IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България в 21-век

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнение
    Нали се сещаш, че ако се осъществи тази идея за плащане по интернет, много хрантутници остават на пътя...? И така се получава парадокса, че хем можеш да платиш по интренет, хем не можеш - за пред Брюксел може, но и хрантутниците трябва да си клатят краката от 9ч. до 5ч. Докато не пукнат всички комунисти няма да има оправия, независимо дали е 15 или 30 век!
    абсолютно същото го преживях,само,че с преводи по банка-и после за да оправя патакламата половин ден в данъчното докато се изнамерят всички документи,сверки и т.н.Напред към електронното правителство
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Съчуствам ти колега и мисля, че това никога няма да се промени. Единствения изход е термина 2!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        от 12 гласували 3/4 са гласували за втория отговор , а 1/2 за първия отговор ... което значи че някои са гласували и за двата отговора....
        100 % имаме ако анкетата позволява само един отговор...а в случая не е така
        Просто е класическа Тиквестор-анкета
        Чакаме статията дето ще я изсмучат от пръстите си след анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Ако е така, то нещо ме убягва смисълът на тези проценти.
          от 12 гласували 3/4 са гласували за втория отговор , а 1/2 за първия отговор ... което значи че някои са гласували и за двата отговора....
          100 % имаме ако анкетата позволява само един отговор...а в случая не е така

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            в грешка си ...но ще ти простим
            Ако е така, то нещо ми убягва смисълът на тези проценти.
            Last edited by vmankov; 27.11.2010, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
              Мдаааа, и анкетата е менте - 50%/70% ... тотал 120%, пак измама и манипулация
              в грешка си ...но ще ти простим

Коментар

• Мдаааа, и анкетата е менте - 50%/70% ... тотал 120%, пак измама и манипулация

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Ура, за катуна в който живеем. Споко и по-зле ще става.
                  Сетих се за вица за песимиста и оптимиста. Ти явно си оптимист... Аз обаче не съм съгласен с теб!
                  Бъдете здрави!

Коментар

• Ура, за катуна в който живеем. Споко и по-зле ще става.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от bastuna Разгледай мнение
                      ............................
                      Какъв ти epay, каква ти НАСА..... Преди 2-3 години си платих данъка на колата по банка и като отидох на следващата година ми казаха, че нема такова нещо... Та плащай пак, па ако си пазиш платежното, с него ходи и подай молба, че дънкът е платен, па чакай да я разгледат, да направят справка и евентуално да ти върнат парите. В моя случай ставаше въпрос за стара трошка и сума от 12 лв, които си платих (втори път + лихвите), щото като си представих разправиите, изгубеното време и пари....

Коментар

• Първоначално изпратено от bastuna Разгледай мнение
                        Реших, като европеец да си платя данъците чрез интернет и така получих удар с мокър парцал(добре че сумата е малка).
                        От начало:Декларирам си аз новият апартамент.Отивам след 1 месец да видя какъв данък дължа и всичко е "ок"-36 лв. до края на годината.(Малък апартамент 50кв.м. и за 2месеца сумата беше приблизителна).Решавам аз да рискувам и да платя в европейска България през "нета".Вземам си бележката, като изрично искам да ми посочат данните които трябва да въведа ,като номер на имота или нещо подобно, банкова сметка и т.н да не изпадаме в подробности.Направих превода през epay.bg.Всичко е точно, получавам писмо че е извършен превод по съответната сметка и т.н.Защо ли се осъмних в модерната IT-BG данъчна система (НЕ В EPAY.BG), в която се наляха милиони за IT развитието?
                        Отивам в подразделението на НАП в район Витоша след 10 дни и по ЕГН поисках справка, дали дължа данъци!Ужас и безумие!Не само ,че дължа, но си тече и лихва.Любезната служителка с учудване ми обясни, че системата не отчита че данъка е платен когато е по банков път или електронен или какъвто и да било...,АКО НЕ Е В БРОЙ.Трябвало след превода да занеса разпечатка за съответния за да се заличи данъка????Е КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА ОТ БАНКОВИЯТ ПРЕВОД - Не разбрах????????
                        Мисля,че това е достатъчно да не си губите времето и вие!!!!

P.S.-Не очаквам някой да се трогне от тази ситуация, но реших да опитам все пак .Това са елементарни неща!Мисля все пак , че може да се направи нещо по въпроса с данъчната система
                        http://observer-pessimist.blogspot.com/
                        Нали се сещаш, че ако се осъществи тази идея за плащане по интернет, много хрантутници остават на пътя...? И така се получава парадокса, че хем можеш да платиш по интренет, хем не можеш - за пред Брюксел може, но и хрантутниците трябва да си клатят краката от 9ч. до 5ч. Докато не пукнат всички комунисти няма да има оправия, независимо дали е 15 или 30 век!

Коментар

• България в 21-век

Реших, като европеец да си платя данъците чрез интернет и така получих удар с мокър парцал(добре че сумата е малка).
                          От начало:Декларирам си аз новият апартамент.Отивам след 1 месец да видя какъв данък дължа и всичко е "ок"-36 лв. до края на годината.(Малък апартамент 50кв.м. и за 2месеца сумата беше приблизителна).Решавам аз да рискувам и да платя в европейска България през "нета".Вземам си бележката, като изрично искам да ми посочат данните които трябва да въведа ,като номер на имота или нещо подобно, банкова сметка и т.н да не изпадаме в подробности.Направих превода през epay.bg.Всичко е точно, получавам писмо че е извършен превод по съответната сметка и т.н.Защо ли се осъмних в модерната IT-BG данъчна система (НЕ В EPAY.BG), в която се наляха милиони за IT развитието?
                          Отивам в подразделението на НАП в район Витоша след 10 дни и по ЕГН поисках справка, дали дължа данъци!Ужас и безумие!Не само ,че дължа, но си тече и лихва.Любезната служителка с учудване ми обясни, че системата не отчита че данъка е платен когато е по банков път или електронен или какъвто и да било...,АКО НЕ Е В БРОЙ.Трябвало след превода да занеса разпечатка за съответния за да се заличи данъка????Е КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА ОТ БАНКОВИЯТ ПРЕВОД - Не разбрах????????
                          Мисля,че това е достатъчно да не си губите времето и вие!!!!

P.S.-Не очаквам някой да се трогне от тази ситуация, но реших да опитам все пак .Това са елементарни неща!Мисля все пак , че може да се направи нещо по въпроса с данъчната система
                          http://observer-pessimist.blogspot.com/
                          20
                          трябва ли да се модернизира данъчната с-ма
                          50.00%
                          10
                          досега хварлените пари за модернизация са хвърлени на вятъра
                          50.00%
                          10

The poll is expired.

Last edited by bastuna; 26.11.2010, 13:00.
                        Working...
                        X