Първоначално изпратено от W. Buffet
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заплата от 1000 лв. ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от W. BuffetОт батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!
Само тогава се сещат БГ работодателите, че заплатата ви е ниска!
Коментар
-
Първоначално изпратено от W. BuffetПървоначално изпратено от W. BuffetОт батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!
Само тогава се сещат БГ работодателите, че заплатата ви е ниска!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от W. BuffetОт батко Ви Уорънчо да знаете - най-сигурния начин да ви предложат увеличение на заплата е : ДА ПОДАДЕТЕ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!
Само тогава се сещат БГ работодателите, че заплатата ви е ниска!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kraskogОставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Само тогава се сещат БГ работодателите, че заплатата ви е ниска!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kraskogОставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.
Коментар
-
Оставете заплатите - на мен ми се струва изключително странно, как дългогодишни служители вършещи добра се държат на смешни заплати, и като тръгнат да бягат големите шефове казват "Голяма работа, пълно е с хора които ще серадват да работят за нас", а после под дърво и камък немогат да намерят никой "подходящ" и в крайна сметка се плащат двойно и тройно пари за някой нов дето трябва да се обучава сумати време и не се знае какво ще излезне от него. Това съм го наблюдавал в не една фирма и съм с твърдото убеждение, че за да получиш заплата която търсиш трябва да си "безскруполен" и да си сменяш работата колкото се може по-често.не е препоръка за нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectЗа застрахователните компании за позиция сравнително ниско ниво (експерт, не някакъв директор) заплата от 1000 лв. чисто се брои за нелоша. Да не забравяме, че и на жените им се плаща по-малко, така че повечето жени биха се зарадвали много на такива пари.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Работя в средния мениджмънт на голям български производител. Трябва да ви кажа, че за производствените си предприятия в провинцията при заплата 500+ лв. трудно намираме общи работници, без никаква квалификация. В София не можем да наемем качествени търговски представители на нива около 1000. За квалифициран персонал дори не ми се говори...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Преди всичко, ние коментираме, а не нападаме. До тук не сме казали нищо лошо, както и ти.
Просто обсъждаме.
Не мисля че таксиджията трябва да получава 200 лв, а мисля, че аз доктора и инженера заслужаваме по 10000 лв (примерно)
Първоначално изпратено от Respectghetoff и stdmv - вие двамата вместо да недоволствате, че за квалифициран труд се плаща малко, нападате хората, които работят неквалифициран труд, че уж получавали много! Е колко да получава таксиджията - 200 лв. ли? И на тях ще кажете, че са му много!
Коментар
Коментар