Shadow, и аз участвам по този проект. И ти си ментор, нали така?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За декларацията за осигурителен доход
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеС удоволствие бих минал и без тази декларация но я изискват... но сега като проверих, не е нужно да съм на трудов договор и да се осигурявам на поне минимална заплата, така че ще я видя тази счетоводителка защо ми поставя такива условия утре.
Всъщност не искам.
1. Много е загрижена за университета и иска да спести пари за осигуровки /частта, която се плаща от унито/, не виждам обаче защо трябва да те кара да извършваш закононарушение.
2. И много по-вероятно - фльорца, която от години си бърка в носа и не е прочела нищо, от как е поставена на това местенце.
Има и трета възможност, да те мисли за самоосигуряващ се, какъвто явно не си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПо принцип неща, започващи с "Аз долуподписания", гледай много много да не подписваш.
А когато наистина се наложи - пиши истината!
Справка 313НК
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеот къв зор искаш да лъжеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
Ето такава, искат ми я в някои университети да я подавам за да ми изплащат малки суми, по една програма, за които ми удържат данъци, така че спокойно не ощетявам с нищо нашата икономика, не ми се карайте. Но проблема е, че аз не се осигурявам на никакви суми и досега писах на полетата някакви дребни 50лв, 0лв, колкото да мине номера, но вече ми искат поне минималната заплата да пиша, и какво може да стане ако я напиша без да съм се осигурявал на такава сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеи какво може да стане ако я напиша без да съм се осигурявал на такава сума.
А когато наистина се наложи - пиши истината!
Справка 313НК
Коментар
-
За декларацията за осигурителен доход
Искат ми я в някои университети да я подавам за да ми изплащат малки суми, по една програма, за които ми удържат данъци, така че спокойно не ощетявам с нищо нашата икономика, не ми се карайте. Но проблема е, че аз не се осигурявам на никакви суми и досега писах на полетата някакви дребни 50лв, 0лв, колкото да мине номера, но вече ми искат поне минималната заплата да пиша, и какво може да стане ако я напиша без да съм се осигурявал на такава сума.Last edited by Shadow1; 27.07.2014, 12:25.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар