IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложението на Allianz

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Primerno! Tam e samo za nas!
    No "wulka kozinata si meni-nrawa ne!"
    Pak 6te sme temperamentni yujnqci!Samo 4e pod selsko prikririe!
    Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• ) точно така. ще се местя тогава, значи. в Ботунец!

Коментар

• Nqma na4in!Jujnite kwartali 6te pla6tame powe4e.
        6toto sigurno po statistika yujnqcite sofianci sme po-agresivni na patq ot ostanalite ni sagrajdani!
        Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Ок комшу. Ще караме колелетата види се

Коментар

• Az ot 5 min se opitwah da razbeta kwo e twa "akate" w postinga ti!
            Be az sum nqmal za sega katastrofi-ama sam 4uwal 4e Allianza werno izpla6tali barzo.
            No wapreki twa nqma da pla6tam powe4e samo za6toto sam 4ernokos,1.79m,ot Sofia,ot Borovo i wsekwi takiwa izmisleni pri4ini!
            Predstawqte li si primerno 4owek s hroni4na ka6lica kolko 6te pla6ta
            100% ima i nekwi takiwa niva na ocenqwane-swarzani sas zdrawweto!

Коментар

• :::)) "акате" моля да се чете "чакате" )))

Коментар

• Първоначално изпратено от creative
                В ДЗИ щяха да ти вземат 23.75 за 3 месеца......но въпросът е защо да давам 180,че и повече за 2006 г.
                Нивото на обезщетението щяло да бъде от порядъка на 1000000 лв.
                Те ни правят луди. На кого ще изплащат тези обезщетения ? За автомобили, чиято средна застрахователна стойност не надвишава
                5000 лв. Предполагам, че с фалшиви катастрофи или изчезнали
                автомобили, ще източват оскъдните средства на българите към
                собствените си джобове. Долу мутрите !

Коментар

• Точно так - жените повече .

Въобще МНОГО ГАДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! За съжаление ако не с него ще ни резнат директно, на калпак. Изобщо няма да ни се размине! А същевременно да не ви дава Господ да акате от гражданска отговорност щета да се плати. Първото което чувате е "Абе, те... по гражданските май не плащат много много ..."
                  или поне аз така чух в сегашната ЛевИнс. Нещастници!

Коментар

• nqmam kirilica-sajalqwam

Коментар

• A!-kwo me pitaha o6te?!?!?!?!?
                      "Pu6a4 li ste?"
                      as im kasah:"ne-sa6to pitate?"
                      Sa6toto statistikata so4ila,4e pu6a4ite /pu6at w kolata/ prawili powe4e katastrofi otkolkoto nepu6a4ite!!!!!!-otgore za zastrahowkata/kakto mojete da se setite/
                      Jenite sa6to 6te pla6tat powe4e spored mene.......be towa si e ujas naprawo/6toto statistikata sigurno so4i 4e jenite prawqt powe4e katastrofi/

Коментар

• Иммено NP, именно! Автоматиците - по-малко от ръчнте предавки; дизелите - по-малко от бензина; и това съчетано с "индивидуалните" критерии според мен ще закове нерушим триумвират : "един човек - една кола- една застраховка"! За друга кола - друга застраховка пък човека може и да е същия)
                        Но по-добре да пишем на кирилица.

Коментар

• towa e nai-golqmata izmama i nai-podlata manipulaciq koqto sam wijdal!!
                          Towa fakti4eski zna4i 4e wsi4ki 6te pla6tame powe4e-ne po-malko!
                          Mladi 6ofiori-powe4e
                          Hora nad 65-powe4e
                          Novi avtomobili-powe4e
                          "riskovi prewosni sredstwa"/motori,motopedi/-kakwoto i da imat pred wid-powe4e!
                          Ako me sprat za bez kolan ili ne6to takowa-OP!,wednaga otgore
                          az kato hodih da si izdawam grajdanska za MOTORA proletta,mi iz4isliha 4e 6te trqbwa da pla6tam nad 50 leva sa trimese4ie!
                          Teq ludi li sa kwo sa?
                          Za twa si naprawih i za motora i za kolata grajdanska ot Bulstrad i sam mnogo dovolen.
                          No twa porednoto predlojenie na Allianz naprawo me wbesqwa 6toto si e 4ista izmama i manipulirane na ob6testwoto s premal4awane na 4ast ot istinata

Коментар

• Пак и то хубаво си помислете преди да се пишете поддържници на Алианц!.

Приемам, че тези които ги интересува темата иска да спестят около 100 лева годишно.
                            НО! Дали индивидуалното оценяване ще е по-евтино? Дали не значи че при една кола в семейство няма да се плащат 2 застраховки? Знаете ли че оченката зависи едва ли не и от цвета на очите, и не е единствения критерии дали имаш нарушения или не? И дали ще ви хареса ситуацията както в Германия например, при която може да нямаш право да дадеш колата си едва ли не никому!
                            Според мен предложението не си струва. Но и увеличеието на цените е необосновано и е възможно единствено заради бандитските порядки в държавата ни.

Коментар

• В ДЗИ щяха да ти вземат 23.75 за 3 месеца......но въпросът е защо да давам 180,че и повече за 2006 г.

Коментар

• Re: Предложението на Allianz

Първоначално изпратено от creative
                                Мисля,че е време да се въведе подобна система.Защо да не плащам по-малка сума за застраховка след като съм изряден шофьор. [/code]
                                Правилно предлага Алианц застраховката да зависи от квалификацията на шофьора и пробега на автомобила.

На практика обаче, в централата им на Цар Борис 3, ми поискаха
                                39 лв. за последните 3 мес. на годината, докато в Булстрад - 28 лв. ??

Коментар

Working...
                                X