If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде, бре ... у мойто село има парцели колко щеш ...
Първоначално изпратено от Aquacool
Negramoten,
Май е време да отупаме от праха предложението ти за къщички извън София?
Нещо като Investor city, но с градински доматки от Императора
П.С. Изпратих ти Л.С.
айде, бре ... у мойто село има парцели колко щеш ...
Първоначално изпратено от Aquacool
Negramoten,
П.С. Изпратих ти Л.С.
Negramoten,
П.С. Изпратих ти Л.С.
Бе всичко хубаво, много разбираш и си наясно! Ама защо ли тонът ти ми звучи като на средностатистически родопски тупан? Научи се да пишеш растат, а не растЯт и прибира, а не прЕбира и тогава може да си поговорим. До тогава се радвай на бляновете си за безплатно строителство...
П.П. А това, че не са ти набили цената на мазето директно в цената на квадрат за апартамента не знам какво толкова те вълнува. Така или иначе фактът, че мазето няма да го имаш нотариален факт не го прави безплатно. Или си мислиш, че така става - отиваш при доставчици, архитекти, строители и прочие и им казваш "Ама за мазето, нали, няма да ми взимате пари, щот тупана от форума на инвестора каза, че е само въздух?" Егати малоумното соц-мислене дето демонстрираш.
П.П.2 За това, че те нарекох тупан два пъти в един пост, можеш да се сърдиш само на себе си. Сигурен съм, че Брежнев ще ти обърне внимание, ако му се оплачеш от мен.
Как да ти се сърдя като гледам тъпото ти име/ник тук във форума нищо живей, от прости хора не се обиждам; особенно от тези дето търсят буквите по клавиатурата с полиция дерзай!!!
Но за това, че лумпени като теб се правят на много отворени и надуват балон след балон и масата от хората се хващат ме е яд
Да знаеш цената на парите НЕ Е социализъм, а ЗДРАВ РАЗУМ !!!
Не може един льохман като теб да калкулира веднъж стойността на строителството и после още веднъж да иска да му я платя за една дупка в земята наречена мазе !!! Е нЕма 'а мине
Спокойно, няма да имаш такава възможност. По-вероятно е да ми дойдеш ти под наем
По-скоро ти на мен ще ми дойдеш под наем, защото, за разлика от теб, не изплащам ипотека
хаха, аз някъде да съм казал, че плащам? Какво излиза - че си споря с някакъв спекулант, който просто иска да направи още някой лев в въпреки сплесканата ни борса...
Както казах и по-рано - очевидно е какво ви се иска. Само, че това, което на всички им се иска, не винаги става. Защото това не е филм.
Трябва да си много наивен да си въобразяваш, че някой ще ти продава на цени под реалната себестойност.
Неееее, това никога не се е случвало, няма и да се случи........
Ооо...не казвам, че не се е случвало. Случвало се е и още как! Само, че не в условията, в които се намираме ние в момента. И не при толкова много хитрушани като пишещите тук, които са ОЧЕВИДНИ мераклии за жилища Ако фирмите устискат временното намалявне на продажбите, след това няма да има ядове.
А в сценария, при който световната криза се задълбочи и не устискат и почнат да фалират масово стоителни фирми и пазара на НИ се срине - моите и твойте спестявания няма да са много по-малко сринати. Така, че в крайна сметка пак аз и ти ще сме претаковани.
Стискайте палци икономиките да се закрепят в някакъв разумен времеви интервал...Рано или късно и БФБ ще тръгне нагоре - само, че там ще трябва много повече време, за да се възстанови изгубеното доверие.
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
Спокойно, няма да имаш такава възможност. По-вероятно е да ми дойдеш ти под наем
По-скоро ти на мен ще ми дойдеш под наем, защото, за разлика от теб, не изплащам ипотека
Коментар