Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение....... Народна мъдрост от периода след 1917 г., разпространявана в средите на белогвардейците.......
Ако ли не,считам че или не си осведомена или просто лъжеш!....
И не за друго,а просто защото Гражданската война в Русия ми е "дисертация" за д-р на необолшевишките науки !!!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
мн добро това, само да ги нямаше
първите три изречения
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАко срещнеш гладен комунист - нахрани го.
Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода.
Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй.
Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.
Ако комунист тръгне да взема власт - трепи го !
Народна мъдрост от периода след 1917 г., разпространявана в средите на белогвардейците.
Коментар
-
Ибреееееееее Протесте, Е са ако не се опрай Демографската криза нема кога!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature...9WrR6pxo#at=19
Коментар
-
Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го.
Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода.
Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй.
Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.
Ако комунист тръгне да взема власт - трепи го !
Народна мъдрост от периода след 1917 г., разпространявана в средите на белогвардейците.Yeah
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/206893
наистина много хубаво,клипче-първото.имам въпрос.комунист или турчин?
да кажа и аз ,че излизам,прохладно е.на кафенце.няма да буча. тук сме заспалници,комунисти,гербери,имаме и турци
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеА ти, турчин и комунист ли си? Със сигурност си поне едно от двете.
И знаеш ли какво, пада имунитета, а това не е добре, особено на фона на обвързаностите, които придобиват популярност тези дни. Дори и на нашите дебилни прокурори ще им се наложи да защитят честта на службата. В този смисъл, червените и фесовете няма да напуснат парламента.
Плевнелиев се оказва неочаквано добър вариант за президент. Да, никак не устройва бсп, но и със сигурност не е влюбен и в герб. Прагматик.не ме обиждай,еле второто, ставам нервен.имам снимки
като махах двата пръста и си мислех,че СДС значи свобода и РЕД
мисля,че съм от тия на които, картинката им е ясна(явно това значи турчин или комунист), но не ми се спори.преди месеци,като спорих с АНОН и му написах,че герберите ще загубят...те спечелиха нали.на други написах,че Костов въобще няма да помирише парламент.някой се смяха.сега,понеже те уважавам, ще се измета.иначе ще се рагорещим
.написал съм какво мисля няма да се повтарям.
п.п Плевнята.......................Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Изглежда, много хора не виждат Проблемите, а се занимават с последствията им!
А коментирам Гърция, защото символиката е много силна.
Страната дала думата ДЕМОкрация на света е на път да стане остров на прищевките за западните сили и без грам Демокрация в управлението.
БНТ добра или лоша, все пак е държавна телевизия и по закон НЕзависима от прищевките на частните медии и собственика им.
А Медиите са четвъртата власт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпартаче,........поздрави
Историята с т.нар. "шистов газ" отдавна отшумя.......И всички разбраха,че това е поредния американски блъф към завоюване на нови територии!
И между другото САЩ се славят като най-слабия колонизатор в света...Те така и не смогнаха да се доберат до "ноу-хауто" на Британската империя за това как се завладяват нови територии - и една от причините е, че заложиха на битата карта да не са монархия,а няква ялова президентска република,която освен да трупа дефицити, не умее нищо друго.....
За цената на нефта не бери грижа - там няма да се повтори сценария със златото!
Неслучайно няма брокер или клирингова къща по света, която директно да котира злато/нефт - ......"Другаря" Путин не е прост и си е направил добре сметката до 2025 г. - дори днес си "откри" и специално-национално гробище да не би някои да си помислят че ще си строи мавзолей или пък,че ще го сложат до Ленин....Въпреки,че заслужава!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеЕ как няма да предизвика недоволство - там такова яко лапандро е падало и всички политици си назначават роднините и любовниците на сладки заплатки до по 300 000 Е!
Намери се един смел политик като Самарас да затвори тия хранилки и веднага се надигна вой.
Да затвориш Националната телевизия, вместо да решиш проблема и да си останат всички договори с един куп частни медии, де факто, издържани от държавата е Глупост, за която някой плаща добре.
Още повече Държавните им телевизии се плащат директно от гражданите с месечни вноски
Е, тук, някой пък ни обяснява, че основният проблем е Орешарски, Не - законите и правилата, създадени за благополучието на Монополи и олигархия.Last edited by съни(тя); 22.06.2013, 19:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпартаче,
при един хубвав срив в цента на петрола и златото + спад на индустрията и спад в търсенето на алуминий и тн суровини... + добив на шистов газ като заначало в централна европа, а после ще видим...
'великата' Руска икономика базирана на природните им ресурси ще клекне и другаря путин няма да има пари да си го мери с обамата
поздравиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар