IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогноза за цените на жилищата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Стив ми напълни кошницата в Бобораци, та мога спокойно да натиря някакви двама здрави братя от Дупница, които съм пуснал в идеалния център за мизерията от 200лв.!
    Не може по Бургас да вземат по 650 ЕВРА, за апартамент от руснаците а аз от двама братя от Дупница дето тежат по около 130кг. единият, да вземам общо 200лв. в идеалния мегатоп център на гр. Радомир!
    От утре им казвам поне 450лв., па да се оправят ако искат!
    "Лакомо дупе кръв *ере."

Радомир центъро на вселената.

Коментар

Стив ми напълни кошницата в Бобораци, та мога спокойно да натиря някакви двама здрави братя от Дупница, които съм пуснал в идеалния център за мизерията от 200лв.!
      Не може по Бургас да вземат по 650 ЕВРА, за апартамент от руснаците а аз от двама братя от Дупница дето тежат по около 130кг. единият, да вземам общо 200лв. в идеалния мегатоп център на гр. Радомир!
      От утре им казвам поне 450лв., па да се оправят ако искат!
      Ха ха ха ха ха ха,

жестоко, много се смях
      евалла...

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
        [/COLOR][/COLOR]… не е лошо, не е лошо, съвсем резонно дори
        От утре им казвам поне 450лв., колкото и голяма сума да е за Бате Пешо, па да се оправят ако искат!
        Last edited by Лорда; 20.09.2013, 23:21.

Коментар

Ами да го направят задължителен мандарин и да кажем hinglish

НАЕМИТЕ ВЕЧЕ СКАЧАТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ И БЕЗ ТЯХ. ВИЖ:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2311409
          … не е лошо, не е лошо, съвсем резонно дори

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            И защо да го правят ? Можеше да се надяваш ако на времето всички бяхме учили задължително китайски вместо руски
            Ами да го направят задължителен мандарин и да кажем hinglish

НАЕМИТЕ ВЕЧЕ СКАЧАТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ И БЕЗ ТЯХ. ВИЖ:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2311409

Коментар

Ами примерно нивя бе мастер аф да седАм гьола
              След форума в Далиен, извод за България е, че китайските инвеститори са доста пасивни спрямо страната ни. По морето имоти са купили къде 350 000 руси. Като сметнем, че порцеланчовците са 9 пъти повече, бих бил доволен ако проявят същия интерес да закупят около 3млн. имотки
              И защо да го правят ? Можеше да се надяваш ако на времето всички бяхме учили задължително китайски вместо руски
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Лорде, спри да мечтаеш и отиди да праснеш една салатка с ракийка и погледни по-реално на света.
                Природата не търпи празни пространства нали знаеш, по един милион китайци и индийци дори да дойдат, няма да остане колиба във сяка паланка.
                След малко сядам на салатка от моркови с цвекло, щото ми писна от тез червени домати + водка естествено.

Коментар

• Лорде, спри да мечтаеш и отиди да праснеш една салатка с ракийка и погледни по-реално на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                    Направо си неотразим. Какъв имот ще купиш с 1500лв. Може би пейка в парка. И ще вземаш наем от клошарите. Не е зле да използваш и това над раменете ти когато пишеш.
                    Ами примерно нивя бе мастер аф да седАм гьола
                    След форума в Далиен, извод за България е, че китайските инвеститори са доста пасивни спрямо страната ни. По морето имоти са купили къде 350 000 руси. Като сметнем, че порцеланчовците са 9 пъти повече, бих бил доволен ако проявят същия интерес да закупят около 3млн. имотки

Коментар

Забравил си в кой буркан си ги набутал? Споко, не са се обезценили много, само с 20% на година, само с 5% повече от на банковите влогари, миши инвестори
                      Ако беше имот, нямаше да забравиш къде е, защото всеки месец щеше да ходи да прибираш по 1/3 примерно от тези за които се кахъриш.
                      Направо си неотразим. Какъв имот ще купиш с 1500лв. Може би пейка в парка. И ще вземаш наем от клошарите. Не е зле да използваш и това над раменете ти когато пишеш.

Коментар

Тя вече ги е отписала,така че остават за фонда и аз съм човек. Ще ги харча (ако ги намеря ) САМ.
                        Забравил си в кой буркан си ги набутал? Споко, не са се обезценили много, само с 20% на година, само с 5% повече от на банковите влогари, миши инвестори
                        Ако беше имот, нямаше да забравиш къде е, защото всеки месец щеше да ходи да прибираш по 1/3 примерно от тези за които се кахъриш.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Извинете ме, че се намесвам, но, ако имате съпруга, то малко лековерно обещавате 150 лв! Ще подведете Лорда!
                          Тя вече ги е отписала,така че остават за фонда и аз съм човек. Ще ги харча (ако ги намеря ) САМ.

Коментар

А бе ти си шампион в намиране на отдавна забравени неща. Преди година скрих в къщи и 1500лв и не мога да ги намеря. Обръщам се към към теб като експерт по загубени/забравени неща. КЪДЕ СА? 150лв за тебе.
                            Извинете ме, че се намесвам, но, ако имате съпруга, то малко лековерно обещавате 150 лв! Ще подведете Лорда!
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Браво Хах, точно така трябва да се разсъждава!
                              Втори, трети, четвърти, пети до плюс безкрайност имоти са за сигурност- парите под възглавницата, на борсата и всичко да загубиш, трябва предварително да си ги прежалил.

П.П. Един съвет: Вдигни още исканата от теб цена и ще започнат да ти се обаждат.
                              Българинът е прост, когато цена на имот под наем му се струва ниска, мисли, че нещо не е в ред. ВДИГНИ ЦЕНАТА!
                              А бе ти си шампион в намиране на отдавна забравени неща. Преди година скрих в къщи и 1500лв и не мога да ги намеря. Обръщам се към към теб като експерт по загубени/забравени неща. КЪДЕ СА? 150лв за тебе.

Коментар

• Цените на имотите са основен фактор за растежа в икономиката и инфлацията, последната е тази която създава работни места и кара притежателите на кеш да го харчат.Другото е фантазии на болни мозъци.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X