IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам парцел около София – но къде точно?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от ангел петков
    Не знам какво разбираш под отдалечена но и с кола и с градски транспорт и с влак се стига до центъра на София по- бързо отколкото от доста от местата които сте изброили тук.А като пуснат и новата магистрала ще стане още по-добре!Да не говорим,че има проект да качат метрото при обеля на жп. линията за Банкя и като се има предвид премиера от къде е нищо чудно и да стане!А колкото до свлачищата има ги навсякъде около и в София,просто човек трябва да си отваря очите и да се консултира със специалисти!
    Много пристрастно говориш.

Банкя плюса на Банкя е въздуха, но е доста далеч. И в Горна баня има гара, ама нали и до гарата трябва да се стигне... Да видим магистралата, може и да има някаква истина там. Иначе каквото и да правиш не можеш да доближиш Банкя колкото селищата от Горна баня до Камбаните, виж с Подгумер може да сравняваш...

Това за метрото е от приказки за 1001 нощ, защото метрото у нас е само за закрито и ако някога се пусне до Банкя, то трябва да му се изгради покривче, като това на моста на Интерпред. Историята на перничани с нова гара в близост до метростанция Вардър е по-вероятна А това с премиера е малко смешно, не смяташ ли?
    Не говоря в никакъв случай по-пристрастно от теб по простата причина,че не продавам нищо в Банкя!!! И не виждам смисъл да приближавам Банкя до София.
    Хората отиват там за да избягат от София!Истината е,че от центъра на Банкя до центъра(Парламента ,не Руски паметник) на София са точно 17 км.И тъй като живях там 6 години и съм пътувал всеки ден в час пик,взимах разстоянието за 30-40 мин.Още нещо-виж колко хора живеят в Банкя и ги сравни с Г.Баня например!!!
    Това пък със закритото метро от къде го измисли незнам?А за премиера не знам за кое мислиш,че е смешно но не смятам

Коментар

• Първоначално изпратено от ангел петков
      Не знам какво разбираш под отдалечена но и с кола и с градски транспорт и с влак се стига до центъра на София по- бързо отколкото от доста от местата които сте изброили тук.А като пуснат и новата магистрала ще стане още по-добре!Да не говорим,че има проект да качат метрото при обеля на жп. линията за Банкя и като се има предвид премиера от къде е нищо чудно и да стане!А колкото до свлачищата има ги навсякъде около и в София,просто човек трябва да си отваря очите и да се консултира със специалисти!
      Много пристрастно говориш.

Банкя плюса на Банкя е въздуха, но е доста далеч. И в Горна баня има гара, ама нали и до гарата трябва да се стигне... Да видим магистралата, може и да има някаква истина там. Иначе каквото и да правиш не можеш да доближиш Банкя колкото селищата от Горна баня до Камбаните, виж с Подгумер може да сравняваш...

Това за метрото е от приказки за 1001 нощ, защото метрото у нас е само за закрито и ако някога се пусне до Банкя, то трябва да му се изгради покривче, като това на моста на Интерпред. Историята на перничани с нова гара в близост до метростанция Вардър е по-вероятна А това с премиера е малко смешно, не смяташ ли?

Коментар

Банкя е много по-добре във всяко отношение!
        Голям минус е това, че е доста отдалечена и свлачищата в някой части около града.
        Иначе, това че е град си има и плюсове и минуси...

Коментар

Голям минус е това, че е доста отдалечена и свлачищата в някой части около града.
          Иначе, това че е град си има и плюсове и минуси...

Коментар

Както виждам и ти не ги приравняваш защото искаш около 3 пъти по-висока цена за парцела в Г.Баня.А колкото до Локорско само съм го чувал.Приказката ми беше за Г.Баня защото малко се отнесе в хвалбите.Не си заслужава чак толкова!
            Е аз искам 3 пъти повече, защото според мен 50 евро за северната дъга на околовръстното си бяха мечтани цени още преди кризата. Виж че точно тогава са купували там извън регулация по 6 евро... Та като има купувачи даващи толкова, викам да намеря и за парцела в Горна баня някой да купува на предкризисни цени, пък и не съм алчен, 25% свалих от 200

А за това колко е добро, то определено, ако го сравним с Бояна му липсва бул. България, но пък слънцето през зимата си е сериозен плюс Мисълта ми е, че Горна баня е доста по-лесно да се сравни с Бояна, защото все пак си е квартал, а пък няма недостатците от витошкия северен склон или липсата на канал, които се изтъкнат в поне 3 страници от тази тема, където продавачи си хвалят северната дъга, като по-по-най-...

А ако сравняваме със Симеоново или Драгалевци, то Цар Борис 3 си е доста по-добре от Симеоновско или Черни връх...

Коментар

Както виждам и ти не ги приравняваш защото искаш около 3 пъти по-висока цена за парцела в Г.Баня.А колкото до Локорско само съм го чувал.Приказката ми беше за Г.Баня защото малко се отнесе в хвалбите.Не си заслужава чак толкова!
              Е аз искам 3 пъти повече, защото според мен 50 евро за северната дъга на околовръстното си бяха мечтани цени още преди кризата. Виж че точно тогава са купували там извън регулация по 6 евро... Та като има купувачи даващи толкова, викам да намеря и за парцела в Горна баня някой да купува на предкризисни цени, пък и не съм алчен, 25% свалих от 200

А за това колко е добро, то определено, ако го сравним с Бояна му липсва бул. България, но пък слънцето през зимата си е сериозен плюс Мисълта ми е, че Горна баня е доста по-лесно да се сравни с Бояна, защото все пак си е квартал, а пък няма недостатците от витошкия северен склон или липсата на канал, които се изтъкнат в поне 3 страници от тази тема, където продавачи си хвалят северната дъга, като по-по-най-...

