Първоначално изпратено от Бонвиван
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000 лв. необлагаеми, 20% данък за богатите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от man_unitedАко се премахне добрата система за облагане (която бе едно от малкото позитивни неща в управлението на тройната коалиция) започна да изкарва доста доходи на светло и намали поне отчасти "сивата икономика".
Премахването й сега ще върне нещата с 4-5 години назад! Не виждам кои са тези "икономисти", които да препоръчват такова нещо!
Йосифе - ти трябваше да влезеш в предизборния щаб на Станишев, току виж му беше донесъл още 1-2 депутати от промиване на мозъците на бедните и нискообразовани хора!
Такива изявления не са за този форум, а по-скоро за тук http://www.duma.bg/forum
Коментар
-
мдааа
темата се политизира а истината е, че ако идеята се приеме събраните данъци и респективно осигуровки ще намалеят. Промяната ще окаже негативно влияние.
И именно в протеста на ощетените ще се отрази негативно на събираемостта. То ест осъзнато или не много работодатели и предприемачи ще минат в сивият сектор.
Колкото до съдебни процеси, разбира се, че образно говоря, но не забравяйте, че има хора за всичко и ще има и искови молби до международни съдилища.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedАко се премахне добрата система за облагане (която бе едно от малкото позитивни неща в управлението на тройната коалиция) започна да изкарва доста доходи на светло и намали поне отчасти "сивата икономика".
Премахването й сега ще върне нещата с 4-5 години назад! Не виждам кои са тези "икономисти", които да препоръчват такова нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от markovПичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си ..........
1. Защото опонентите му бяха по-зле от него.
2. Печели, само и единствено благодарените на циганите които под строй гласуват винаги за БСП и благодарение на автобусите от Турция! Ако преброите колко българи са гласвали за него, не знам могат ли да напълнят и един град.
Първанов не е президент на българите, а на циганите, турците и на мафията!
Предполагам и на това се дължи факта, че той никога нищо полезно не е направил за българите извън кликата си в БСП и Ахмед Доган.
За това ако ще има адмирации, нека си ги получи от Гергов, Ахмед Доган или Цар Киро! На когото са правили подаръци - Пловдивски панаири и други, нека го адмирират. Лично за мен тоя паразит и партията му не са направили нищо, за това да го духат. Само му плащаме разходите.
Резултата за президантски избори 2006 г.
- първи тур за Първанов Марин - 1 780 119 човека или 64,047%
- втори тур за Първанов - Марин - 2 050 488 човека или 75,948%
76% на втори тур , нямам спомен някои да е печелил с повече било парламентарни или президентски !
Ето малко от веселата му страна
Интересни препратки още щом напишем Първанов в Google
http://delian.blogspot.com/2008/09/blog-post_6412.htmlhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Ако се премахне добрата система за облагане (която бе едно от малкото позитивни неща в управлението на тройната коалиция) започна да изкарва доста доходи на светло и намали поне отчасти "сивата икономика".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от markovПичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си ..........
2. Печели, само и единствено благодарените на циганите които под строй гласуват винаги за БСП и благодарение на автобусите от Турция! Ако преброите колко българи са гласвали за него, не знам могат ли да напълнят и един град.
Предполагам и на това се дължи факта, че той никога нищо полезно не е направил за българите извън кликата си в БСП и Ахмед Доган.
За това ако ще има адмирации, нека си ги получи от Гергов, Ахмед Доган или Цар Киро! На когото са правили подаръци - Пловдивски панаири и други, нека го адмирират. Лично за мен тоя паразит и партията му не са направили нищо, за това да го духат. Само му плащаме разходите.
Резултата за президантски избори 2006 г.
- първи тур за Първанов Марин - 1 780 119 човека или 64,047%
- втори тур за Първанов - Марин - 2 050 488 човека или 75,948%
76% на втори тур , нямам спомен някои да е печелил с повече било парламентарни или президентски !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от markovПичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си ..........
Браво, Джей, този път мнението ри е напълно очаквано от мен - Първаноглу беше избран само защото срещу него бе Болен (симпатизирам на националната идея и за съжаление Болен е единстеното и олицетворение и си е монополизирал това право, поради липса на алтерантиви, но по-добре той, отколкото никой), а като извадим призрака на Хитлер и тук почват едни "госпожици" (това не е обида към нежния пол) да се обаждат. И въпреки крайно негатовната пропаганда срещу Болен, Гоце го би едда с 75/25 - да се сражни с Франциш и изборите с участието на Льо Пен. Иначе идеята му е безумна - не знам кой изобщо ще внася ДОД - до 1000 лева няма да има никакъв, от 1000 до 3000 ще падне от 1/3 до наполовина (щото ще имаме 1000 лв необлагаем) и ще го духат само "богаташите" (ебати богатството) със законов бизнес и плащащи над 3 000 лева заплати - т.е. ще ги принудим и тях да сивеят колкото се може повече. Или с други - срив на доходите от ДОД и изсивяване на икономиката - и да искаше нямаше как да го измисли по-глупаво. Гоце Първаноглу - Президент, Президент...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си .....
На мен също ми е любопитно откога в ЕС богаташите са с 1500Е заплати.
Радикална промяна на данъчната система (от прогресивна към плоска или обратно) през 2-3 години хич не ми се струва добра идея.
25% данък наследство - не знам дали изобщо да го коментирам. Абе направо като хвърля топа, държавата да прибира всичко, за да няма неравенство. Дето имаше една песен "за да бъдеме на чисто, пак започваме от нищо".
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си ..........
За това ако ще има адмирации, нека си ги получи от Гергов, Ахмед Доган или Цар Киро! На когото са правили подаръци - Пловдивски панаири и други, нека го адмирират. Лично за мен тоя паразит и партията му не са направили нищо, за това да го духат. Само му плащаме разходите.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Пичове по полека , Първанката два пъти печели мажоритарни избори за Президент. Мисля че заслужава адмирации ...няма друг в БГ на национално равнище в управлението на държавата да е взел и втори мандат след първия си .....
Що се отнася за идеята му, според мен е рано за нея, по добре ще е да вкарат някъв необлагаем минимум на 300-400 лева и от там нататак данъка да е 10 % плосък.
Щото в момента е смешно да се облагат и с данък хора с доходи в размер на 240 лева....
Като ме питат чужденци колко е минималната заплата тук ме е срам да кажа.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар