IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данъци и осигуровки при търговия от вкъщи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Принципно си дрлъжен да се самоусигуряващ и да плащаш данък върху дохода , но ако не го правиш дали ще те хванат не знам....
    За доход от над $30 000 годишно не ми се рискува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan_tradera Разгледай мнение
      Здравейте,

Имам намерение да търгувам от вкъщи на Nyse, Nasdaq и Amex( remote prop trading) чрез чуждестранен посредник. Искам да знам какви данъци съм длъжен да плащам и колко? Водя ли се самоосигуряващо се лице и длъжен ли съм да плащам някакви осигуровки.? Ще вкарам и някаква сума в акаунта, ако това има значение.
      Принципно си дрлъжен да се самоусигуряващ и да плащаш данък върху дохода , но ако не го правиш дали ще те хванат не знам....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan_tradera Разгледай мнение
        Здравейте,

Имам намерение да търгувам от вкъщи на Nyse, Nasdaq и Amex( remote prop trading) чрез чуждестранен посредник. Искам да знам какви данъци съм длъжен да плащам и колко? Водя ли се самоосигуряващо се лице и длъжен ли съм да плащам някакви осигуровки.? Ще вкарам и някаква сума в акаунта, ако това има значение.
        Ако не си ivan80, провери всички теми създадени от него и ще намериш отговора. Като ги прочетеш и имаш още въпроси - питай. Ще отговаряме.

Коментар

• Данъци и осигуровки при търговия от вкъщи

Здравейте,

Working...
        X