IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогноза за цените на жилищата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Вече го почнаха, без минимални заплати за бежанците. Гринде, имаш шанса на живота си хахахаха
    Теб там за какъв те имат за ром или за бежанец
    Last edited by mibova; 07.10.2015, 11:51.

Коментар

Именно де, и аз тва казвам
      Прости му Господи он не знае какво говори

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Германците в момента имат да решават бежански проблем, така че...
        Вече го почнаха, без минимални заплати за бежанците. Гринде, имаш шанса на живота си хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          В Германия не мога да имам доходите които имам тука.Каквото искат да приемат
          Германците в момента имат да решават бежански проблем, така че...

Коментар

Именно де, и аз тва казвам

Коментар

Не се притеснявай, в Германия мислят и за тебе. Инак технически си прав, от тая година имат хората минимални надници на час - но допреди това нямаха и можеше и ти в Германия да имаш доходи както в България ...

Коментар

Не благодаря.Аз си имам работа и доходи каквито в Германия не мога да имам.Освен това с брадати терористи и гейове не мога да живея.Имаме културен шок така да се каже
                Не се притеснявай, в Германия мислят и за тебе. Инак технически си прав, от тая година имат хората минимални надници на час - но допреди това нямаха и можеше и ти в Германия да имаш доходи както в България ...

Коментар

Има много черна работа, ела и ти ако искаш с тях
                  Не благодаря.Аз си имам работа и доходи каквито в Германия не мога да имам.Освен това с брадати терористи и гейове не мога да живея.Имаме културен шок така да се каже

Коментар

Червенокретенов а как се оправяте с новите афрогерманци.Предполагам всички в Немция са във възторг от новите жители и цените растат ли растат
                    Има много черна работа, ела и ти ако искаш с тях

Коментар

Ша ма извинтяваш ама в Германия нито е тясно, нито малко, нито криво. За разпадане въобще да не говорим
                      Червенокретенов а как се оправяте с новите афрогерманци.Предполагам всички в Немция са във възторг от новите жители и цените растат ли растат
                      Last edited by power grid; 28.09.2015, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                        Днес 786.18 Евро/кв ....http://imoti.net/prices

лошото е ,че това е средно претеглена цена , т.е. и панеляците !!!

а Нова тухла...над 100 Евро/кв...Свиквайте
                        Никой не търси нова тухла под 100 евро/кв, споко ся

Коментар

• разбираемо е да мъркаш - Поскъпване...

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Ша ма извинтяваш ама в Германия нито е тясно, нито малко, нито криво. За разпадане въобще да не говорим
                          Днес 786.18 Евро/кв ....http://imoti.net/prices

лошото е ,че това е средно претеглена цена , т.е. и панеляците !!!

а Нова тухла...над 1100 Евро/кв...Свиквайте
                          Last edited by skeptika; 28.09.2015, 12:59.
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Ти остави, че поскъпват ами иняма никакви нормални имота, които да се продават. Локациите са зле, новото строителство, тясно, малко и криво. Да не говорим, че сгради на 2-3 години вече се разпадат. На всичкото отгоре и цените им са безбожно високи. Все едно не си купуваш имот в България, а в Германия.

Коментар

• Лоши новини за бежанците емигранти от БГ, те очакваха тук нещата да се влошават, а се оказа, че основния актив поскъпва

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                                само глухият цар не знае ,че Жилищата поскъпват..

и някои съфорумци , които Още пътуват в "стария" влак
                                Ти остави, че поскъпват ами иняма никакви нормални имота, които да се продават. Локациите са зле, новото строителство, тясно, малко и криво. Да не говорим, че сгради на 2-3 години вече се разпадат. На всичкото отгоре и цените им са безбожно високи. Все едно не си купуваш имот в България, а в Германия.

Коментар

Working...
                                X