IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля Ви помогнете ми със съвет как да открия занималня

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ffs.......

Коментар

• Re: Моля Ви помогнете ми със съвет как да открия частна заим

Първоначално изпратено от ks_ss
      Моля Ви ,помогнете ми със съвет как да открия частна занималня за деца.От кои институции е необходимо да извадя документи.Каква фирма трябва да регистрирам и по кой закон?А,ако реша да предлагам на децата и топъл обяд и закуска /чрез кетърингова фирма/значи ли, че ми е необходимо и разрешително от РДНСК?Помещението, което евентуално бих наела от какви документи би се нуждало за да съм изрядна пред закона?И последно от кои институции да очаквам проверки след разкриването на въпросната занималня?
      НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ И ПОМОГНАТ СЪС СЪВЕТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Б Л А Г О Д А Р Я !!!!!!!!!!
      Отделен нормативен акт, касаещ този въпрос- няма.
      Ако сте сигурен/на, че може да наберете повече от 15 деца -10-12 са критичния минимум за избиване на разходите (наем, заплата на учител, ток), тогава си струва да тръгвате по тези пътеки.
      п.п.Вижте в общината.Помещението е най-добре да е с обществено предназначение.

Коментар

• bgmama!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Моля Ви помогнете ми със съвет как да открия занималня

Моля Ви ,помогнете ми със съвет как да открия частна занималня за деца.От кои институции е необходимо да извадя документи.Каква фирма трябва да регистрирам и по кой закон?А,ако реша да предлагам на децата и топъл обяд и закуска /чрез кетърингова фирма/значи ли, че ми е необходимо и разрешително от РДНСК?Помещението, което евентуално бих наела от какви документи би се нуждало за да съм изрядна пред закона?И последно от кои институции да очаквам проверки след разкриването на въпросната занималня?
          НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ И ПОМОГНАТ СЪС СЪВЕТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Б Л А Г О Д А Р Я !!!!!!!!!!
        Working...
        X