IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заплата от 1000 лв. ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от W. Buffet
    Първоначално изпратено от W. Buffet
    От батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!
    Само тогава се сещат БГ работодателите, че заплатата ви е ниска!
    Зависи! Ако си се доказал професионално задължително ще поискат да те задържат! Казвам го от личен опит!
    нещо не мога да цитирам като хората

Коментар

От батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!
      Не разчитай на заплахи от напускане за да ти повишат заплатата. По-добре наистина си намери по-добра работа и напусни. Много малоумни работодатели не могат вътрешно да приемат факта, че до вчера си струвал Х, а от днес вече ще струваш 2Х. Затова по-скоро ще те оставят да напуснеш и после ще мизерстват, докато намерят нов човек. Но пък новият ти работодател от самото начало ще приеме за съвсем нормален факта, че струваш 2Х.

Коментар

Първоначално изпратено от W. Buffet
        Зависи! Ако си се доказал професионално задължително ще поискат да те задържат! Казвам го от личен опит!
        сами ли си пишем
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kraskog
            Оставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.
            затова в бг сме цъфнали и вързали - много простаци станаха "бизнесмени"
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

и ви заменят с някой който е готов на ниската заплата...няма незаменими хора...
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• От батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от kraskog
                  Оставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.
                  Ще ти кажа, че съм съгласен с теб на 100%! Като си работил за 500 лв., значи самооценката ти е за толкова. Като си поискаш 1000 лв. работодателят просто не те приема на сериозно. Затова сменяш работата, на новото място си искаш 1000 и казваш, че напускаш старото заради парите. Тогава започваш на новото място с "нов имидж" на човек, който няма да се продава за жълти стотинки. Аз направих точно така, препоръчвам го на всички. И сега ако моят стар работодател иска да се върна при него, да приготви 2000 или да си гледа работата!

Коментар

• Оставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.
                    не е препоръка за нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                      За застрахователните компании за позиция сравнително ниско ниво (експерт, не някакъв директор) заплата от 1000 лв. чисто се брои за нелоша. Да не забравяме, че и на жените им се плаща по-малко, така че повечето жени биха се зарадвали много на такива пари.
                      На жените по-малко ли се плаща> това наистина ме разсмя! Ти в кое измерение живееш? Да не говорим, че кокошките не излизат от пушалнята и само кудкудякат!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• За застрахователните компании за позиция сравнително ниско ниво (експерт, не някакъв директор) заплата от 1000 лв. чисто се брои за нелоша. Да не забравяме, че и на жените им се плаща по-малко, така че повечето жени биха се зарадвали много на такива пари.

Коментар

• Работя в средния мениджмънт на голям български производител. Трябва да ви кажа, че за производствените си предприятия в провинцията при заплата 500+ лв. трудно намираме общи работници, без никаква квалификация. В София не можем да наемем качествени търговски представители на нива около 1000. За квалифициран персонал дори не ми се говори...
                          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                            Не мисля че таксиджията тр да получава 200 лв, мисля, че аз доктора и инженера заслужаваме по 10000 лв (примерно)
                            Много си алчен! Аз се оценявам само на 5000 лв.!

Коментар

• Преди всичко, ние коментираме, а не нападаме. До тук не сме казали нищо лошо, както и ти.
                              Просто обсъждаме.

Не мисля че таксиджията трябва да получава 200 лв, а мисля, че аз доктора и инженера заслужаваме по 10000 лв (примерно)

Първоначално изпратено от Respect
                              ghetoff и stdmv - вие двамата вместо да недоволствате, че за квалифициран труд се плаща малко, нападате хората, които работят неквалифициран труд, че уж получавали много! Е колко да получава таксиджията - 200 лв. ли? И на тях ще кажете, че са му много!

Коментар

• Няма смисъл да се спори! Въпрос на договаряне,търсене и предлагане!

Коментар

Working...
                                X