IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Криминализиране укриването на осигуровките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov
    Ша го цункаш не бой се, специално зарад тебе ша го позамия
    Да не почнеш да фъфлиш само после от многото събран мерак
    .............
    С теб повече не бих влизал в диалог, освен на живо. Ще се смаеш колко скоро ще се сбъдне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ландлордов - щом гнусните мангали си позволяват да нападат ушевите свине с камъни, дървета и брадви, а те, вместо да ги застрелят или поне арестуват, им се молят да се разотидат по катуните, то и аз мога да си позволя да кажа, че те, ушевите, са безполезни боклуци, още повече, че аз им плащам заплатите и осигуровките, следователно те са мои служители, които демонстративно отказват да си вършат работата.

А ГЕРБ е.а майката на цялата държава, с изключение на своите храненици - горепосочената ушево-хъхряшка измет.
      .............
      Твърденията ти биха били меродавни, ако бяха истински. За ареста донякъде си прав защото се изгуби самостоятелността на законообразните действия на служителите на министерството на вътрешните работи. Но не слагай моля те всички в един кюп. За твоите служители си дълбоко неправ. Цялата модерна държава плаща за сигурност. Включително и тези които служат в сигурността. Така както твърдиш ти че им плащаш на ушевите заплатата, така и те могат да твърдят, че си я плащат сами

Коментар

• Ти специялно си ми слабост вече в две теми и ще направя възможното да те срещна. Тогава ще има "дай баба да го цунка"

Коментар

• Ландлордов - щом гнусните мангали си позволяват да нападат ушевите свине с камъни, дървета и брадви, а те, вместо да ги застрелят или поне арестуват, им се молят да се разотидат по катуните, то и аз мога да си позволя да кажа, че те, ушевите, са безполезни боклуци, още повече, че аз им плащам заплатите и осигуровките, следователно те са мои служители, които демонстративно отказват да си вършат работата.

А ГЕРБ е.а майката на цялата държава, с изключение на своите храненици - горепосочената ушево-хъхряшка измет.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ей профанизиран псевдодемократ. Ти кога беше в Австрия? Такива нещастници като твоя милост си мислят, че някой трябва да им козирува. Теб ако те срещна, ще си толкова нисък, че даже няма да разбера че съм се разминал с теб. На кой еба майката ГЕРБ? Може би на такива като тебе със срити доходи и недекларирани пред НАП. Сто процента съм сигурен че най-големите ревльовци срещу правителството са тези като теб които са в сивата икономика. Само че занапред такива тарикати няма да виреете дълго. Вие ще бъдете най-притеснените в държавата. Не може боклуци крадящи хиляди левове от данъци да си разиграват коня и да си мислят, че са нещо по различно от обикновените криминални престъпници.
            Докато ме срещнеш - ще си забравил какви глупости дрънкаш тук сенилен шапкар
            Не че можеш да ми накривиш било тук, било наживо хахахахаха, а и ако не са такива като мен на пълни данъци и осигуровки - минетчии като теб щяха да усещат вкуса на салама само докато го лижат за сол - на началниците си

Коментар

.. Колко от Вас са готови за незабавна мобилизация във Пакистан примерно?
              Отписан съм вече и от запаса.
              Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Жей - откога е тая новина ...
              Нали имаха някакви идеи март месец
              Last edited by Jay Gould; 23.11.2010, 23:10.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ей профанизиран псевдодемократ. Ти кога беше в Австрия? Такива нещастници като твоя милост си мислят, че някой трябва да им козирува. Теб ако те срещна, ще си толкова нисък, че даже няма да разбера че съм се разминал с теб. На кой еба майката ГЕРБ? Може би на такива като тебе със срити доходи и недекларирани пред НАП. Сто процента съм сигурен че най-големите ревльовци срещу правителството са тези като теб които са в сивата икономика. Само че занапред такива тарикати няма да виреете дълго. Вие ще бъдете най-притеснените в държавата. Не може боклуци крадящи хиляди левове от данъци да си разиграват коня и да си мислят, че са нещо по различно от обикновените криминални престъпници.

Коментар

...........
                  Мисля, че не съм в клуб за запознанства. С твоите изказвания за полицейска държава много напомняш на някои екстремни елементи, които помислиха преди 21 години че като сме станали демокрация, всичко е позволено. Затова сме на това дередже. Я си позволи да говориш за полицаите в Австрия примерно дори с нарицателни ! Ще те окошарят на мига. Пък после поставяш България /20 години разграден двор/ в тази категория. Ако не беше волята на ГЕРБ, нямаше да направим обратен завой никога. В тази държава щяха да останат само червени пенсионери и мангали. Впрочем като говориш за оциганяването на нацията мисли винаги за комунистите. Те докараха страната до това положение.
                  Ти гафиш. На всички постъпващи в армията в момента ги карат да подпишат декларация че при нужда ще ги изпратят на мисия без необходимо съгласие!

