IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А кой застраховател ви обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А кой застраховател ви обслужва най-добре

За ДЗИ незнам, откакто ги купи Кюлев поне са свалили тарифите за общото застраховане. Но "Булстрад" по принцип не ги обичам. Не за друго, а защото към един определен момент бяха монополист в дадена област и дълго време отказваха да допуснат конкуренция. Вярно е, че "Зелена карта" е специфична застраховка, но винаги конкуренцията е добре дошла за клиентите. Ако щеш не само заради цената, но и заради обслужването. Котато ми трябваше "Зелена карта" с голямо неудоволствие си плащах на Румен Янчев )

Коментар

Първо се двайсе ми е как се пише алианц (може би ще ме поправиш че се казва двадесет)
      Второ - робска е не мойта психика, защото аз не лижа задниците на разни германчета дето щели да ми застраховат колата (даже щели да я намерят - дрън-дрън - да не би да намериха онея немски мерцедеса дето брачеда дет му викат Картофа и не е бил в парламента внася тука вече 10-та година???
      Трето - повервай ми СИК ще те пазят като писано яйце да не пукнеш, ако имаш застраховка Живот при тях...

Коментар

Parvo Allianz se pishe s dvoino "L". Vtoro i te sa kato tvoite i shte ti platiat,a ako ne shte ti nameriat kolata-
        i te si imat nachini,ne gi misli. Treto deto go biaha napisali-robska ti e psihikata,gotov si da dadesh ako triabva
        i na " Krali Marko" Ltd samo da te pazi ot loshite.Oshte neshto: imam poznat advokat(bivsh parlamentarist)
        ta toi kazvashe-otkade nakade shte puskame Allianz i AIG na pazara. Nali parite na naroda sami mozem da gi
        priberem. Ta toi sabetvashe VIS i te mu davaha( ot tvoite i moite parichki pribrani chrez zastrahovki). Takiva kato
        teb neshto ne moga da gi razbera-prodalzavate da si mislite che mozete da imate skapi koli i da ne plashtate-
        e da ama ne.
        Ta da si doidem na dumata: istinskoto zastrahovane. Avtokaskoto ne e nai vaznoto.
        Kade bihte si napravili zivotozastrahovka? Tova e po vaznoto. Vav SIC? Ne i az.

Коментар

Стояне, виж ся бараточка, нещо не можем ти схванем мисълта... Колата ми не струвала 120К, как го прецени, ако искаш - в 18:30 съм в Budha-бар-а при Рила, имам среща с Петър Караиванов от другия форум да правим една далавера, ела и ми "оцени" колата, става ли?
          Какво против Alianz? Ами защо казвате тука че са по-добри от наште хора от Юпитер и БулИнс? Айде реди ми го тоя мохабет, защото аз не го разбирам.
          9% върху 120К прави по 900 кинта на месец. Питам те пак мислиш ли че ще я застраховам а няма да кача едно убаво момче вътре дето ако някой му се изпречи прави пробойни по 30 см широки?
          И тия ала-бали с по-високите проценти и по-ниските/по-високите оценки. Тея шашми не на мене, демек искаш да ми кажеш че кат ми гепнат колата ще ми кажат нема ти дадем сичкото сухо, ше остане и за нас, щото не си застраховал по цената. Нали ше ги разхождам тия агентчета до Витоша докато размислят?!

Айде кажете нещо съществено по тая тема, правите ми се на разбирачи, пък нищо съществено...
          Досега не разбрах защо БулИнс например са по-лош застраховател от прехваления ви Alianz?!?!

Коментар

Сводник, не си ли се изхвърлил малко с тая кола за 120 000 usd. Какво против имаш Алианц и AIG. Между другото "AIG- общо застраховане" със шеф Венислав Йотов не правят застраховки на коли.
            Мисля че Алианц и Орел са добри. Също и Хановер-кооп. Цените на застраховките/ за пълно Каско/ са около 9% от пазарната цена на колата. Тези 9% аз съм си ги сметнал. Иначе някой застрахователи прилагат по-нисък процент/7-8%/, но по висока оценка на колата. Други пък малко по-ниска оценка на колата при 10% премия.

