Имаше и боксониери едно време, ама сега не съм сигурен дали още ги строят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогноза за цените на жилищата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CC_Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от CC_Здравейте !
Не съм специалист в областа на НИ и затова искам да попитам: има ли намаление на цените на ПАНЕЛКИ ГАРСОНОЕРИ ??? Аз лично търся да си купя, но не виждам реално някакво намаляване на цените. Цените на кв/м в югозападните райони са 700-800 евра ! Аз лично тук намаление не виждам !
Не говоря за Люлин 5, Дружба, Надежда.
лека
Де факто излиза, че спад на гарсониерите ПОЧТИ няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от CC_Здравейте !
Не съм специалист в областа на НИ и затова искам да попитам: има ли намаление на цените на ПАНЕЛКИ ГАРСОНОЕРИ ??? Аз лично търся да си купя, но не виждам реално някакво намаляване на цените. Цените на кв/м в югозападните райони са 700-800 евра ! Аз лично тук намаление не виждам !
лека
Според мен не е нормално гарсониерите да са почти на цената на двустайните, няма логика (поне според мен) ! В момента се намират двустайни за 35.000-36.000 евра 62-65 кв/м в Красна Поляна примерно. А гарсониерите в същият район и околните са на същата цена (или 750 евра за кв/м) !
Де факто излиза, че спад на гарсониерите ПОЧТИ няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от CC_Здравейте !
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Намаляват само тези , които са на зор. Хубавото за теб е , че те ще се увеличават в следващите месеци. Лошото е , че трябва да имаш търпение, за да играеш на котка и мишка с тях докато клекнат на твойто. Също лошо е , че строители , АНИ-та и банки със зъби и нокти бранят спада. Все пак очаквам скоро банките да клекнат и да започнат да смъкват повече ипотекираните жилища. Чува се че ,"нашите гръцки" банки са останали без подкрепа отвън. Т.е. да се оправят сами.... АНИ-тата вдигат цените с 2-3 до 5 хил евро в зависимост от това ,колко голям шаран си. Най добре да ги заобикаляш, при всеки удобен случай, а те най сетне да разберат че трябва да работят ...и за купувачите.... А от строители и ивеститори не всички ще оцелеят.(не всички перат пари ). Така че, и от тях ще има да смъкват. Така че търпение и играй на котка и мишка. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CC_Първоначално изпратено от yerdnaПървоначално изпратено от CC_Здравейте !
Но принципно такъв тип апартаменти се продават от собственици, които ще държат жилището 10 години, но няма да свалят цената.
Абсолютно си прав !
Ходих вече на 4-5 огледа, пазарих се, свалях, но то е голям СМЯХ !!! Свалят ми по 300-400 евра, а между сумата която аз предлагам и това което те искат разликата е грубо 4000-5000 евра :lol:
За гарсониери на 30-35г искат по 33-35 хил. евра (и това за тези който са за абсолютен ремонт)
За къде сте се разбързали?http://mickideas.blogspot.com
Коментар
-
Re: Прогноза за цените на жилищата
Боя се някой колеги търсещи "за без пари" и четящи обявите пропускат един много важен факт:
Фалшивите оферти за имоти. Това е стар трик прилаган в много агенции.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от yerdnaПървоначално изпратено от CC_Здравейте !
Но принципно такъв тип апартаменти се продават от собственици, които ще държат жилището 10 години, но няма да свалят цената.
Абсолютно си прав !
Ходих вече на 4-5 огледа, пазарих се, свалях, но то е голям СМЯХ !!! Свалят ми по 300-400 евра, а между сумата която аз предлагам и това което те искат разликата е грубо 4000-5000 евра :lol:
За гарсониери на 30-35г искат по 33-35 хил. евра (и това за тези който са за абсолютен ремонт)
Коментар
-
harpoon
Коментар
-
Здравейте !
Коментар
-
harpoon
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от master of the seven seasОптимист. Централни райони Варна около 700е/м2 СРЕДНО. ще има и по 500 за ремонт. Естествено че ще има и Морската Градина за над 1500е/м2,но е нормално да има топ имоти и всички останали. А за Бургас около 20% по-ниски - имам наследствен в центъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasОптимист. Централни райони Варна около 700е/м2 СРЕДНО. ще има и по 500 за ремонт. Естествено че ще има и Морската Градина за над 1500е/м2,но е нормално да има топ имоти и всички останали. А за Бургас около 20% по-ниски - имам наследствен в центъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от SEBULBAМОЯТА ПРОГНОЗА: 2010 като цяло ще донесе ръст за сектора на недвижимите имоти спрямо текущите нива, въпреки, че известен спад може да има през първото тримесечие ( в рамките на 5-10% максимум от текущите нива). Аз лично смятам лятото да купя нещо във Варна, като март-април ще започна да се оглеждам. А иначе следващата петилетка: сравнително висока реална инфлация и ръст на недвижимите имоти в крак с нея. Да го духат сривлюците, кеш дал господ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAМОЯТА ПРОГНОЗА: 2010 като цяло ще донесе ръст за сектора на недвижимите имоти спрямо текущите нива, въпреки, че известен спад може да има през първото тримесечие ( в рамките на 5-10% максимум от текущите нива). Аз лично смятам лятото да купя нещо във Варна, като март-април ще започна да се оглеждам. А иначе следващата петилетка: сравнително висока реална инфлация и ръст на недвижимите имоти в крак с нея. Да го духат сривлюците, кеш дал господ !!!
Коментар
Коментар