Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заплата от 1000 лв. ?
Collapse
X
-
Anton Chigurh
В този форум са най-богатите хора, най-красивите, най-умните и с най-хубавите жените. За това коментарите по темата не ме учудват.
ПП: Надявам се да усещате иронията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПетре,вървял си един по улицата и гледа хубава жена.Попитал я:Извинете ,госпожо Вие е..те ли се?Простак ,идиот,говедо,отвърнала му тя!А той иказал:Ама аз само питам.
Та и ние само питаме бе Пепи!!!
Този път май е прав, и който мисли обратното е тъп комплексар според мен....
Коментар
-
Що за глупости колеги?
Големи ги изкарахте всички. Едва ли не никой от вас под 1000 не взема. С хиляда на месец можеш много неща да имаш и да не си и гладен. Просто несериозно говорене е това след като около 90% от хората са на ръба да ми говорите за 1000 лв. Пенсионерите пък и младите хора с малки деца примерно където единия родител не работи я имат 700 лв я не а Вие ми говорите и за 2000. Колко са тези дето работят за 2000. И аз знам такива ама са на пръсти. Айде моля ви се........
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaloБе я направо да си ги извадиме па да видиме на кой колко му е
Заплата от 1000 за сам човек с жилище в някое по-малко градче са си екстра, особено ако и не трябва да се бачка за тях. Ако имате екстри като жена, деца, ипотеки...става сложно.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от eli.bbаз мога да помогна в "арченето"
имам предвид да е по-разумно
Коментар
Коментар