Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогноза за цените на жилищата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИменно де, и аз тва казвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеГерманците в момента имат да решават бежански проблем, така че...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеВ Германия не мога да имам доходите които имам тука.Каквото искат да приемат
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеВ Германия не мога да имам доходите които имам тука.Каквото искат да приемат
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНе се притеснявай, в Германия мислят и за тебе. Инак технически си прав, от тая година имат хората минимални надници на час - но допреди това нямаха и можеше и ти в Германия да имаш доходи както в България ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе благодаря.Аз си имам работа и доходи каквито в Германия не мога да имам.Освен това с брадати терористи и гейове не мога да живея.Имаме културен шок така да се каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИма много черна работа, ела и ти ако искаш с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЧервенокретенов а как се оправяте с новите афрогерманци.Предполагам всички в Немция са във възторг от новите жители и цените растат ли растат
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеШа ма извинтяваш ама в Германия нито е тясно, нито малко, нито криво. За разпадане въобще да не говоримLast edited by power grid; 28.09.2015, 13:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеДнес 786.18 Евро/кв ....http://imoti.net/prices
лошото е ,че това е средно претеглена цена , т.е. и панеляците !!!
а Нова тухла...над 100 Евро/кв...Свиквайте
Коментар
-
разбираемо е да мъркаш - Поскъпване...
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеШа ма извинтяваш ама в Германия нито е тясно, нито малко, нито криво. За разпадане въобще да не говорим
лошото е ,че това е средно претеглена цена , т.е. и панеляците !!!
а Нова тухла...над 1100 Евро/кв...СвиквайтеLast edited by skeptika; 28.09.2015, 12:59..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТи остави, че поскъпват ами иняма никакви нормални имота, които да се продават. Локациите са зле, новото строителство, тясно, малко и криво. Да не говорим, че сгради на 2-3 години вече се разпадат. На всичкото отгоре и цените им са безбожно високи. Все едно не си купуваш имот в България, а в Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениесамо глухият цар не знае ,че Жилищата поскъпват..
и някои съфорумци , които Още пътуват в "стария" влак
Коментар
Коментар