Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениедокато Цацаров слага "шапки" само на хора от ГЕРБ, толкова повече ги превръща в мъченици и толкова повече хората ще гласуват за тази партия.
Мъченикът Цветанов!Жив да го ожалиш!
Не смеят да го поставят по домашен арест, че полицията трябва да надзирава шест адреса!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБедните са леви по презумпция.
Прави разлика между беден образован и беден необразован.!!!!!!
Хайде, ходи да копаш доматитУ, че ме издразни.
Коментар
-
"Дали хората искат безплатно образование, безплатни детски градини, дали искат безплатно или поне достъпно медицинско обслужване, дали искат социална сигурност, дали искат защита на трудовите им права, гарантирана или почти гарантирана работа? Какво от това ще ти се стори "дясно"?
НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО! Запомни го!
Плащам го АЗ(колкото и да звучи, като бойко), който работя в частния сектор и на който НЕ Е ГАРАНТИРАНА никаква работа, ако нямам образование, умения и мотивация.
То "хората" искат и да не плащат никакви данъци, както и да ходят на ресторант "безплатно" и да е..ат "безплатно", ама не става.
Това ми напомня за вица, дето комунетата измислили любовта, за да могат да еВат безплатно.
Аааа и не си прав, че няма дясна партия у парламенто. Напротив, там е НАЙ-дясната, ултра, мега, хипер олигархо представена - БК(С)П. Само преброй милионерите/милиардерите в ИБ, да не говорим, че абс.всеки олигарх в БГ е с червени корени.Last edited by Shar; 25.06.2013, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГигов, докато Цацаров слага "шапки" само на хора от ГЕРБ, толкова повече ги превръща в мъченици и толкова повече хората ще гласуват за тази партия.
Така и не се научиха "апаратчиците" как се печелят ДЕСНИ избиратели!!!!!
А исторически десните в България са повече от левите, Слава богу!
П.П. нали не споделяш мнението, че по време на Тройната коалиция всичко е било по мед и масло, относно законите ни?
А исторически десните в България са повече от левите
Що не направите някакво допитване? Дали хората искат безплатно образование, безплатни детски градини, дали искат безплатно или поне достъпно медицинско обслужване, дали искат социална сигурност, дали искат защита на трудовите им права, гарантирана или почти гарантирана работа? Какво от това ще ти се стори "дясно"?
Що говориш глупости? В България повечето са БЕДНИ, как ще са десни? Бедните са леви по презумпция. А това че разни по улиците заявяват че са десни, не значи че са такива.
Десни! Пък ДСБ и СДС гледат парламента отвън.
Впрочем! СДСто изгониха ли ги от "Раковска"? Ако не са ги изгонили, на какво основание се помещават там? Те не са в парламента, дори не са минали еднопроцентовата бариера и нямат право на държавна субсидия.Десните......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение2-ка
Физкултурникът вече е пътник за панделата. Ако Боко не се усети в близките месеци отива и той там.
Тия неща не ги решава Станишката ( СърГея ) или тройната, както си мислиш.
Описал съм ви ги нещата какво следва в близките години - да си чел
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГигов, докато Цацаров слага "шапки" само на хора от ГЕРБ, толкова повече ги превръща в мъченици и толкова повече хората ще гласуват за тази партия.
А исторически, десните в България са повече от левите, Слава богу!
П.П. Нали не споделяш мнението, че по време на Тройната коалиция всичко е било по мед и масло относно законите ни?
Физкултурникът вече е пътник за панделата. Ако Боко не се усети в близките месеци отива и той там.
Тия неща не ги решава Станишката ( СърГея ) или тройната, както си мислиш. Оттам ще има също много абонати за панделата.
Описал съм ви ги нещата какво следва в близките години - да си челLast edited by marandi; 25.06.2013, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАйде да ходя да си окопам доматите, че този х-й мене чака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЦветанов няма значение за какво настоява. него новите избори не го засягат. Той е пътник към затвора. Скоро Цацаров може да сложи шапката и на Бойко. Започва със дребни работи, авиоотряда, ама може да набере скорост.
И между впрочем, докога ще държите Болен шеф на корупцията. Дори Свобода ви го каза че е нетърпимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе ме разбра.
Говорех за политическо отчаяние.
Извинявам се, ако си разбрал поста ми като намеса в личния ти живот.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЦветанов няма значение за какво настоява. него новите избори не го засягат. Той е пътник към затвора. Скоро Цацаров може да сложи шапката и на Бойко. Започва със дребни работи, авиоотряда, ама може да набере скорост.
А исторически, десните в България са повече от левите, Слава богу!
П.П. Нали не споделяш мнението, че по време на Тройната коалиция всичко е било по мед и масло относно законите ни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2096261
Цветанов настоява за избори през септември
25.06.2013 16:00; 24 часа онлайн; 520; 1;
Цветанов заяви, че не вижда основания да подава оставка. Снимка: Венци Венков
Най-доброто за България е да има предсрочни парламентарни избори през месец септември. Това заяви в Шумен пред журналисти днес зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
"Страната вече е в предизборна ситуация, защото имаме дефицит на одобрение спрямо българските институции, парламент, правителство, и то в началото на мандата, което означава, че ние трябва да отговорим на очакванията на българските граждани.
Ние трябва да вървим към предсрочни парламентарни избори и да отговорим на очакванията за промени в Изборния кодекс. Колкото по-скоро - по-добре за България. Мисля, че до евроизборите е много дълъг период, за мен най-разумното е да бъдат септември месец", каза Цветанов...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКолега, аз ЛИЧНО няма за какво да се отчайвам. Здравословно съм добре, за човек гонещ 55. Направих си нова вила близо до Шумен и доматките ми зреят. Жена ми си купи нова кола, че предната и била голяма и трудно паркира. Единият ми син завърши магистратура по желаната специалност, ама пък иска да ходи в Канада, а другият завършва тази година и му предстои магистратура. От какво да съм отчаян? Щеше ми се и политическата обстановка в държавата да се нормализира, ама и това ще стане някога. Живот и здраве...
Говорех за политическо отчаяние.
Извинявам се, ако си разбрал поста ми като намеса в личния ти живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеСпоред мен Борисов нарочно загуби изборите . Не мога да си избия от главата думите на Доган след като ГЕРБ спечели изборите 2009 г, - "Благодаря на Всевишния, че ни остави в опозиция. Иначе бяхме свършили"
- Абе пичове аз бях до тук оправяйте се без мен.
Ама нали трябва да става цирк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВиждаш ли какви глупости ти идват.... от отчаяние?!, а другият завършва тази година и му предстои магистратура. От какво да съм отчаян? Щеше ми се и политическата обстановка в държавата да се нормализира, ама и това ще стане някога. Живот и здраве...
Коментар
Коментар