СЕга разбрах и защо е пусната темата...Целта е реализацията на поне една сделка...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам парцел около София – но къде точно?
Collapse
X
-
Negramoten
Re: Купувам парцел около София – но къде точно?
Първоначално изпратено от iiujenЧакането не е лоша политика. Земята си стои, не поевтинява и банкерите все повече я заобичват за ипотека. Ако пък се бърза за пари - може би по-добре е кредит да се вземе, но земята да си остане. Все някога ще й дойде времето. Парите не обичат тарикатите, защото имат финикийска мисия, а не тарикатска. И така.Като поевтиняха апартаментите и вече никой не се набутва в селата без канализация и 190 волта напрежение. А и банките са се избили да кредитират строежи по ливади...
http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...&f1=2009&f2=08
Коментар
-
Първоначално изпратено от iiujen[]
Чакането не е лоша политика. Земята си стои, не поевтинява и банкерите все повече я заобичват за ипотека. Ако пък се бърза за пари - може би по-добре е кредит да се вземе, но земята да си остане. Все някога ще й дойде времето. Парите не обичат тарикатите, защото имат финикийска мисия, а не тарикатска. И така.
Особенно единия можеше да вземе над 100к Е за земя по морето.Искаше 200.
Сега има ужасна нужда от пари, а никой нищо не дава...
..Земята не поевтинява...колко мъка ще докара на хората повярвали в това твърдение...( те и апартаментите не падат и акциите не падат и златото и то никога не пада...а даже и една банка диамантите с тази теза ги продава)
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от bertram70 euro e много за Рударци...прекалено много.
В Горня баня лачен парцел може и да мине за 70еур, но в рударци...на този етап...забрави.
Аз съм си харесал в Мърчаево,но чакам още малко да се спихнат нещата в БГ-то и тогава ако успея да се класирам за 20еур в регулация ще си взема 2 декара за къща.
Отделно че 70 евро и преди кризата надали някой е вадил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от iiujenПървоначално изпратено от fora70евро кв.м.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram70 euro e много за Рударци...прекалено много.
В Горня баня лачен парцел може и да мине за 70еур, но в рударци...на този етап...забрави.
Аз съм си харесал в Мърчаево,но чакам още малко да се спихнат нещата в БГ-то и тогава ако успея да се класирам за 20еур в регулация ще си взема 2 декара за къща.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
70 euro e много за Рударци...прекалено много.
Аз съм си харесал в Мърчаево,но чакам още малко да се спихнат нещата в БГ-то и тогава ако успея да се класирам за 20еур в регулация ще си взема 2 декара за къща.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от iiujenПървоначално изпратено от fora70евро кв.м.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Купувам парцел около София – но къде точно?
Първоначално изпратено от fora70евро кв.м.
Коментар
-
недейте така бе хора - те селяните само чакат да им спрат субсидиите или да се почне някой проект за да си продадат на висока цена имотите и после ние в големия град какво ще ядем?
направо пишете безотговорно и по-глупавите ще Ви се вържат и после като зарежат фермите с кравите и дойдат в София ще се возят по цял ден на метрото с един билет и ще харчат електричеството му понеже не са виждали тези постижения на цивилизацията.това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
Коментар