IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    ами как да стане през септември,като (мислещите) искат оставка и избори.мислиш ли,че ако правителството падне народното събрание ще си работи,Плевнята ще си назначи Боковски хора и ще потекат мед и масло.аз,ако съм комунист или турчин,моментално тегля една майна на всички и напускам народното събрание ,като герберите.и кво правим.и не могат да ме обвинят защото сега герберите никой нищо не им казва.мислиш ли,че станиШЕФ е по глупав от Боко? и ние пак ще духаме супата
    А ти, турчин и комунист ли си? Със сигурност си поне едно от двете.
    И знаеш ли какво, пада имунитета, а това не е добре, особено на фона на обвързаностите, които придобиват популярност тези дни. Дори и на нашите дебилни прокурори ще им се наложи да защитят честта на службата. В този смисъл, червените и фесовете няма да напуснат парламента.

Плевнелиев се оказва неочаквано добър вариант за президент. Да, никак не устройва бсп, но и със сигурност не е влюбен и в герб. Прагматик.

Коментар

• http://www.extremecentrepoint.com/archives/19

Коментар

ако въпроса ти е към мен, не съм нито,Антон, нито Андрей,Анди,Тодоров и.тн
        има хора от форума,които ми знаят името.тъй че не си напрягай гънките и не влизай в конспирации за това кой,кой е.
        Не е към теб.
        Закачка е към други четящи, те си знаят ...
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          ...В Гърция, Тройката поиска да бъдат затворени Националните медии и предполагам, изобщо не са били наясно, че това ще предизвика недоволство и криза в управлението )
          Да!

Но сигурна си чула - след като си там - че предисторията със затварянето на националните гръцки медии, започна от отказа на "Газпром" да купи местния национален газов оператор! ....И защо да го прави - след като там е края на Тръбата,а не началото й .....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Абсолютно автентични са документите, ще видиш. Офшорлиев хитро се измъкна като каза, че от първия ден откакто бил президент, сметките му били публични. Но нито дума за сметките от 1999 и 2000г. А той е президент от 2011г. да не забравяме!
            Абсолютно Лорде, просто Рошко Колорадото отговаря не на въпросите, които му задават, а на други въпроси

Коментар

• Борисов пак на власт - спират разследванията на Цацаров
              Токът е бил скъп заради фотоволтаиците на Цветелина Бориславова, обясни седесарят Иво Беров
              17:53 | 22.06.2013
              5631
              13
              Автор: Максим Караджов
              Share

"През февруари се вдигнаха срещу високата цената на тока. Разбрахме ли защо е била висока пет месеца по-късно", попита известният журналист и седесар Иво Беров в студиото на Иван Гарелов. И до днес - не.

"Но сега намалиха цената на тока с 5%, защото просто свиха дела в микса на тока от ВЕИ-тата. И кой държи ВЕИ-енергията? Другарката на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова", разясни Беров. Е, всъщност научихме ли си урока защо ни е бил скъп токът, щом сега пак напъват Борисов да се върне на власт, продължи да пита Иво Беров.

Хората досега не искаха от политиците да вземат решения и после да ги изпълняват, а предпочитаха да гледат сеира им - как се надприказват, как се ругаят едни други. Затова я докарахме дотук. Няма обсъждане на идеи, на възможни решения в дебати между политиците, както е навсякъде в Европа.

"В колко дебата е участвал Бойко Борисов", обърна се Беров към водещия Гарелов. "В николко", засмя се опитният журналист. "Не, бил е в един преди години и то със Станишев. Стоял е 10 минути и е напуснал веднага, защото е усетил, че става опасно", обясни Беров. Този уникален случай е в предаването "Сеизмограф" по Би Ти Ви на Светла Петрова, което после беше свалено от екран, когато Борисов беше премиер.

Това е проблемът и с бързи нови избори. Ще бъдем като скъсани на изпита от 12 май, които имат веднага поправителен, но пак не са си научили, защото не е имало време. Трябва ни време да изясним защо така се получи на 12 май, какво трябва да направим, за да не се изложим като избиратели отново - е рецептата на Беров.

Бързи избори означават и спиране на разследванията на главния прокурор Цацаров за наркотрафика, за контрабандата, за зависимостта между политиците и някои убийства и самоубийства, напомни Иво Беров.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Естествено, че няма лошо през февруари да поминуваш в палатков лагер пред НС.
                Тези, които са ги изкарали тогава /небезвъзмездно/, ги бутат и днес измежду протестиращите. Колко удобно за правителството някой да го защити пред ПЕС и колко злепоставящо, че тоя "някой" са точно 4 човека!
                А тук има ли някой, отговарящ на името Антон Тодоров? Бърже да си признае.
                ако въпроса ти е към мен, не съм нито,Антон, нито Андрей,Анди,Тодоров и.тн
                има хора от форума,които ми знаят името.тъй че не си напрягай гънките и не влизай в конспирации за това кой,кой е.
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Избори утре- НЕ, но през есента- октомври, ноември- Да.
                  ..............
                  Всъщност, казваш - ДА.
                  Избори - утре, т.е. оставка -утре и с необходимото техническо време за провеждането им - точно есента...дотогава пак служебен кабинет

Не мисля, че е възможно друго правителство в този парламент, някак си приказките на Барозу за широка коалиция ...с ГЕРБ са ....хмм, ако съм тактична - неуместни
                  Така се нарушава идеята на играта и ...Спасителите ))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    В Гърция, Тройката поиска да бъдат затворени Националните медии и предполагам, изобщо не са били наясно, че това ще предизвика недоволство и криза в управлението )
                    Е как няма да предизвика недоволство - там такова яко лапандро е падало и всички политици си назначават роднините и любовниците на сладки заплатки до по 300 000 Е за сметка на данъкоплатците!

Намери се един смел политик като Самарас да затвори тия хранилки и веднага се надигна вой.
                    Last edited by Jimmy; 22.06.2013, 19:10.
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Elsi Dimitrova
                      Надявям се, че всички красиви и образовани протестиращи разбират безмислието от предсрочни избори с този избирателен закон. Надявам се, че протестите не са моден подиум! Но от друго страна ние сме царе не прецедентите, така че не бих се учудила, ако пак върнат Б&Ц на власт заедно с Илиана Раева. Който сее ветрове, жъне бури!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Той обаче идва от Юг и причината му е Голям Изкуствен Анти-циклон на Износ на Демокрация,който гнилия Запад пренесе в Тунис,Алжир,Египет,Либия......Преди това пак Запада се опита да "Демократизира" и Ирак и Афганистан ...И знаеш ли какъв е резултатът до момента => 2:0 за Русия .....Ирак има огромен военен контракт с Рособоронекспорт (мисля 2 млрд. долара,по памет - и с последна сделка закупуване на партида от последния модел хеликоптери МИ на авиосалона в Ла Бурже,а те са без аналог в НАТО ...), Афганистан твърдо не желае руснаците да изтеглят миропазващия си контингент който има изцяло хуманитарни функции,без военни в него! .....

Тъй че Вятъра скоро ще задуха от Изток и си дръжте капите с две ръце да не паднат - надолу няма нужда да вардите нищо,Червената Армия сега не е като тази от 1944 г.
                        Спартаче,

при един хубвав срив в цента на петрола и златото + спад на индустрията и спад в търсенето на алуминий и тн суровини... + добив на шистов газ като заначало в централна европа, а после ще видим...

'великата' Руска икономика базирана на природните им ресурси ще клекне и другаря путин няма да има пари да си го мери с обамата

поздрави
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Избори утре- НЕ, но през есента- октомври, ноември- Да.
                          Станишев се държи като да е първа политическа сила, а не е. Аз също бях против падането на предното правителство. Борисов трябваше да си изкара мандата.

След разпускането на парламента, пеевски моментално скочи в следствието. Пак ще кажа, че проблемът е в съдебната ни система. Магистрати опитващи се да "мотивират" специалното отношение към това нещо- пеевски, трябва да бъдат остракирани от читавите си колеги.

Никакви илияни раеви, червени кукувуци- куневици и други подобни проекти.
                          ами как да стане през септември,като (мислещите) искат оставка и избори.мислиш ли,че ако правителството падне народното събрание ще си работи,Плевнята ще си назначи Боковски хора и ще потекат мед и масло.аз,ако съм комунист или турчин,моментално тегля една майна на всички и напускам народното събрание ,като герберите.и кво правим.и не могат да ме обвинят защото сега герберите никой нищо не им казва.мислиш ли,че станиШЕФ е по глупав от Боко? и ние пак ще духаме супата
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Той обаче идва от Юг и причината му е Голям Изкуствен Анти-циклон на Износ на Демокрация,който гнилия Запад пренесе в Тунис,Алжир,Египет,Либия......Преди това пак Запада се опита да "Демократизира" и Ирак и Афганистан ...И знаеш ли какъв е резултатът до момента => 2:0 за Русия .....Ирак има огромен военен контракт с Рособоронекспорт (мисля 2 млрд. долара,по памет - и с последна сделка закупуване на партида от последния модел хеликоптери МИ на авиосалона в Ла Бурже,а те са без аналог в НАТО ...), Афганистан твърдо не желае руснаците да изтеглят миропазващия си контингент който има изцяло хуманитарни функции,без военни в него! .....

Тъй че Вятъра скоро ще задуха от Изток и си дръжте капите с две ръце да не паднат - надолу няма нужда да вардите нищо,Червената Армия сега не е като тази от 1944 г.
                            ДУмокрацията или партокрацията, явно много ветрове я духат

В Гърция, Тройката поиска да бъдат затворени Националните медии и предполагам, изобщо не са били наясно, че това ще предизвика недоволство и криза в управлението )

Коментар

благодарско,голям си
                              нищо не лея.изгледах и двата клипа.на първия са въпросните хора,които изгониха.ти какво лошо видя в думите на тоя човек.май и никой не го е пращал там.пратило го е това,което написах по долу.стъкмистиката на Боко,мунева и т.н
                              Естествено, че няма лошо през февруари да поминуваш в палатков лагер пред НС.
                              Тези, които са ги изкарали тогава /небезвъзмездно/, ги бутат и днес измежду протестиращите. Колко удобно за правителството някой да го защити пред ПЕС и колко злепоставящо, че тоя "някой" са точно 4 човека!
                              А тук има ли някой, отговарящ на името Антон Тодоров? Бърже да си признае.
                              Yeah

Коментар

• Избори утре- НЕ, но през есента- октомври, ноември- Да.
                                Станишев се държи като да е първа политическа сила, а не е. Аз също бях против падането на предното правителство. Борисов трябваше да си изкара мандата.

След разпускането на парламента, пеевски моментално скочи в следствието. Пак ще кажа, че проблемът е в съдебната ни система. Магистрати опитващи се да "мотивират" специалното отношение към това нещо- пеевски, трябва да бъдат остракирани от читавите си колеги.

Никакви илияни раеви, червени кукувуци- куневици и други подобни проекти.

Коментар

Working...
                                X