IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка със спестовен характер или не?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hah
    Този сайт дава различни резултати от това, което излиза на сайт на застраховател при същите критерии.
    А някой да се е сетил да погледне котировките на техните акции?
    само питам

тва за 100 г. история на фирмата не се брои

Коментар

• Този сайт дава различни резултати от това, което излиза на сайт на застраховател при същите критерии.
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• позволи ми да не ти повярвам, такова безкористно държание на хора от първото им мнение ... надали

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
          ей, каква ирония ...

знаеш ли финансовите показатели на застрахователната компания, чиито застраховки продаваш? можеш ли да отговориш на клиентите си ако те питат нещо подобно? знаеш ли колко е минималната граница на платежоспособност на застрахователите в БГ? финансов отчет виждал ли си? и т.н. и т.н.?

само питам ...
          Само отговарям
          Първо:
          Ако съм те засегнал извинявай.
          Второ:
          Защо реши че се занимавам със застраховки, видях че хората се интересуват и написах в google.bg застраховки и излезе този сайт.

Коментар

• ей, каква ирония ...

знаеш ли финансовите показатели на застрахователната компания, чиито застраховки продаваш? можеш ли да отговориш на клиентите си ако те питат нещо подобно? знаеш ли колко е минималната граница на платежоспособност на застрахователите в БГ? финансов отчет виждал ли си? и т.н. и т.н.?

само питам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              и нека безплатната реклама започне СЕГА! Евала ... къде с тоз куц застраховател ...

уведомявате ли клиентите, че два-три застрахователя печелят, а другите пишат загуби и компаниите майки трябва да увеличават постоянно капитала както стана с Дженерали? а кой е следващия?

Първоначално изпратено от veselinivanov
              Личното ми мнение е че застраховка живот с инвестиционен фонд е по-добре.

Ако искаш още малко инфо натисни тук
              Еи ама как ме хвана ти да не си от военното контра разузнаване. Между другото си прав всички са мошеници всички застрахователи и всички в парламента и човека дето има малък бизнес и той нещо е съмнителен, но добре е че те има теб. С хора като теб България ще постигне много.

Коментар

• и нека безплатната реклама започне СЕГА! Евала ... къде с тоз куц застраховател ...

уведомявате ли клиентите, че два-три застрахователя печелят, а другите пишат загуби и компаниите майки трябва да увеличават постоянно капитала както стана с Дженерали? а кой е следващия?

Първоначално изпратено от veselinivanov
                Личното ми мнение е че застраховка живот с инвестиционен фонд е по-добре.

Коментар

• Личното ми мнение е че застраховка живот с инвестиционен фонд е по-добре.

Коментар

• Ами то в Булгаристан медицинска застраховка няма. Поне да е спестовна, като си даваме парите.

Коментар

• Интерсно инфо по темата има тук

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                        Индексацията е тъпо нещо и го казвам на всички клиенти, няма нужда да се цитират конкретни компании.

Поздрави!
                        Здравей marandi, не се засягай но ако не се цитират имената на конкретни компании как хората ще могат да се ориентират правилно?

Коментар

• Тъпо нещо, защото неутрализирва, отчасти или дори изцяло, само инфлацията пио съответната годишна вноска. Но инфлация бие безпрепятствено вноските от предните години, тоест почти цялата сметка на клиентът.
                          Тоест с индексация или без индексация, разлика не голяма.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Индексацията е тъпо нещо и го казвам на всички клиенти, няма нужда да се цитират конкретни компании.

Поздрави!

Коментар

• За феновете на т.нар. Класическа застраховка - провокиран от една мениджърка на АИГ, която вярваше в индексацията като в самият господ-бог, поразсъждавах и стигнах до изводът, че същата е само прах в очите и въобще не може да се противопостави на инфлацията, дори и да е същият процент... и жената страшно изнерви от честите ми гаври с нея и наивността финансова.

Задачка-закачка - сещате ли се защо индексация безсилна пред инфлация? ;-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прав си. Ще ида лично. Допуснах грешка че не пуснах декларацията с електронен подпис.

Първоначално изпратено от marandi
                                Обади се в НАП и ги изюркай по телефона, те си имат срокове да ги обработят, макар че наистина се получават и забавяние понякога като твоето. Да ти се ангажират с конкретен срок: КОГА?

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X