П.П. Всеки дръзнал да постави демографския въпрос, го питам колко наследника е произвел?
                  Туй за Австрия си го чул някъде на маса - ама не си го видял Няма и да го видиш. Мога обаче да ти кажа от личен опит какво ще се случи - ще говорят на "вие" и ще са вежливи. Точно щото СЛУЖАТ.
                  Кат каза за ГЕРБ и обратния им завой - верно така завиха че майката ебаха на всички в тая държавица - спор няма!
                  Толкова некадърно правителство тая държава не е имала - трудно и занапред ще има!
                  ПП: А, за наследниците. 2 броя, предстои отглеждане на трети. Дръзвам - е и? Де си тръгнал бе Гольо Голев?
                  Last edited by moderebov; 23.11.2010, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ландлордов - ако искаш да се запознаеш с някои съфорумци, речи го направо - за това не е задължително да говориш неща, които всички знаят, че не са верни и да предлагаш идиотски басове.

И благодаря за предупреждението, забравих, че обитаваме полицейска държава.

Но и аз се чувствам длъжен да предупредя ушевите прасета, че ако взема властта (създава се вече нужният политически проект), ще им стопя сланините в мините.
                    ...........
                    Мисля, че не съм в клуб за запознанства. С твоите изказвания за полицейска държава много напомняш на някои екстремни елементи, които помислиха преди 21 години че като сме станали демокрация, всичко е позволено. Затова сме на това дередже. Я си позволи да говориш за полицаите в Австрия примерно дори с нарицателни ! Ще те окошарят на мига. Пък после поставяш България /20 години разграден двор/ в тази категория. Ако не беше волята на ГЕРБ, нямаше да направим обратен завой никога. В тази държава щяха да останат само червени пенсионери и мангали. Впрочем като говориш за оциганяването на нацията мисли винаги за комунистите. Те докараха страната до това положение.
                    Ти гафиш. На всички постъпващи в армията в момента ги карат да подпишат декларация че при нужда ще ги изпратят на мисия без необходимо съгласие!

П.П. Всеки дръзнал да постави демографския въпрос, го питам колко наследника е произвел?
                    Last edited by LANDLORD 31; 23.11.2010, 22:14.

Коментар

• Ландлордов стига гафил. Никой не може да прати военните на мисия извън България без тяхно желание. Що се отнася до свинете, те служат само на мангалите и пазят само собствените си мъдури. Средностатистическият ушев в тая държава стотинка заплата не е заслужил с деянията и поведението си, какво остава за осигуровки.Ако това не беше вярно, нямаше да имаме най-много ушеви свине на 1000 граждани в целият цивилизован свят и едновременно битова престъпност по-висока от тая в Косово, Киргистан и Сомалия.

Коментар

• Жей - откога е тая новина - от миналата зима или Бабешки цъкли пак се обърна на 180 градуса?

Тоя идиот никога няма да проумее мъдростта на Великият кормчия, че колкото и да се върти, анусът му е все отзад.

Коментар

• Ти понеже си доста диалогичен тип за разлика от императора, който признавам че ми е много симпатичен с изключение на някои негови изказвания ще те светна за тънката разлика:
                          Служителите на МВР плащат всичките си осигуровки за пенсия чинно както всички останали граждани. Изключение са здравните осигуровки. Това не е случайно! Здравето на хората които слагат катран в кацата с мед на някои трябва да са защитени. Това е нормална практика във всички страни. Не може твоята работа да бъде "да служа и пазя" и в същото време да нямаш никакъв гръб за теб и твоето семейство.
                          С военните е същото. Колко от Вас са готови за незабавна мобилизация във Пакистан примерно?

Коментар

• Ландлордов - ако искаш да се запознаеш с някои съфорумци, речи го направо - за това не е задължително да говориш неща, които всички знаят, че не са верни и да предлагаш идиотски басове.

И благодаря за предупреждението, забравих, че обитаваме полицейска държава.

Но и аз се чувствам длъжен да предупредя ушевите прасета, че ако взема властта (създава се вече нужният политически проект), ще им стопя сланините в мините.

Коментар

Добре залагай два лева и аз залагам два за това ,че държавните служители плащат осигуровки както всички останали. Пиши ми на лични къде да се срещнем за да ти дам/ми дадеш двата лева. Ако ти си прав ще черпя една бутилка бърбън която с удоволствие ще изпия заедно с теб
                              Първо се разберете с Дянков.

Добрата новина от днес - управляващите се отказаха от увеличаване на здравната вноска с 2%. Лошата новина - всички държавни служители ще трябва да внасят за своя сметка част от вноските за здравно осигуряване, така както са всички останали работещи и в частни и в държавни предприятия. Предложението е обсъдено и одобрено от Бойко Борисов. Очаква се на 24 март правителството да одобри предложението, като преди това ще бъде обсъдено с работодатели и синдикати. Изключение от правилото ще бъдат служителите в системата на МВР, като за тях да бъдат въведени нови начини за стимулиране. http://versus.bg/?ff=79

... И тъй като кабинетът се отказаха от това предложение.....?
                              Last edited by Jay Gould; 23.11.2010, 21:48.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Добре залагай два лева и аз залагам два за това ,че държавните служители плащат осигуровки както всички останали. Пиши ми на лични къде да се срещнем за да ти дам/ми дадеш двата лева. Ако ти си прав ще черпя една бутилка бърбън която с удоволствие ще изпия заедно с теб

Коментар

Working...
                                X