри", няма и да има скоро
недей така investor
Аз живея в ено такова китноселце. казва се калиманци.
То че не чистят селски баири вярно е. Ала то и Варна само централни улици почистени
що се касае до пари пак си прекалил. нали човека иска паецел не на брега и не декари а само 500 кв. Ще му дам за 5000 от моите декари участък. Така или иначе буренясва земята няма кой да я обработва.
Тъжно
investor - имаш в предвид сняг който ни изненада тази зима?
Няма страшно. Това е уникално природно явление за Варна. Обикновенно снегът се топи в рамките на една седмица.
Обаче съгласен съм с bobrohaber за значението на инфраструктурата.
Като нямаш ток, вода, телефон(интернет) трудно ще издържиш блокада и една седмица дори и да си на грейна ракийка и зелева салатка.
Коментар