Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
По отношение на това къде са ДЗИ в този продукт - доста назад са, не гледай отчетите на КФН, не винаги са верни (тоест отчитат чистите застраховки като инвестиционни, имат един такъв хибриден продукт, така че споко).
И отново ти казвам - предлагай си стоката, лошо няма, ама не говори против конкуренцията - за мен това е непрофесионално
До момента лоша дума за никой не съм казал, а и не мисля - има цифри, факти, има всичко - който иска - ще види
Относно клоновата ни мрежа - пак не си в час - продаваме през изключително малка мрежа (като гледам в КФН имате по-голям брой агенти от тази малка мрежа), която е специализирана в това Другите си продават общо застраховане.
Относно продуктите - лошо са те обучавали - и от двата има смисъл, само дето имат различни функции. Кое е по-хубаво - мотор или кола? Аз карам и двете и лятото карам мотор, защото е по-бързо в задръстването, ама сега на тоя студ съм с колата))))
Хайде кажи, че моторът е тъпо нещо, а?
Относно клиентите - не се плаши, аз също чувам твърде неласкави думи за вас, ама няма да ги цитирам, защото не винаги това, което говори клиентът е истина (факт е, че ако мисли така сме направи някоя беля де, по-вероятно).
Давайте с Деси да си гоните клиентите, приятелски съвет, и не се закачайте с големите))))
п.с. След следващия понеделник те каня на кафе, да ме пребориш с ваш продукт
Коментар