IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не пускайте лимитирани поръчки,проблемни са,пускайте пазарни

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Инвестиционен посредник Елана, от началото на тази година, е въвел и директно удържа следните такси:
    0,1 % годишно върху стойността на портфейла за попечителството върху ценните книжа
    0,5% годишно за свободните парични средства по сметката, пак като попечителство.

Доколко това е правилно и не е в нарушение на разпоредбите?
    Това са вноските, които те правят за Фонда за компенсиране на инвеститорите. Дали е правилно или не няма да коментирам, но със сигурност не е в нарушение с нормативната уредба.
    Елана не са в нарушение на разпоредбите, от тях си зависи какви такси ще удържат, вноските са за Фондът за гарантиране сетълмента на сделките /т.е. ако стане проблем с плащането по някоя сделка, поради невъзможност на едната страна да я покрие примерно/. Фонд за компенсиране на инвеститорите НЯМА! Такова животно няма никъде по света. Тук нямаме банков депозит /само те са гарантирани и то до 40 хил. лв./! Хаки, предполагам, че в случая си се объркал.
    Що се отнася до темата - това си е жива манипулация и авторът й би трябвало да отнесе едно 20 хилядно поздравление от КФН.

Коментар

• тази темичка ми се струва като опит за манипулацийка нещо...

Коментар

• Не говоря за теб Просто ми стана смешно - Фонд за компенсиране на инвеститорите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пeс
          Първоначално изпратено от Hakkinen
          Това са вноските, които те правят за Фонда за компенсиране на инвеститорите.
          Компенсиране при въвеждане на пазарни поръчки ли?
          Искам акт от КФН за пусналият темата, за манипулация на пазара...
          Прочети на кое мнение отговарям! Нищо общо няма с пускането на поръчки...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Това са вноските, които те правят за Фонда за компенсиране на инвеститорите.
            Компенсиране при въвеждане на пазарни поръчки ли?
            Искам акт от КФН за пусналият темата, за манипулация на пазара...

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Инвестиционен посредник Елана, от началото на тази година, е въвел и директно удържа следните такси:
              0,1 % годишно върху стойността на портфейла за попечителството върху ценните книжа
              0,5% годишно за свободните парични средства по сметката, пак като попечителство.

Това са вноските, които те правят за Фонда за компенсиране на инвеститорите. Дали е правилно или не няма да коментирам, но със сигурност не е в нарушение на нормативната уредба.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Инвестиционен посредник Елана, от началото на тази година, е въвел и директно удържа следните такси:

Коментар

• пич .. мисля че е най-добре да се прегледаш при професионалист...

Коментар

• Re: Не пускайте лимитирани поръчки,проблемни са,пускайте паз

Първоначално изпратено от лимитирани
                    Чух, че в няколко акта на КФН като аргумент за нарушение се сочи, че сделките са станали след лимитирани поръчки.

Доколкото разбрах лимитираните поръчки ограничавали възможността на другите участници да участват в сделките и опреедляли цената, което е манипулация

Дано не съм разбрал правилно.
                    Но имайте едно наум с лимитираните и когато е възможно въвеждайте пазарни Ей така за всеки случай.

Дано не съм разбрал правилни.

Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
                    ???
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не пускайте лимитирани поръчки,проблемни са,пускайте пазарни

Чух, че в няколко акта на КФН като аргумент за нарушение се сочи, че сделките са станали след лимитирани поръчки.

Доколкото разбрах лимитираните поръчки ограничавали възможността на другите участници да участват в сделките и опреедляли цената, което е манипулация

Дано не съм разбрал правилно.
                      Но имайте едно наум с лимитираните и когато е възможно въвеждайте пазарни Ей така за всеки случай.

Дано не съм разбрал правилни.

Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
                      1
                      Не
                      100.00%
                      1
                      Да
                      0.00%
                      0
                      Не знам
                      0.00%
                      0
                    Working...
                    X