Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
откриване на обменно бюро
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеУказания № РД 22 - 1734/30.07.2010 г. за подаването в БНБ на ежедневен отчет за сключените сделки с чуждестранна валута срещу български левове на територията на страната (в сила от 3 август 2010 г.) http://www.bnb.bg/AboutUs/AULegalFra...ines/index.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mypoints Разгледай мнениеразчитам на добра локация в провинцията и валути като TRL и RUB
Ако е извън София, съдейки по валутите най-вече по морето - ОК, но иначе пералнята на пълни обороти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mypoints Разгледай мнениеискам да открия обменно бюро - понастоящем съм получил само регистрация от НАП. необходима ми е повече информация за последващите неща които трябва да се направят, а те са важни, като например:
- какви регистрации и отчети трябва да направя още във връзка с осъществяваната дейност? /какво представлява отчет № 51 за БНБ?/
- на патентен данък /местен данък/ ли ще бъда или ми е необходима регистрация по ДДС /републикански данък?
- необходим ми е софтуер за обменното бюро, препоръчайте ми такъв с който сте работили?
Указания № РД 22 - 1734/30.07.2010 г. за подаването в БНБ на ежедневен отчет за сключените сделки с чуждестранна валута срещу български левове на територията на страната (в сила от 3 август 2010 г.) http://www.bnb.bg/AboutUs/AULegalFra...ines/index.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАко нямаш пари за препиране и място на кюше, където да има наплив на добри курсови разлики, какво очакваш?
В София има бюра, котиращи 1,955/1,956. За 1000 лева трябва да врътнеш милион еврака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mypoints Разгледай мнениеискам да открия обменно бюро - понастоящем съм получил само регистрация от НАП. необходима ми е повече информация за последващите неща които трябва да се направят, а те са важни, като например:
- какви регистрации и отчети трябва да направя още във връзка с осъществяваната дейност? /какво представлява отчет № 51 за БНБ?/
- на патентен данък /местен данък/ ли ще бъда или ми е необходима регистрация по ДДС /републикански данък?
- необходим ми е софтуер за обменното бюро, препоръчайте ми такъв с който сте работили?
В София има бюра, котиращи 1,955/1,956. За 1000 лева трябва да врътнеш милион еврака.
Коментар
-
откриване на обменно бюро
искам да открия обменно бюро - понастоящем съм получил само регистрация от НАП. необходима ми е повече информация за последващите неща които трябва да се направят, а те са важни, като например:
- необходим ми е софтуер за обменното бюро, препоръчайте ми такъв с който сте работили?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар