Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Колкото до обещанията - ами има още година и половина, за да се забрави всичко това, народът ни е с достатъчно къса памет в това отношение, затова и основната борба в момента е да се избута до край мандата и да се печели време, с идеята да се оправи някога си там европата. Защото колкото и да звучи смешно на повечето ние имаме огромни предимства пред стара европа - просто тук няма инфраструктура и заплатоте са по-ниски в пъти, а ние и европа сме скачени съдове, т.е. въпрос на време е да доближим техният стандарт и това ще стане въпреки правителството, което и да е то. Правителството може само да ускори или забави (както прави сегашното) процеса, но не и да го промени, поне докато има Ес, а аз съм оптимист за ЕС и еврото.
И още за обещанията - ами аз имам доста добър приятел военен. Умно момче, привърженик на герб (не е гласувал за тях, щото мрази изборите, но ги подкрепя принципно), та на него няам да му дадат заветните 1000 лева, но той не вини Бойко, напротив, според него виновен е Аню, щото бил знаел, че няма кинти, ама искал да прави мръсно на Боко и да се възвеличае себе си и затова бил пуснал премиите - ами на такава логика какво да кажеш Та така, за всеки влак си има пътници, само дето невдянков още не може да го разбере, че железниците са гръбнака горе-долу на всяка икономика или пък просто иска да шитни товарните рпевози за без пари и затова са всички тези цигании, но това е друга тема.
А за зимата на Дянков писах още преди 2 месеца, но тогава ми се смяха - е, сега да видим дали е толкова смешно
Коментар