IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми пенсионен фонд.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• също и он-лайн:

Информация за стойностите на 1 дял на фондовете за допълнително пенсионно осигуряване

http://www.fsc.bg/units.asp
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Препоръчвам ти да не се доверяваш на пенсионни фондове, а сам да се грижиш за бъдещето си, за да не ровиш по кофите някой ден като сегашните злочести пенсии.
      Какво ми препоръчваш за самостоятелна грижа за бъдещето?

Коментар

• купуваш си един Дневник и там на страницата с котировките има табличка с доходностите и индексите на пенсионите фондове. в капитал преди 3-4 седмици имаше повече инфо... аз ако трябваше да правя този избор за УПФ сега бих избрал Алианц, иначе УПФто ми е ИНГ.

а импето е прав - по добре се поинтересувай и огледаи тука по форумите и нета 2-3 месеца за други по смислени инвестиции, преди да се набуташ в ДПФ - според мен това има смисъл са само за диверсификация някаква и то само ако нямаш УПФ(роден си преди 1960-61) ...+ десетте процента данъчни облекчения

иначе ако си имаш УПФ и толкова искаш да наливаш пари в пенс.фонд поинтересувай се дали там не можеш да правиш допълнителни вноски
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• За миналата година Алианц достигнаха най-висока лихва. Аз също имам допълнително доброволно пенсионно осигуряване независимо , че търгувам и на борсата.

Коментар

• Препоръчвам ти да не се доверяваш на пенсионни фондове, а сам да се грижиш за бъдещето си, за да не ровиш по кофите някой ден като сегашните злочести пенсии.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Препоръчайте ми пенсионен фонд.

Искам да си пусна доброволно пенсионно осигуряване (не задължителното). В момента се колебая между Алианц, Доверие и Родина. Някой да има впечатления или препоръки?
            Working...
            X