Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
13-та заплата!?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиПървоначално изпратено от psycoholicСега, премията, давана от работодателя, се дава, не защото работодателя е добър чиляк, а защото така се дава инициатива на служителя да стои след 8-мия час и да дава максимума от себе си! Ако сега орежат премиите, догодина всички ще сме скатавка, нали?
13тата заплата не се дава заради доброто сърце на началството, а се купуват изтисканите допълнителни часове от служителя!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicСега, премията, давана от работодателя, се дава, не защото работодателя е добър чиляк, а защото така се дава инициатива на служителя да стои след 8-мия час и да дава максимума от себе си! Ако сега орежат премиите, догодина всички ще сме скатавка, нали?
13тата заплата не се дава заради доброто сърце на началството, а се купуват изтисканите допълнителни часове от служителя!
Коментар
-
Сега, премията, давана от работодателя, се дава, не защото работодателя е добър чиляк, а защото така се дава инициатива на служителя да стои след 8-мия час и да дава максимума от себе си! Ако сега орежат премиите, догодина всички ще сме скатавка, нали?
13тата заплата не се дава заради доброто сърце на началството, а се купуват изтисканите допълнителни часове от служителя!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиПървоначално изпратено от AleatorПървоначално изпратено от БоримечкатаХане, аз нещата ги виждам така ... глобална финансова криза има - факт, свирепа - факт ...
но частни фирми, които ще запишат положителни финансови резултати, трябва да компенсират служителите си.
Малко ще е странно, да обявиш ХХ милки печалба, но си резнал бонусите като се оправдаваш с финансовата криза.
виж - държавната администрация - в чувал, мърдите там не си заслужават реално дори и заплатите, колкото и мижави да са те, че камо ли бонуси
Айде лек ден и весели празници
Е как да стане?
По-скоро трябва да затягаме коланите за да си знаем че иде криза, а ние сме свикнали от край време да затягаме коланите, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleatorПървоначално изпратено от БоримечкатаХане, аз нещата ги виждам така ... глобална финансова криза има - факт, свирепа - факт ...
но частни фирми, които ще запишат положителни финансови резултати, трябва да компенсират служителите си.
Малко ще е странно, да обявиш ХХ милки печалба, но си резнал бонусите като се оправдаваш с финансовата криза.
виж - държавната администрация - в чувал, мърдите там не си заслужават реално дори и заплатите, колкото и мижави да са те, че камо ли бонуси
Айде лек ден и весели празници
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от AleatorПървоначално изпратено от Хенри Чарлз БуковскиВъпреки всичко ще направя банкет и ще раздам 13та заплата. Имам резерви трупани по малко през годините и не мисля и да съкращавам. Мога да издържа 12-15 месеца, като се съкратят някой от разходите може и повече. Според мен хората са най-ценния капитал и след време тия хора ще ми върнат много повече от това което съм им дал.
И аз така ще направя!
В кой сектор на икономиката се подвизавате?
Посредничество и търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаХане, аз нещата ги виждам така ... глобална финансова криза има - факт, свирепа - факт ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от be_googleи мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
колегите си потрошиха телефоните от радост...
Явно, че ще имаме бонуси и тази година, въпреки опитите за манипулация че имало било криза по света и затова у нас не трябвало да има бонуси.
То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабеж
Коментар
-
Хане, аз нещата ги виждам така ... глобална финансова криза има - факт, свирепа - факт ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от be_googleи мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
Явно, че ще имаме бонуси и тази година, въпреки опитите за манипулация че имало било криза по света и затова у нас не трябвало да има бонуси.
То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабеж
Мисълта ми беше не че по света няма криза, има, а че след като у нас няма криза и сме остров на стабилността, защо да не се дадат заслужени премии и бонуси на всички нас, ние които сме направили страната ни да е остров на стабилност и да няма криза у нас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от be_googleи мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
Мисълта ми беше не че по света няма криза, има, а че след като у нас няма криза и сме остров на стабилността, защо да не се дадат заслужени премии и бонуси на всички нас, ние които сме направили страната ни да е остров на стабилност и да няма криза у нас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от be_googleи мене ми казаха, че ще имам едно бонусче ей!
То при нивото на заплатите в БГ, да няма бонус на края на годината си е чист грабежBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар