IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заплата от 1000 лв. ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Селинджър
    Първоначално изпратено от Nikola
    Пуснете тема с анкета, кой колко изкарва.
    ...и колко арчи...
    А така! Това е по-важното!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Пуснете тема с анкета, кой колко изкарва.
      ...и колко арчи...

Коментар

• Дайте да уточним: бруто или нето?

Коментар

• Пуснете тема с анкета, кой колко изкарва.

Коментар

• иляда лева за горна оряовица, примерно, бива.

Коментар

• Re: Заплата от 1000 лв. ?

Първоначално изпратено от nqkoi
              Днес видях една анкета, данните сочат че 29% (мнозинството) от отговорилите смятат че 1000 лв. заплата са достатъчно за нормален живот.

Доста ме учуди тази цифра, тези 1000 лв. са много малко

http://www.rabota.bg/poll_archive.php
              От анкетата Каква реална заплата получавахте на предишната си месторабота?, става ясно че почти половината гласували са взимали 2-3 пъти по-малко от въпросните 1000лв и затова смятат че тази сума ще им е достатъчна за нормален живот.

А и 1000лв са си напълно достатъчна заплата за по-малките градове според мен.

Коментар

• Зависи от обстоятелствата и критериите на хората. И на мен ми се виждат малко, но познавам страшно много хора, които се радват на 500-600 лв., надяват се на 1000 и мечтаят за 2000. В техните очи човек, който ходи на почивка в чужбина, кара нова кола и си купува домашни уреди в брой, а не на лизинг, е "егати паралията".
                Повярвай ми - вероятно наистина са мнозинство!

Коментар

• Може би става въпрос за стартово
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• В България има толкова некадърен персонал че и 100лв. са им много.

Жалко е че заради некадърните и мързелите, можещите хора не могат да си намерят хубава работа.

Коментар

• Ама така да се коментира 1000 лв заплата, без да се уточнява къде, какво се издържа с тях - има ли си собствено жилище и т.н, направо не е сериозно..........

Коментар

• Заплата от 1000 лв. ?

Днес видях една анкета, данните сочат че 29% (мнозинството) от отговорилите смятат че 1000 лв. заплата са достатъчно за нормален живот.

Доста ме учуди тази цифра, тези 1000 лв. са много малко

http://www.rabota.bg/poll_archive.php
                      Working...
                      X