IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможен ли е проблем с ИП и акциите ни ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя фонд гарантира до 90% от стойноста на вземанията,но не повече от :
    30 000лв до 31.12.2009
    40 000лв след 01.01.2010г.
    Клиентите на договорните фондове не могат да ползват тази опция.
    Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Правиш ли разлика между парични средства и ценни книжа?
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Re: Възможен ли е проблем с ИП и акциите ни ?

Първоначално изпратено от nnn
        Първоначално изпратено от u00
        Първоначално изпратено от Petq
        .....Създава се Фонд за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа. Той ще изплаща компенсации когато инвестиционният посредник не може да изпълни задълженията си......
        Какво ще рече това ?
        Възможно ли е ИП да продаде акции на техен клиент и да духне с парите ?
        сега може ли да се случи този сценарий?
        май до 40 000 х. лв. няма проблем
        Ама ако днес един пакет акции е 4 0 000, а утре 50 000
        пак само до 40 000 имаш сигурност
        да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

Първоначално изпратено от u00
          .....Създава се Фонд за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа. Той ще изплаща компенсации когато инвестиционният посредник не може да изпълни задълженията си......
          Какво ще рече това ?
          май до 40 000 х. лв. няма проблем

Коментар

Какво ще рече това ?
            да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Възможен ли е проблем с ИП и акциите ни ?

alfred много благодаря за информацията.желая ти приятен уикенд.

Коментар

Здравей. Намерих няколко телефона на Пощенска. Първата група са от Инвестор-а, а втората - от Централен Депозитар.
                /Дано съм направил линк-овете както трябва, че да се появят нормално.. /

ТБ "Българска Пощенска Банка" АД
                София, бул. Цар Освободител 14
                Ивелин Тенев Иванов 816 60 63
                Преслав Владимиров Китипов 816 64 92

=============================

Инвестиционнен Посрeдник - Българска Пощенска Банка АД ,Регистрационен Агент
                с Номер в Централен Депозитар - 10360
                Представител - Панайотис Варелас
                Лице1 за контакти - Ивелин Иванов
                Лице2 за контакти - Диана Динева
                Телефон - 8166236
                Факс - 9888131
                Е-мейл - pkp@postbank.bg
                Адрес - гр. София, бул."Цар Освободител" 14

Иначе не знам дали ти е нужна депозитарна разписка за дивидентите. Аз съм взимал и само срещу лична карта.

Коментар

сърдечно моля да ми помогнете с информация .

Коментар

Имам акции на DOVUHL & IHLBLзакупени чрез борсов посредник Пощенска банка.За тях нямам депозитарна разписка,тъй като считах същия посредник да ми продаде в по-късен момент акциите.Мо-ля да ми помогнете с информация ако искам да си получа дивидент дали трябва да си извадя разписка и дали ПБ е още посредник.Аз имам здравословен проблем и не мога да отида до ПБ,а тел.,който ползвах при покупката не отговаря.Сърдечно благодаря за ихформацията.

Коментар

Имам акции на DOVUHL & IHLBLзакупени чрез борсов посредник Пощенска банка.За тях нямам депозитарна разписка,тъй като считах същия посредник да ми продаде в по-късен момент акциите.Мо-ля да ми помогнете с информация ако искам да си получа дивидент дали трябва да си извадя разписка и дали ПБ е още посредник.Аз имам здравословен проблем и не мога да отида до ПБ,а тел.,който ползвах при покупката не отговаря.Сърдечно благодаря за ихформацията.

Коментар

Estestveno , che edin broker shte dade informacia za tebe, kogato mu ia poiskat. Nikoi ne pravi
                        dobrovolno neshto v ushtarb na klientite si. V Germania mnog neshta stavat s anonimni signali
                        ili ako se nabiesh na oko(primerno s luksozen mercedes....).
                        Mnogo hora ukrivat danaci v prodaljenie na godini i povecheto sled tova si plashtat s lihvite.
                        Sajaliavam, che se otklonih doniakade ot temata.

Коментар

до неук!
                          именно! с тоя Фонд се въвежда "данък върху клиентите", в смисъл - плащаш вноски на база клиентските активи. колкото повече клиенти имаш-толкова по-дебели вноски /до достигане на определена сума/. Общо промените са около 30 страници.
                          да е честито на всички - и ИП, и Банки, и най-вече на КЛИЕНТИТЕ.
                          няма нужда да казваме от кого ще се събират тези суми и кой в крайна сметка ще ги плаща нали??

Коментар

ЗППЦК не се занимава с облагането на доходите, а с регулацията на пазара. Но във вчерашните промени има други много интересни нещица. Любопитно ми е да чуя коментара на ИП за : гаранционния фонд, за задължителното прелицензиране , за евентуалното навлизане на на чужди ИП в България и т.н...

Коментар

Сигурно не си теглил пари от клиентската ти подсметка при просредника, за това не си се сблъсквал с това. Иначе Private Verau?erungsgeschafte се облагат от 4 год. вече.

Коментар

ami mnogo stranno togava zashto az dosega 2 godini 1 put ne sum platil danuci vurhu spekulativnite pechalbi a imam smetki v Fimatex i Diraba Bank.

Коментар

Working...
                                X