IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промяна на позиция - майчинство

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sagittarius Разгледай мнение
    Здравейте,
    Имам следния въпрос. През последните 3 години жена ми беше в майчинство и отглеждаше двете ни деца. Преди 2 седмици заяви желание да се върне на работа, като преди това си ползва отпуската за тези 3 години. От първия ден в който се води отпуск а не майчинство от работодателя започва да я притеснява и да я кара да попише споразумение, че се връща на по-ниска позиция и съответно с друга заплата. Въпроса ми е до колко това е нормално и не би ли трябвало да е защитена от промени докато и изтече полагаемия отпуск?
    Не бери грижа. Защитена е от всякъде. Да не подписва никакво споразумение. В най-лошия случай когато се върне на работа, Работодателят ще я уволни, като пак трябва да спази разни предизвестия и др. Да прецени желае ли тази работа и готова ли е за времето на отпуска да преглътне по-малкото пари Ако в последствие заплатата се възстанови.

Коментар

• Промяна на позиция - майчинство

Здравейте,
      Имам следния въпрос. През последните 3 години жена ми беше в майчинство и отглеждаше двете ни деца. Преди 2 седмици заяви желание да се върне на работа, като преди това си ползва отпуската за тези 3 години. От първия ден в който се води отпуск а не майчинство от работодателя започва да я притеснява и да я кара да попише споразумение, че се връща на по-ниска позиция и съответно с друга заплата. Въпроса ми е до колко това е нормално и не би ли трябвало да е защитена от промени докато и изтече полагаемия отпуск?
      Its only worth what someone else is willing to pay!
    Working...
    X