Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Официално платежно средство ли е в ЕС еврото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Фалшименто, кво да правиш.
Набий им го с 4 петдесетачки, не са лоши тоже. Даже май и по-добри от 200-те.
Бетер автогол ще им дойде.
Приятел който работи в банка ми даде 3 банкноти по 500 евро, очевидно фалшиви, лошо качество. След седмица имах бизнес среща но ме нервира бизнес партньорката и без да мисля пъхнах парите под възглавничаката на нейния диван преди да седнем, като оставих 1/3 от парите да се виждат. Бяхме в кафе в мол. Само като скивала паричките докато сядаше ги прибрала мацката с изтънчено движение (аз нарочно отидох на бара да не ме заподозре), пихме около 10 мин чай, и тя вика аз ще ходя до един магазин да си купя едни ботушиДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Не е чудо невиждано.
В България ако искаш да си купиш вестник с банкнота от 100лв. може и да не ти я приемат.
В Англия плащането с банкнота от 50 GBP на някои места си е приключение - то е гледане под лупа, сумтене, чесане по главата...
Можеш да си търсиш правата, най-вероятно ще успееш да ги отстоиш, ама ако те накарат да чакаш един час да ти донесат рестото, едва ли ще си много щастлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДруг път когато не ти приемат парите , вземи стоката и им кажи да викат полиция, да видиш как ше се огънат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеВъпросът може да изглежда тъп, но все по често срещам написи в различни търговски обекти в Европа, че не приемат банкноти от 200 и 500 евро! Въз основа на какъв закон могат да ми откажат да приемат законното платежно средство на еврозоната?
Фалшименто, кво да правиш.
Набий им го с 4 петдесетачки, не са лоши тоже. Даже май и по-добри от 200-те.
Бетер автогол ще им дойде.
Коментар
-
Официално платежно средство ли е в ЕС еврото?
Въпросът може да изглежда тъп, но все по често срещам написи в различни търговски обекти в Европа, че не приемат банкноти от 200 и 500 евро! Въз основа на какъв закон могат да ми откажат да приемат законното платежно средство на еврозоната?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар