Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка за пътуване в Чужбина и зъболечение
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен това , което предлагат застрахователните компании покрива същите рискове, както и ЕВРОПЕЙСКАТА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАРТА ...
http://www.ezok.bg/general_info.html
Това лечение се предоставя в съответствие с правилата на посещаваната от Вас държава - членка, а направените разходи се възстановяват съгласно прилаганите в тази държава тарифи. Например, ако медицинската помощ в посещаваната от Вас държава е безплатна, вие също имате право на безплатна помощ при представяне на своята карта или еквивалентен документ.
Коментар
-
Според мен това , което предлагат застрахователните компании покрива същите рискове, както и ЕВРОПЕЙСКАТА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАРТА ...
http://www.ezok.bg/general_info.htmlЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениезастраховат се само случайни събития.
По-точно - застраховат се не случайни, но: вероятни събития.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеЕдна приятелка си счупи крака и застраховката пое лечението !
Ърни Чегевара е комунист и затуй не вярва в застрахователите и човекозастрахователите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоема грънциии... Трябва да докажеш, че е било спешно. А това никога не можеш го доказа! Тези застраховки са пълен ташак. Единственото на което можеш да се надяваш при така застраховка е ако хвърлиш топа в чужбина да платят част от разходите по транспорта на тялото до България... Част от разходите!
До автора - някои компании покриват зъболечение, други само остър стоматит, малко повече трябва да поровиш из ОУ. Като цяло задължение на клиента е да поддържа джуката си в добро състояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам познати, които работят там от 15 г на ПОСТОЯНЕН договор....
Като се върнат през лятото в БГ си правят зъбите ТУК...
Защо ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоема грънциии... Трябва да докажеш, че е било спешно. А това никога не можеш го доказа! Тези застраховки са пълен ташак. Единственото на което можеш да се надяваш при така застраховка е ако хвърлиш топа в чужбина да платят част от разходите по транспорта на тялото до България... Част от разходите!ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПоема, ако е спешно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам познати, които работят там от 15 г на ПОСТОЯНЕН договор....
Като се върнат през лятото в БГ си правят зъбите ТУК...
Защо ли ?ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеЗдравейте,
Предстои ми тримесечно пътуване до Англия.
Въпроса е застраховката за пътуване в чужбина поема ли разход за зъболечение?
Благодаря.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеЗдравейте,
Предстои ми тримесечно пътуване до Англия.
Въпроса е застраховката за пътуване в чужбина поема ли разход за зъболечение?
Благодаря.
Провери преди да купиш застраховката. Също и условията за ползване в чужбина.
Коментар
Коментар