Закрий набирателната и си изтегли капитала в касата. Може да има такса за сметката всеки месец. Също трябва да провериш в търговския регистър дали не трябва да подаваш отчети при тях всяка година до 30 юни, че има доста голяма глоба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕООД без дейност - няколко въпроса
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trendafil75 Разгледай мнениеБлагодаря за отговорите!
Нищо не съм подавал до сега, не е регистрирана по ЗДДС. Не съм се регистрирал като самоосигуряващо се лице, до колкото знам не е необходимо докато не започна дейност (надявам се така да е).
За набирателната сметка, проблем ли е ако си стои открита, имате ли представа?
Поздрави.Last edited by gabarduk; 18.05.2015, 14:37.
Коментар
-
Благодаря за отговорите!
Нищо не съм подавал до сега, не е регистрирана по ЗДДС. Не съм се регистрирал като самоосигуряващо се лице, до колкото знам не е необходимо докато не започна дейност (надявам се така да е).
За набирателната сметка, проблем ли е ако си стои открита, имате ли представа?
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trendafil75 Разгледай мнениеЗдравейте,
Преди няколко месеца регистрирах ново ЕООД, което така и не започна дейност. Необходимо ли е всеки месец да се пускат нулеви отчети или това важи само за годишните? Също така, не съм откривал разплащателна сметка, все още си стои набирателната, мога ли да я закрия без да откривам разплащателна, тъй като не планирам скоро да започвам дейност.
Благодаря!
Трендафил
Коментар
-
ЕООД без дейност - няколко въпроса
Здравейте,
Преди няколко месеца регистрирах ново ЕООД, което така и не започна дейност. Необходимо ли е всеки месец да се пускат нулеви отчети или това важи само за годишните? Също така, не съм откривал разплащателна сметка, все още си стои набирателната, мога ли да я закрия без да откривам разплащателна, тъй като не планирам скоро да започвам дейност.
Благодаря!
ТрендафилТагове: Отмаркиране на всички
Коментар