Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Импе, голям си ентусиаст в обясненията...Нещо повече - дори си вярваш на казаното... Лошо е, че не схващаш много неща и - обяснявайки си ги с оскъден набор от знания - хвърляш абсурдни идеи на публиката...
Не е редно...
Зная, че отново ще кажеш блаааа-блаааа-блааа..., нали?
Не е редно да кажеш това: "нали по човекозастраховката има удръжки за риск...
Няма такива удръжки "за риск"! Те таковО жУОтно нЕма, Ве, Импе! Нещо отново не си сФанал!
Застрахователите фиксират в договора застрахователна сума, а в най-тежките случаи - по условията /нека ти кажат дамите-жУОтозастрахователки/ - се изплаща обезщетение - ЗС или неколкократният размер на ЗС /2-3-5 пъти - справка - отваряш тарифите/... Всичко е описано в Общите условия по всяка застраховка... Но ти имаш хитър начин за "обяснение", като почваш с "НАЛИ"... Това как да го приема - като вид антиреклама, ли?
Това е истината.
Сега, ако искаш да НИ кажеш, че спестовният елемент по застраховката се определя по някакъв начин - кажи го! Аз съм пас...
Но отговорностите при носене на рискове - са фиксирани, както и обезщетенията, които се изплащат - всичко е в регламента по продукта... Това и друг път съм го казвал: доказваш застрахователен интерес - плащат ти обезщетение. Ако не ти платят - преговаряш, за да ти платят. Ако отново не ти платят /малко вероятно, ако имаш основания/ - пишеш изложението си до КФН. До 10 дни те ще ти отговорят, че са изпратили на застрахователя писмените си изисквания за решаване на проблема ти, а техните предписания са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за застрахователите.
В много случаи хората, които се обръщат към съдебните органи - грешат..., но всеки най-добре решава как да постъпи - големи хора сме, все пак...
Поздрави!
Коментар