IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

0% комисион от купувача?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъдро решение на тези агенции , които са взели това решение, ако искат да оцелеят! До няколко месеца повечето ще минат към тази тактика. Така могат да се привлекат и малкото купувачи които има на пазара. А продавачите ще се увеличават, т.е. конкуренцията сега е между тях. Абе както се казва купувача е цар. Така че , който мисли да купува да се пренастрои, да си вдигне изискванията и да подбива от цената. Айде успехи!

Коментар

• Re: 0% комисион от купувача?

Продавача може да си нат'вари цената и с петорен комисион.
      След пазарлъка, сделката като се сключи на цена, доста по-ниска от исканата от продавача, може да се окаже че продавача е платил комисионната

Просто, пазара е на купувачите. Купувчът е цар! А брокерите какво приказват ... си е тяхна работа. А тяхната е най-сложна. Те трябва да излъжат и купувача, и продавача

Първоначално изпратено от Stefan Mihaylov
      Какво мислите за новата политика на някои посредници на НИ? Дали купувачите се усещат, че разлика няма, (защото цената се товари с двоен комисион от продавача) или са привлечени от рекламата?

Коментар

• Няма лошо , просто тоя тип пазар с тези участници не е толкова оборотен че да има резки движения , виждаш последните 4 месеца пълен стоп на сделките и какво? Представи си на борсата 4 месеца да няма оферта купува?
        nns , представям си го ... днес в една от мойте позиции се бяхме наредили трима през 30 % купува ... та реших да сваля малко да не се мина ... а беше флагман на борсата преди седем години... и сините чипове ги чака същото след като се прехвърлят пакетите и излезнат отчетите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Абсолютно нищо общо няма, никаква лавина няма да има.
          nns , през 2002 г. ми предлагаха гарсониера за 10 к. е аз поисках 9 к долара ..... когато той след един месеца се съгласи ... аз си бях намерил на 8 к ....а сега панела е още по зле.... а и новото не може да се довърши...
          Няма лошо , просто тоя тип пазар с тези участници не е толкова оборотен че да има резки движения , виждаш последните 4 месеца пълен стоп на сделките и какво? Представи си на борсата 4 месеца да няма оферта купува?

Коментар

• Абсолютно нищо общо няма, никаква лавина няма да има.
            nns , през 2002 г. ми предлагаха гарсониера за 10 к. е аз поисках 9 к долара ..... когато той след един месеца се съгласи ... аз си бях намерил на 8 к ....а сега панела е още по зле.... а и новото не може да се довърши...

Коментар

Първоначално изпратено от nns
              Първоначално изпратено от Shemata
              с две думи НИ не се продават и няма търсене... това е!!!

Какво мислите за новата политика на някои посредници на НИ? Дали купувачите се усещат, че разлика няма, (защото цената се товари с двоен комисион от продавача) или са привлечени от рекламата?
              Развитието на ситуацията показва , че и продавачите и купувачите могат да чакат. Единствения който не може да си позволи да чака е посредникът - за тях е без значение движението , важното е да има сделки , а сега няма - няма и комисионни , няма пари - за тях корекцията е 90-95%.
              Те това е разковничето.
              Всъщност - зависи кой какво трябва да прави...
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Продавача приема цената само ако го устройва.Какво значение има какво е включено в нея?Може и тройна комисионна да има.
                B.Graham , това е като с нашите акции ..... кой първи ще продаде....след това е лавина....
                Абсолютно нищо общо няма, никаква лавина няма да има.

Коментар

• Абе идва смърт за пазарите за имоти. Е, не точно смърт, а мъртвило

Коментар

• Продавача приема цената само ако го устройва.Какво значение има какво е включено в нея?Може и тройна комисионна да има.
                    B.Graham , това е като с нашите акции ..... кой първи ще продаде....след това е лавина....

Коментар

Първоначално изпратено от Shemata

Развитието на ситуацията показва , че и продавачите и купувачите могат да чакат. Единствения който не може да си позволи да чака е посредникът - за тях е без значение движението , важното е да има сделки , а сега няма - няма и комисионни , няма пари - за тях корекцията е 90-95%.

Коментар

• Продавача приема цената само ако го устройва.Какво значение има какво е включено в нея?Може и тройна комисионна да има.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 0% комисион от купувача?

Working...
                          X