Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данъци и осигуровки при търговия от вкъщи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivan_tradera Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам намерение да търгувам от вкъщи на Nyse, Nasdaq и Amex( remote prop trading) чрез чуждестранен посредник. Искам да знам какви данъци съм длъжен да плащам и колко? Водя ли се самоосигуряващо се лице и длъжен ли съм да плащам някакви осигуровки.? Ще вкарам и някаква сума в акаунта, ако това има значение.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan_tradera Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам намерение да търгувам от вкъщи на Nyse, Nasdaq и Amex( remote prop trading) чрез чуждестранен посредник. Искам да знам какви данъци съм длъжен да плащам и колко? Водя ли се самоосигуряващо се лице и длъжен ли съм да плащам някакви осигуровки.? Ще вкарам и някаква сума в акаунта, ако това има значение.
Коментар
-
Данъци и осигуровки при търговия от вкъщи
Здравейте,
Имам намерение да търгувам от вкъщи на Nyse, Nasdaq и Amex( remote prop trading) чрез чуждестранен посредник. Искам да знам какви данъци съм длъжен да плащам и колко? Водя ли се самоосигуряващо се лице и длъжен ли съм да плащам някакви осигуровки.? Ще вкарам и някаква сума в акаунта, ако това има значение.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар