Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениедекларира си екстремният спорт, може да скача редовно с парашут или да кара зимата сноуборд по необработени писти. Има решение, стига да си плати, както ако ходи на ски в Австрия.Повече подробности на място в офиса и в полицата няма дребен шрифт.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеКолко му платихте за палеца, или той тъкмо си е провирал пръстите, за да си вземе полицата - и вратата го е рязнала, затова е останал без застраховка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеъммм, мен никой не ме кара да връткам педалите Само пиках в чашка, взеха ми кръв вързаха ми джици, мериха кръвно и тва беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕеее налагало ми се е да свестявам бременна и да спасявам одрезан палец от асансьор, а в Пирогов само да го зашият.
Колко му платихте за палеца, или той тъкмо си е провирал пръстите, за да си вземе полицата - и вратата го е рязнала, затова е останал без застраховка?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеПоне застрахователите, които уважават себе си..., но има и други, които гледат да докопат парите, след което да откажат обезщетение, защото някой "не бил чел дребните буквички"...
Все пак, не са само рисковите класове, май... Има и други подробности при повишен риск /нямам предвид екстремни спортове/ - но това, ако ти се падне такъв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОоооо ела в офиса, когато намериш време и ще ти изготвя най-добрият за теб вариант.
Не се и съмнявам...., само си мисля, дали не съм те виждал някъде. Да не се окаже, че сме добри познати...
Познавам доста застрахователи в различни компании.
Хайде, говорете си по същество с хората - да не ти изземвам времето за консултация...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеСлучвало ли се е някой да припадне в ръцете ти? Ако - не, все пак знаеш ли да правиш изкуствено дишане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗастраховките, не са като оная работа. Всеки с рак или хронично заболяване иска да си направи застраховка, но няма застраховател, който да му вземе парите.
Все пак, не са само рисковите класове, май... Има и други подробности при повишен риск /нямам предвид екстремни спортове/ - но това, ако ти се падне такъв...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеС тоя велоергометър малко си биеш дузпата, защото, ако ми кажеш някаква стойност, а аз направя повече, тогава задължително ще искам да мина в по-ниска рискова група и дори да ми направиш отстъпка от дължимата месечна вноска...
... но ти това ГО НЕ можеш на своя глава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНе чакам ги пред вратата, да им взема изследванията и да им кажа да не бързат да пият вода, след като са се поизморили.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТи с всички бъдещи клиенти ли въртиш педалите, или само ги държиш за ръката, ако са от по-плашливите от големите деколтета на мед.сестрите?
Коментар
-
С тоя велоергометър малко си биеш дузпата, защото, ако ми кажеш някаква стойност, а аз направя повече, тогава задължително ще искам да мина в по-ниска рискова група и дори да ми направиш отстъпка от дължимата месечна вноска...
... но ти това ГО НЕ можеш на своя глава...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТи с всички бъдещи клиенти ли въртиш педалите, или само ги държиш за ръката, ако са от по-плашливите от големите деколтета на мед.сестрите?
Коментар
Коментар