If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прави се нещо, не се обмисля, харчат се едни пари,
след това се харчат други пари да се оправи настаналата каша.
Така се работи в България последните 15 години.
Това трябва да се промени!
Като "европеец", искам да знам как ми се харчат парите,
ако не ми харесва резултата, искам промени, писнами от некадърни чиновици!!!
В тая Агенция има доста шефове, време е да намалят......
-Служител по сигурността на информацията Радослав Гълъбов
- Отдел "Административно-правно обслужване" - Началник отдел Деяна Андреева
- Отдел "Административно-правно обслужване" - Главен юрисконсулт Мариана Стаменова
- Отдел "Информационни проекти и методология" - Главен експерт Александър Класанов
Ами то и досега повечето от тая информация е достъпна за всеки абонат на АПИС например. Е, вярно копията от личните карти май идват малко в повече Иначе имена, ЕГН, адрес на регистрация, телефон за връзка, БУЛСТАТ, са си нормална публично достъпна информация....
дори на места като АПИС или Дакси би могло да се смята за по-опасно, понеже в регистъра са сканирани и поради това по-трудни за автоматизирана обработка и злоупотреба (споменавам това, понеже виждам, че темата е за злоупотреба, а това има и легална дефиниция, която не знам отчитате ли).
Ами то и досега повечето от тая информация е достъпна за всеки абонат на АПИС например. Е, вярно копията от личните карти май идват малко в повече Иначе имена, ЕГН, адрес на регистрация, телефон за връзка, БУЛСТАТ, са си нормална публично достъпна информация....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
сега ще те подкарат що си влизал дето не ти е работа ))
нищо че всякакви защити просто липсват ...
ама за какво ли са нужни всъщност ... ?
е какво ли толкова се е случило? какви ли толкова данни за лицата се разкриват? колко е висок, та това не се ли вижда! къде живее? това на доста места не се смята за лична информация! или викате, улицата и номера са си лично негови? не вярвам враговете на даден човек да са опряли да го търсят чрез търговския регистър - те вероятно го познават лично (как иначе биха му били врагове)...
Коментар