Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеспи си там, спи си - аз само провокативно го изръсих...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОооо неее, утре в офисаааа и ако съм там, ако не имаме доста убави девойки и младежи, които са доста в час.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ преглед в хубава клиника за сметка на компанията си е далавера
да, и това го има тук-там..., но пък и условията по застраховката ако са супер...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекато ви чета сега и аз мисля, че няма.... )
но девойките ме убеждаваха, че това е застраховка живот - т.е. заминаване, независимо от какво...при това без грам прегледи, само с лична карта за 2 мин )
добре че сте вие )Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...еееее, ама някой ако сега ти поиска да му направиш застраховката, няма ли да припалиш колата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеаз нямам никаква ...лична
но от раздумката разбрах, че медиццинските прегледи не се проточват дълго и се заинтересувах по-сериозно от застрахователите
Полза отвсякъде има
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИма няколко вида застраховки.
1. Злополука-покрива рискове само от Злополука-без спестовен характер и без данъчни префернции
2.Рисков живот- Злополука и Живот без спестовен характер и без данъчни преференции за физически лица'
3 Спестовна застраховка Живот - с покрития при Злополука и фатално независимо от причината, с изключените рискове- с данъчни преференции
4. Пенсионно-рентна застраховка Живот- с покрития при Злополука и спестовен характер и данъчни преференции
5. Инвестиционна застраховка Живот-с данъчни преференции и избор на фонд или програма
6. Здравна застраховка Живот-тар.80
7. Здраве Голд и така , вече ми се спиIf something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенямам понятие от застраховки, аз се извинявам
но това ми казаха девойките от един офис http://www.sdi.bg/web/v/jivot-i-zlopoluka-10104.html
не съм гледала подробно какво пише на договори, защото не ме интересуваше подобно покритие
Започнаха да ме агитират за спестовни схеми на различни ЗК и ги зарязох
сега се зачетох и ще съм ви благодарна, ако ме информирате какви видове застраховки живот има
и застрахователи, които са по-добри в практиката си с клиенти
1. Злополука-покрива рискове само от Злополука-без спестовен характер и без данъчни префернции
2.Рисков живот- Злополука и Живот без спестовен характер и без данъчни преференции за физически лица'
3 Спестовна застраховка Живот - с покрития при Злополука и фатално независимо от причината, с изключените рискове- с данъчни преференции
4. Пенсионно-рентна застраховка Живот- с покрития при Злополука и спестовен характер и данъчни преференции
5. Инвестиционна застраховка Живот-с данъчни преференции и избор на фонд или програма
6. Здравна застраховка Живот-тар.80
7. Здраве Голд и така , вече ми се спи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТам си е написано - злополука. Щом цената е твърда, няма как да покрива пукване при всякакви обстоятелства.
но девойките ме убеждаваха, че това е застраховка живот - т.е. заминаване, независимо от какво...при това без грам прегледи, само с лична карта за 2 мин )
добре че сте вие )
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенямам понятие от застраховки, аз се извинявам
но това ми казаха девойките от един офис http://www.sdi.bg/web/v/jivot-i-zlopoluka-10104.html
не съм гледала подробно какво пише на договори, защото не ме интересуваше подобно покритие
сега се зачетох и ще съм ви благодарна, ако ме информирате какви видове застраховки живот има
1. живот - по различни условия и тарифи - със спестовен елемент и рискова част, дългосрочни
2. рискови /индивидуални/ - сключват се всяка година /сега разбрахме, че имаЛО и дългосрочни/
3. инвестиционни
4. медицински
и различни други разновидности...... Мисля, че дискусията в подробности е някъде назад в темата..., но хората винаги искат тук и сега....If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
- Злополукови застраховки;
- Прости застраховки живот;
- Инвестиционни застраховки живот;
- Фалшиви застраховки живот (т.нар. "Далаверки Антидянков")
Всички си имат плюсове и минуси.
Поне правилно си се сетила да питаш туканка професионалистите. А тия пущинячки в брокерските общозастрахователни офиси надали особено разбират.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВидите ли каква полза има от раздумка. Само за 1 мин на Съни и беше обяснено от 3-4 източника, че застраховката и не покрива нормална смърт
но от раздумката разбрах, че медиццинските прегледи не се проточват дълго и се заинтересувах по-сериозно от застрахователите
Полза отвсякъде има
Коментар
Коментар