Коментар

A kakvo mislite za DZI i Bulstrad? Vse pak te sa naj-golemite.

Коментар

Kuncho,
                а тебе брато ич не та разбирам.
                Кво ги редиш при тия не ходете при ония не ходете... Ти анти-реклама на наште момчета ли ше правиш бре?
                По-добре отиди си купи малко строителни материали - гипс, това онова, ше ти потребва.
                Аз не плащам да не ме закачат - НА МЕН МИ ПЛАЩАТ да не ги закачам.
                Усещаш ли разликата.

Коментар

Svetlio,
                  кой каза че съм недоволен
                  Само казах кои са по-добрите...
                  А и не мисля че тия за които говориш за "застраховането като цяло"
                  Не отбират тия момчета бре - не може ми опазят колата... Ето онова арабийче от Добруджа казва че и не плащат.
                  Аз с ниви не са занимавам, ама представяш ли си брато да имах ниви и да не ми платят...
                  Трета световна ше направя бре...

Коментар

Iavno si reshil vqprosa s cenata na sigyrnostta na tvoiata kola.
                    Togava zashto si nedovolen ot zastrahovatelite kato zialo.
                    Ako naistina imash kola za 120 000$ ne mi se viarva da ne e zastrahovana.
                    Shte spodelish li kade.

Коментар

Ооо да, бягайте от "Юпитер". От една година имат да ми плащат едно стъкло и още не са го направили. Тази година се предадох на Атанас Тилев. Засега големи щети нямам, но за малките бяха бързи и отговорни.

Коментар

Zatova ni e takova deredjeto - zashtoto poveche misliat kato Svodnika - shte si platia i niama da me zakachat - robska psihika.

inache konkretno - biagaite ot Jupiter - primeri mnogo.

v Bulins - srednostatisticheskia bulgarin susto go d..uha.

Коментар

Аз имам впечатления за земеделското застраховане, защото един производител във Варненско пропищя от МЗК Европа, които отказват да му изплатят застраховка за 120 000 и протакат. Тази година беше лоша, но предишните пет не бяха. И производителя ги пита : предишните пет години си прибирахте премиите, без да настъпи събитие, а сега не искате да изплащате. Какво да говорим повече.По този начин през тази година ще фалират повечето от малките производители. Разбирам, че и Европа имат проблеми с изплащането, защото годината бе такава, ама да се презазстраховат, хората какво са им виновни. Луда работа

Коментар

Ами аз проблема съм го решил
                            Колата ми струва 120000 долара
                            Ако дойда при теб да я застраховам ще ми искаш 10000 долара премия.
                            Че аз за тия пари съм си наел човек дето я пази бре пич... И други работи прави, ама не са по темата...

А проблема с кражбите трябва да си го решите вие, местните застрахователи, дето пищите от престъпност и раздувате премиите...

PS. Да не ти се обидят приятелчетата от ВИС и СИК, че ги обвиняваш в кражби, внимавай!

Коментар

Mom4etata ot VIS i SIK namiraha kolite zashtoto te si gi kradiaha.
                              Osven tova ako as ti nameria kolata ti shte mi vqrnesh li sumata koiato sam ti plati za kaskoto
                              Smisala na zastrahovaneto ne e v tova zastrahovatelite da si kradat sami kolite i posle sami da si gi namirat,
                              a v tova da obeshtetiavat klienta pri nastqpvane na zastrahovatelno sqbitie.Nali ti zastrahovash kolata sreshty krajba.
                              Ako stane krajba as ti izplashtam sumata po zastrahovkata i si stiskame razete.Taka rabotiat zapadnite kompanii i taka triabva da stane i v BG.
                              Kolkoto do premiite po zastrahovkite sqglasi se s men 4e ne mojesh da karash kola za 30 000 i da platish smeshna cena za zastrahovka.

Коментар

Leko da e taka namirat ti kola ama ne e tvoqta pwk ako ne e vzemesh se ka4vash na onazi s 4 dvoini vrati samo ot ednata strana

Коментар

Working...
                                X