IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А кой застраховател ви обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А кой застраховател ви обслужва най-добре

Вижте сега бараточета.
    То че в България по-добри застрахователи от ВИС и СИК няма да се родят е ясно.
    Какво качество на услугата бре Светльо - как ще я повишите. Аз си правя каско при тебе, гепват ми колата, идвам си взема кинтите от теб ти ще ми намериш ли колата да ми я върнеш? Няма нали? А момчетата от ВИС и СИК я намираха.
    Вие ме дерете с големи застрахователни премии, отбивате ми част от сумата, ако ми я гепят, карате ме да ходя да си я маркирам при ваште хора и така нататък и така нататък...
    А другите застрахователи най-културно ти я откриват колата за ден-два и ти я връщат. Заклевам се, нали го знам че е така...

Краси ти поне си наясно с нещата, кукло. Виждам че добре се ориентираш... Тия световноизвестните AIG, Allianz, Mallianz ти гепват кинтите култуууурничко, ама ти ги гепват нали?
    Айде, умната момчета...
    ТЕ СА!

Коментар

Mislia 4e si prav po prinzip.No takova ime go sqzdadoha hora koito niamat nishto obshto sqs zastrahovaneto. Za nas mladite ostava samo nadejdata 4e shte moje da popravim neshtata s pomoshta na seriozni ambizii,poznania i korektnost kqm klientite i partniorite ni.

Коментар

Не искам да коментирам. Противно ми е, когато чувам добре известни имена от застрахователния бизнес. Просто такова име сте си спечелили.

Коментар

Zdravei Krasi.Ako iskash da pogovorim za zastrahovatelite drasni niakoi red.As rabotia v zastrahovatelna kompania i moje da izkamentirame vqprosa

Коментар

Като заговорихме за банки, можем да поговорим и за застрахователни. По всяка вероятност най-общите впечатления ще бъдат за каско и имуществените застрховки, но и това е нещо ))
            Поддавате ли се на ниски тарифи или търсите цялостно обслужване. Какво според вас прави възможен пазарният ръст на "мутренските" (грубо казано) компании?
          Working...
          X