If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
знаеш ли финансовите показатели на застрахователната компания, чиито застраховки продаваш? можеш ли да отговориш на клиентите си ако те питат нещо подобно? знаеш ли колко е минималната граница на платежоспособност на застрахователите в БГ? финансов отчет виждал ли си? и т.н. и т.н.?
само питам ...
Само отговарям
Първо:
Ако съм те засегнал извинявай.
Второ:
Защо реши че се занимавам със застраховки, видях че хората се интересуват и написах в google.bg застраховки и излезе този сайт.
знаеш ли финансовите показатели на застрахователната компания, чиито застраховки продаваш? можеш ли да отговориш на клиентите си ако те питат нещо подобно? знаеш ли колко е минималната граница на платежоспособност на застрахователите в БГ? финансов отчет виждал ли си? и т.н. и т.н.?
и нека безплатната реклама започне СЕГА! Евала ... къде с тоз куц застраховател ...
уведомявате ли клиентите, че два-три застрахователя печелят, а другите пишат загуби и компаниите майки трябва да увеличават постоянно капитала както стана с Дженерали? а кой е следващия?
Първоначално изпратено от veselinivanov
Личното ми мнение е че застраховка живот с инвестиционен фонд е по-добре.
Еи ама как ме хвана ти да не си от военното контра разузнаване. Между другото си прав всички са мошеници всички застрахователи и всички в парламента и човека дето има малък бизнес и той нещо е съмнителен, но добре е че те има теб. С хора като теб България ще постигне много.
и нека безплатната реклама започне СЕГА! Евала ... къде с тоз куц застраховател ...
уведомявате ли клиентите, че два-три застрахователя печелят, а другите пишат загуби и компаниите майки трябва да увеличават постоянно капитала както стана с Дженерали? а кой е следващия?
Първоначално изпратено от veselinivanov
Личното ми мнение е че застраховка живот с инвестиционен фонд е по-добре.
Тъпо нещо, защото неутрализирва, отчасти или дори изцяло, само инфлацията пио съответната годишна вноска. Но инфлация бие безпрепятствено вноските от предните години, тоест почти цялата сметка на клиентът.
Тоест с индексация или без индексация, разлика не голяма.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За феновете на т.нар. Класическа застраховка - провокиран от една мениджърка на АИГ, която вярваше в индексацията като в самият господ-бог, поразсъждавах и стигнах до изводът, че същата е само прах в очите и въобще не може да се противопостави на инфлацията, дори и да е същият процент... и жената страшно изнерви от честите ми гаври с нея и наивността финансова.
Задачка-закачка - сещате ли се защо индексация безсилна пред инфлация? ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Прав си. Ще ида лично. Допуснах грешка че не пуснах декларацията с електронен подпис.
Първоначално изпратено от marandi
Обади се в НАП и ги изюркай по телефона, те си имат срокове да ги обработят, макар че наистина се получават и забавяние понякога като твоето. Да ти се ангажират с конкретен срок: КОГА?
Коментар