Първоначално изпратено от Rapor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
13-та заплата!?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от be_googleи мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
колегите си потрошиха телефоните от радост...
Явно, че ще имаме бонуси и тази година, въпреки опитите за манипулация че имало било криза по света и затова у нас не трябвало да има бонуси.
То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbtiПървоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от ТЕЛЕПри нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....
Ама дали ще ни платят някоя премия, или ще си запазят парите, е друг въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от AleatorПървоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиВъпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
И аз така ще направя!
В кой сектор на икономиката се подвизавате?
благословен да ви е бизнеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleatorПървоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиВъпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
И аз така ще направя!
В кой сектор на икономиката се подвизавате?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиВъпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
И аз така ще направя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от ТЕЛЕПри нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheartи при нас няма да има коледно парти, не се задават коледни бонуси инякакви ентусиасти си правят доброволно парти. а да, взимам 600 и базовата ми заплата не е мърдала от откакто постъпих преди година и половина въпреки разни обещания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТЕЛЕПри нас ни резнаха само партито, макар че дереджето ни не е по-лошо от миналата година, ама нали всички говорят за криза.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Тъпо парчеПървоначално изпратено от sentexНие даже и парти няма да имаме
как мислите колеги - бонусите (13-та, лятна заплата, празнични ит.н. стимули)
ляво, дясно.... или разумно човешко и управленско решение са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Тъпо парчеПървоначално изпратено от sentexНие даже и парти няма да имаме
как мислите колеги - бонусите (13-та, лятна заплата, празнични ит.н. стимули)
ляво, дясно.... или разумно човешко и управленско решение са?
Коментар
Коментар