IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преглед на микробус и неплатени данци за 10 год. назад

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не забравяйте, че всички с IP адрес съветвайки лумпена да не плаща данъци, ще станете обект на разследване от държавата срещу вас.
    Ако не вярвате, скоро като получите първите призовки, ще ривете яко

Коментар

• Правиш преглед на друго място.

Иначе би могъл (само предположение) да отидеш в първата банка и да преведеш някаква сума на общината с основание данък за МПС за 2011 . Хаха.

Първоначално изпратено от rusanova Разгледай мнение
      Микробус,собственост на ЕООД не е регистриран в общината откакто е купен 2001г.Сега не може да мине на техн.преглед,защото му искат документ за платен год.данък...Моля,дайте някакви идеи-как да се излезе от тази каша

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
        Ммда, няма да стане докато в България имаме най-скъпия градски транспорт в Европа, за бездомно куче се дават повече от колкото за децата, пък те скопени после пак раждат. Докато пътя става на дупки година след като е открит само за да се ремонтира всяка година, на всякъде капаците са или хлътнали или ги няма. Когато в най бедната страна, се гордееш с най скъпата отсечка в Европа, където на 10 000 000 лв. са дадени за шахти и отводняване и стане плавателен канал при първия по-сериозен дъжд, за което се обвинят 10 къщи. Най се радвам че като се осигуряваш на максималната заплата в болницата преглеждат циганите с предимство, въпреки че не са платили и една стотинка. И много ме е кефило при едно от отиванията ми да си платя данъка, 30 мин след началото на работния им ден, като влезнах в стаята, как 3 лелки пиеха кафе с кола и бонбонки и сърдито ме изгониха, щяли да ме извикат. Изключително ми е приятно че с мойте данъци издържат най-много полицаи от глава на населението, а съществуване на ВСС е незаменимо удоволствие, знаеки колко гладни магистрати храня, сърце не ми дава да не си платя данъка.
        така е, прав/а си. И идваме до началото - кокошката или яйцето?

Дали ако промяната започне от всеки един поотделно няма да е по-лесно? току виж някога нещата са се променили. А сега какво? Всеки прави на въпреки и си играем на "на ти си куклите, дай ми парцалките". Отнякъде трябва да се започне. И със сигурност отправната точка не е "неплащане на данъци" (примерно). То е лесно да се говори, обвинява, критикува. Ама какво би направил всеки един от нас, ако имаше власт? Ама реално, не фантастики. Как ще промениш нещата? Ще уволниш лелките в данъчното/общината/НОИ/съда и каквото и да е там? Ами те други ще дойдат. По-млади, без опит, без морал, без принципи.

Я стига толкова
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Хубав ден ви желая

на всички-и на съвестните(на вас и едно голямо браво,придружено с окуражително потупване по рамото),и на тези,които ме разбраха правилно.
          Благодаря за инфото

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
            Народопсихология - далаверка да става. Ама шофьора на тоя същия бус дали не се възмущава от пътищата, от пенсиите, от социалните и т.н. подобни? На север и на запад от БГ такава идея на никой не би му хрумнала. И искаме като тяхните заплати, пенсии, обезщетения, помощи, пътища, и какво ли още не. Еми няма да стане.
            Ммда, няма да стане докато в България имаме най-скъпия градски транспорт в Европа, за бездомно куче се дават повече от колкото за децата, пък те скопени после пак раждат. Докато пътя става на дупки година след като е открит само за да се ремонтира всяка година, на всякъде капаците са или хлътнали или ги няма. Когато в най бедната страна, се гордееш с най скъпата отсечка в Европа, където на 10 000 000 лв. са дадени за шахти и отводняване и стане плавателен канал при първия по-сериозен дъжд, за което се обвинят 10 къщи. Най се радвам че като се осигуряваш на максималната заплата в болницата преглеждат циганите с предимство, въпреки че не са платили и една стотинка. И много ме е кефило при едно от отиванията ми да си платя данъка, 30 мин след началото на работния им ден, като влезнах в стаята, как 3 лелки пиеха кафе с кола и бонбонки и сърдито ме изгониха, щяли да ме извикат. Изключително ми е приятно че с мойте данъци издържат най-много полицаи от глава на населението, а съществуване на ВСС е незаменимо удоволствие, знаеки колко гладни магистрати храня, сърце не ми дава да не си платя данъка.

Коментар

• Народопсихология - далаверка да става. Ама шофьора на тоя същия бус дали не се възмущава от пътищата, от пенсиите, от социалните и т.н. подобни? На север и на запад от БГ такава идея на никой не би му хрумнала. И искаме като тяхните заплати, пенсии, обезщетения, помощи, пътища, и какво ли още не. Еми няма да стане.
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                Пробвай на друг пункт за ГТП. Все някъде ще мине.

Аз съм против плащането на данъци, парите не отиват по предназначение, а се крадат !
                това не са взаимно-изключващи се твърдения
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                  Пробвай на друг пункт за ГТП. Все някъде ще мине.

Аз съм против плащането на данъци, парите не отиват по предназначение, а се крадат !
                  5 години не съм плащал данъци за колата - за тая година данъка ми е над 270 лв.
                  Днес минах преглед без проблем. Да го духат бирниците. Иди на друг пункт.
                  1600 лв. струва ремонта на ходовата част на колата ми/предницата/ - да си оправят шибаните дупки по пътищата и тогава ще плащам - вместо сервиза ,ще ги взимат те.
                  Last edited by skorpio; 29.06.2011, 17:45.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Пробвай на друг пункт за ГТП. Все някъде ще мине.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      е как е минавал техн.преглед през тези 10 години???

нали пак се искаше платен данък за да мине техн.преглед

трябва да ви конфискуват буса и една солена глоба на ЕООД-то, но няма адекватни закони в България и ще се разминете пак

чакаи малко не трябва ли законите да са пропорционални не престъплението иначе си е произвол ти май гледам призоваваш за в 10 пъти по голяма строгост за по малки прегрешения

или ако за 13 милиона данъци се получава да си ги платиш и условно 3 години с 5 години изпитателен срок и 43 хиляди разноски по делото

за 130 лева да си ги платиш и се падат 16 минути условно с малко повече изпитателн срок и 0,43 разноски по делото
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от rusanova Разгледай мнение
                        Микробус,собственост на ЕООД не е регистриран в общината откакто е купен 2001г.Сега не може да мине на техн.преглед,защото му искат документ за платен год.данък...Моля,дайте някакви идеи-как да се излезе от тази каша
                        Хитри сме а? Не плащаме данъци а? Нещо ти отказаха рушветчето за да минеш ГТП в сервизчето а?

Ми крайно време беше. ПЛАЩАЙ!
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

е как е минавал техн.преглед през тези 10 години???

нали пак се искаше платен данък за да мине техн.преглед

трябва да ви конфискуват буса и една солена глоба на ЕООД-то, но няма адекватни закони в България и ще се разминете пак

Коментар

• Регистрирате го в Общината. Данък магат да ти вземат 5 години назад, като изчислат и лихвата. За Бус данъка е 10 лв. на започнат тон. Ако е 1,5 тона е 20 лв. и лихвата става 130.00 лв.Акт не могат да ти напишат изтекла е давността.

Коментар

Платете данъците с лихвите и глобата

Коментар

• Преглед на микробус и неплатени данци за 10 год. назад

Working...
                              X