А ако сравняваме със Симеоново или Драгалевци, то Цар Борис 3 си е доста по-добре от Симеоновско или Черни връх...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                Както ти написах къщата и въпросните парцели не са на едно място,отстоянието до асфалта е 60 от тях 40 са на бетон положен от мен и комшията.Има ток,водопровод,канал и газ.От оградата не съм доволен,просто качеството на изработка не е на ниво,има и по добро качество ,тази е производство на САМ ШУЙ-Шумен.Въпросните ниви за които ти писах имат 180м лице на улица с асфалт,ток ,вик и газ,състоянието на асфалта е вече друг въпрос .Просто беше разбит от строящите наоколо.
                Благодаря за информацията
                Имаш ли спомен колко лева излезе този 40 метров бетонен път?

Коментар

Думата "гастЕрбайтер" наистина е трудна за превеждане!!!
                  Относно Италианският лицей:1) не е това което беше; 2) има транспорт за учениците и 3) има приемен изпит кото означава,че първо трябва да ти приемат детето и тогава да почнеш да строиш къща в Г.Баня ,а ако второто дете не го приемат не знам!!!
                  Ти би ли си записал децата Локорско? И би ли приравнил Горна баня с Локорско?

Коментар

Първоначално изпратено от vesi97
                    Ха сега да се посмееш още малко.Много бързо заживя извън родината.Както ти написа емос ти действително си уникален случай,на12 беше в процес на напускане на 16 вече си кореняк европеец при това повече от доктор.
                    От няколко месеца не съм в БГ За сега е временно, но дългосрочните ми планове са, да се махна от БГ. Ама не ми е ясно какво се интересуваш от личния ми живот? Нямаш ли си свой? Ако толкова си изпаднал в скука (да не си останал без работа случайно), то след месец да се видим на по бири в София, ще ти покажа снимки и на влакът стрела, готино е да се движиш с 300 км/ч, може и идейния проект на къщата в Горна баня да покажа ... поне на хартия е доста по красив от бастилията на емос...
                    ААААААА не просто се занимавам с автобусен транспорт и ме кефиш с локумите.

Коментар

emos, пак се загледах в снимките, наистина ли имаш лице на асфалт? И да попитам дали си доволен от тази модулната ограда? Нали е от тази която идва готова, само си слагаш колчетата и после отгоре в релсите пускаш платната?
                      Както ти написах къщата и въпросните парцели не са на едно място,отстоянието до асфалта е 60 от тях 40 са на бетон положен от мен и комшията.Има ток,водопровод,канал и газ.От оградата не съм доволен,просто качеството на изработка не е на ниво,има и по добро качество ,тази е производство на САМ ШУЙ-Шумен.Въпросните ниви за които ти писах имат 180м лице на улица с асфалт,ток ,вик и газ,състоянието на асфалта е вече друг въпрос .Просто беше разбит от строящите наоколо.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

emos, пак се загледах в снимките, наистина ли имаш лице на асфалт? И да попитам дали си доволен от тази модулната ограда? Нали е от тази която идва готова, само си слагаш колчетата и после отгоре в релсите пускаш платната?
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• emos, пак се загледах в снимките, наистина ли имаш лице на асфалт? И да попитам дали си доволен от тази модулната ограда? Нали е от тази която идва готова, само си слагаш колчетата и после отгоре в релсите пускаш платната?

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
                            Ха сега да се посмееш още малко.Много бързо заживя извън родината.Както ти написа емос ти действително си уникален случай,на12 беше в процес на напускане на 16 вече си кореняк европеец при това повече от доктор.
                            От няколко месеца не съм в БГ За сега е временно, но дългосрочните ми планове са, да се махна от БГ. Ама не ми е ясно какво се интересуваш от личния ми живот? Нямаш ли си свой? Ако толкова си изпаднал в скука (да не си останал без работа случайно), то след месец да се видим на по бири в София, ще ти покажа снимки и на влакът стрела, готино е да се движиш с 300 км/ч, може и идейния проект на къщата в Горна баня да покажа ... поне на хартия е доста по красив от бастилията на емос...

Коментар

• А понеже се зачудихте за интереса ми, то ще ви отговоря, че преди 4 години имах желанието да се преместя в Горна баня, имам 1 дка наследствен чуден парцел на 300 метра от банята и на 200 метра от спирка на автобус, който стига до Руски паметник и петте кьошета за минути. Горна баня не е на северния склон на Витоша, а е на Люлин планина, която е доста по-ниска, и зимата си има слънце. Отделно до парцела има ток, асфалт, вода, канал и газ! Но по лошо стечение на обстоятелствата, строежа се отложи, а сега ми се смениха целите... в процес на напускане на родината съм Ха сега да се посмееш още малко.Много бързо заживя извън родината.Както ти написа емос ти действително си уникален случай,на12 беше в процес на напускане на 16 вече си кореняк европеец при това повече от доктор.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
                                ИИИХА това ли е автобуса стрела
                                Не се бях смял така то много време. Благодаря

ПП. Тук трамвая е много интересен - не се захранва от висящ кабел и то единствено, за да е по-красиво. Захранването става с трета релса, която е разделена на парчета, като се захранва частта която се пада под трамвая.

Коментар

Working...
                                X