IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заплата от 1000 лв. ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    В този форум са най-богатите хора, най-красивите, най-умните и с най-хубавите жените. За това коментарите по темата не ме учудват.

ПП: Надявам се да усещате иронията.
    Пропусна да споменеш, че винаги купуват на дъното и винаги продават на върха
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• В този форум са най-богатите хора, най-красивите, най-умните и с най-хубавите жените. За това коментарите по темата не ме учудват.

ПП: Надявам се да усещате иронията.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
        Петре,вървял си един по улицата и гледа хубава жена.Попитал я:Извинете ,госпожо Вие е..те ли се?Простак ,идиот,говедо,отвърнала му тя!А той иказал:Ама аз само питам.
        Та и ние само питаме бе Пепи!!!
        Пич, ама колкото пъти съм се карал с Петър, толкова пъти ще ви кажа че се праскате.....No Comment............

Този път май е прав, и който мисли обратното е тъп комплексар според мен....

Коментар

• Петре,вървял си един по улицата и гледа хубава жена.Попитал я:Извинете ,госпожо Вие е..те ли се?Простак ,идиот,говедо,отвърнала му тя!А той иказал:Ама аз само питам.
          Та и ние само питаме бе Пепи!!!

Коментар

• Що за глупости колеги?

Големи ги изкарахте всички. Едва ли не никой от вас под 1000 не взема. С хиляда на месец можеш много неща да имаш и да не си и гладен. Просто несериозно говорене е това след като около 90% от хората са на ръба да ми говорите за 1000 лв. Пенсионерите пък и младите хора с малки деца примерно където единия родител не работи я имат 700 лв я не а Вие ми говорите и за 2000. Колко са тези дето работят за 2000. И аз знам такива ама са на пръсти. Айде моля ви се........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
              Бе я направо да си ги извадиме па да видиме на кой колко му е

Заплата от 1000 за сам човек с жилище в някое по-малко градче са си екстра, особено ако и не трябва да се бачка за тях. Ако имате екстри като жена, деца, ипотеки...става сложно.
              1,000BGN, ama da e na den i da e sled danaci. Niama da e nikak zle.
              __________________________________________________ __
              Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Бе я направо да си ги извадиме па да видиме на кой колко му е

Заплата от 1000 за сам човек с жилище в някое по-малко градче са си екстра, особено ако и не трябва да се бачка за тях. Ако имате екстри като жена, деца, ипотеки...става сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                  Az tolkova harcha za weekend.
                  Браво!Ти си пич!

Коментар

• Az tolkova harcha za weekend.

Коментар

• пенсионерите обикновенно имат жилище или къща на село и нямат кредити

Коментар

• Що говорите глупости и се правите на голямата работа...
                        пенсионерите с колко живеят, ако може да се нарече живот...
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• До преди 2-3години 1000 лв.,да.Но вече под 2000,тц!!!

Коментар

• Жена с пари = Луд с картечница

Коментар

• Първоначално изпратено от eli.bb
                              аз мога да помогна в "арченето"
                              вие жените винаги помагате в Арченето

имам предвид да е по-разумно

Коментар

• аз мога да помогна в "арченето"

Коментар

Working...
                                X