IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заплата от 1000 лв. ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BVLGARIen
    mi ne ne sum urist, vuv finansova kompania rabotia.
    Хаха, да не си в т.нар. "финансов сектор", т.е. банки, застрахователи, пенсионни и т.н. И аз съм така и хич не ме учудва, че вземаш под 1000 чисто. В БГ квалифицираният персонал е в немилост и като чуе 1000 лв. и направо получава духовен оргазъм.

Затова и се интересуваме от инвестиране, поне да заработим още малко пари над смешните заплати.

А 1000 лева със собствено жилище, дори и без кола, са си добре. Кеф ти кола - 300-400 на месец за лизинга, пак 600-700 чисто остават. С 300 си покриваш загубите от борсата, с 200 си плащаш бензина, а останалите 100 стигат за интернета и бирата.

Коментар

• и да се паникьосват

Коментар

• извинявайте, ама два пъти средната заплата си е много добре за повечето хора. няма смисъл хората да се разглезват

Коментар

• Първоначално изпратено от Ржевски
          Жега е , ама нямате ли климатици ?
          Е то с тези заплати които получават отде кинти за климатици ???

Коментар

• Жега е , ама нямате ли климатици ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
              Първоначално изпратено от Куроператор
              Първоначално изпратено от Kalo
              Бе я направо да си ги извадиме па да видиме на кой колко му е

Заплата от 1000 за сам човек с жилище в някое по-малко градче са си екстра, особено ако и не трябва да се бачка за тях. Ако имате екстри като жена, деца, ипотеки...става сложно.
              1,000BGN, ama da e na den i da e sled danaci. Niama da e nikak zle.
              ima hora tuka,koito pravqt po4ti 2x tolkova i pri sushtite citirani uslovia
              Znam :-)
              __________________________________________________ __
              Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• И при 1200 чисто, но с екстрите както каза Кало - "жена, даца, ипотека" - не е песен, ама както секазва - "Всеки според чергата"

Коментар

• Привет на всички. Хане кога сме се карали бе човек? Аз не помня такива неща. Доходна на всички

Коментар

• Юрист съм именно във финансова компания

Коментар

• mi ne ne sum urist, vuv finansova kompania rabotia.

Коментар

• Първоначално изпратено от BVLGARIen
                        a mi to az izkarvam okolo 700 leva v sofeto sum.
                        Ако си юрист, ми правиш много, ама много як дъмпинг!

Коментар

• a mi to az izkarvam okolo 700 leva v sofeto sum.

Коментар

• Извинявам се на emos и Hakkinen за допуснатите концептуални грешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              В този форум са най-богатите хора, най-красивите, най-умните и с най-хубавите жените. За това коментарите по темата не ме учудват.

ПП: Надявам се да усещате иронията.
                              Пропусна да споменеш, че винаги купуват на дъното и винаги продават на върха
                              И ти пропускаш,че винаги губещите позиции ги продават на нула или с много малка загуба.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
                                Първоначално изпратено от Kalo
                                Бе я направо да си ги извадиме па да видиме на кой колко му е

Заплата от 1000 за сам човек с жилище в някое по-малко градче са си екстра, особено ако и не трябва да се бачка за тях. Ако имате екстри като жена, деца, ипотеки...става сложно.
                                1,000BGN, ama da e na den i da e sled danaci. Niama da e nikak zle.
                                ima hora tuka,koito pravqt po4ti 2x tolkova i pri sushtite citirani uslovia

Коментар

Working...
                                X