IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

13-та заплата!?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapor
    Първоначално изпратено от be_google
    и мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
    колегите си потрошиха телефоните от радост...
    Честито!!!
    Явно, че ще имаме бонуси и тази година, въпреки опитите за манипулация че имало било криза по света и затова у нас не трябвало да има бонуси.
    То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабеж
    "опитите за манипулация, че имало било криза по света" - абе колега ти малоумен ли си , сляп ли си или си на 7-то небе, че ще ти дадат 300 лв за коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      и мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
      Честито!!!
      Явно, че ще имаме бонуси и тази година, въпреки опитите за манипулация че имало било криза по света и затова у нас не трябвало да има бонуси.
      То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабеж

Коментар

• и мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от gbti
          Първоначално изпратено от Rapor
          Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
          При нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....
          И без парти става, но поне има премии за празниците. Реално премиите са за работата през цялата година, а не само през последните месеци, така че е некоректно да се говори че имало било криза и затова нямало как да има премии. Ами миналата зима, пролетта, лятото, че и есента нямаше криза и всички се скъсвахме от работа, затова трябва да има и премии. Освен за бюджетните, не съм чул на друго място да се правят на 2 и половина.
          И тази година следва да има премии, както винаги. Все пак цяла година сме работили, сега е времето да се тегли чертата и да се сметне колко сме работили.
          Абе ние че сме работили, работили сме ...
          Ама дали ще ни платят някоя премия, или ще си запазят парите, е друг въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Първоначално изпратено от Aleator
            Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
            Въпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
            +1
            И аз така ще направя!
            Евала!
            В кой сектор на икономиката се подвизавате?
            Браво на такива хора!!!!!!!!!!

благословен да ви е бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleator
              Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
              Въпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
              +1
              И аз така ще направя!
              Евала!
              В кой сектор на икономиката се подвизавате?
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Хенри Чарлз Буковски
                +1
                И аз така ще направя!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
                  Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
                  При нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....
                  И без парти става, но поне има премии за празниците. Реално премиите са за работата през цялата година, а не само през последните месеци, така че е некоректно да се говори че имало било криза и затова нямало как да има премии. Ами миналата зима, пролетта, лятото, че и есента нямаше криза и всички се скъсвахме от работа, затова трябва да има и премии. Освен за бюджетните, не съм чул на друго място да се правят на 2 и половина.
                  И тази година следва да има премии, както винаги. Все пак цяла година сме работили, сега е времето да се тегли чертата и да се сметне колко сме работили.

Коментар

• щеше да е хубаво... поне с 13-та заплата да има и black friday sales. Имаше по-рано през месеца слух, че ще го въвеждат в техномаркет и магазините за черна и бяла техника... купуваш всичко на половин цена + 1 брой бонус един път в годината.
                    if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                      и при нас няма да има коледно парти, не се задават коледни бонуси инякакви ентусиасти си правят доброволно парти. а да, взимам 600 и базовата ми заплата не е мърдала от откакто постъпих преди година и половина въпреки разни обещания
                      Споко, ватманите към хилка си взимат. Трудно е

Коментар

• Първоначално изпратено от ТЕЛЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
                          Първоначално изпратено от sentex
                          Първоначално изпратено от Тъпо парче
                          Ние даже и парти няма да имаме
                          А някои "слуги-тели" ще си плащат "доброволно" партито за Н.Г.
                          sentex ... има време !!!

как мислите колеги - бонусите (13-та, лятна заплата, празнични ит.н. стимули)
                          ляво, дясно.... или разумно човешко и управленско решение са?
                          Свърши вече...на 6-ти беше последния и единствен банкет.....даже по 50 лв за рокля не отпуснаха гадовете
                          Мале-е-е прати на ЛС къде ги тия рокли по 50-чка да кажа на жената ....
                          Как къде бе, У Варна ....аз се чудя защо в онази тема за заплатите всички получават над 2000лв, ама то явно при вас и роклите скъпи
                          и при нас няма да има коледно парти, не се задават коледни бонуси инякакви ентусиасти си правят доброволно парти. а да, взимам 600 и базовата ми заплата не е мърдала от откакто постъпих преди година и половина въпреки разни обещания

Коментар

• При нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....

Коментар

• и при нас само парти имаше, дори не ходих ..

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                                Първоначално изпратено от Тъпо парче
                                Ние даже и парти няма да имаме
                                А някои "слуги-тели" ще си плащат "доброволно" партито за Н.Г.
                                sentex ... има време !!!

как мислите колеги - бонусите (13-та, лятна заплата, празнични ит.н. стимули)
                                ляво, дясно.... или разумно човешко и управленско решение са?
                                Свърши вече...на 6-ти беше последния и единствен банкет.....даже по 50 лв за рокля не отпуснаха гадовете
                                Мале-е-е прати на ЛС къде ги тия рокли по 50-чка да кажа на жената ....
                                Как къде бе, У Варна ....аз се чудя защо в онази тема за заплатите всички получават над 2000лв, ама то явно при вас и роклите скъпи

Коментар

Working...
                                X