IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    П.С.

Не си прави труда да ми отговаряш. Под достойнството е и на двама ни, щом се отплесна на тема политика, при положение, че корените на проблема са т.нар. мутрокрация.
    Оо ... моли се никога Русото да не влиза в къщите, че тогава Пиночет ще ви се стори като ейнджъл

П.П. Русото е моя милост

Коментар

• Шефът на КФН забъркан в далаверите на Плевнелиев

Шефът на КФН и бивш депутат от ГЕРБ Стоян Мавродиев е забъркан в далаверите на президента Росен Плевнелиев с офшорните сметки. Разследване на TV7 показа, че от 1988 г. до 2000 г. той е управлявал българското представителство на компанията "Окра", която е специализирана в създаването на офшорни фирми.

http://www.bnews.bg/article-79870

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ъъ ... под достойнството ми е да обяснявам, че:

- до преди 5 години "управляващите" се учеха, че костюм не се носи с бели чорапи;
        - Боко Тиквата още все още носи вратовръзки на двоен възел с десен от преди 15 години. 50% от мухляците ви в Парламенто са същите и за "свеж" възел още не са чували, па камо ли за дължина на вратовръзката;
        - че да минеш курсове по риторика и лексика ( кат' Станишката и сие ) не значи, че нещо си научил, за да мяткаш с ръце кат' вятърна мелница пред камери;

Голяма аматьорщина сте още и всичко е толкоз изкуствено - скоро ще откриете и панделата и сорка, ама нямам време да се обяснявам на всеки

Да сте ме чели, макар че Анончи ме погреба вече - той чете само мъртви форекс "играчи" и чак тогава търгува - хихихи

П.П. Мо'е ли сте толкоз смешни партийните шматки? ( риторично )

Колко ви плащат, ако не е тайна? Служба на заплата 1000 кинта и да плющите глупости по цял ден ли?

След 6 месеца ще е трудно, но на такива не бих помогнал да си знаете
        Единствената шматка, която виждам тук си ти Ако си беше направи труда да прочетеш моите "писания", щеше да разбереш, че съм ЗА подпалването на парламента и разстрел / обесване на всички политически фекалии от 89' насам, та и преди това. След това незабавен внос на марсианци или какъвто и да е ДРУГ материал, но само не българи в управлението, ако искаме някога да прокопсаме.

Но не прочете приятелю. Вместо това предпочете да врътнеш една грах яхния и да ми се обясняваш, все едно си ми длъжен за нещо. И тъй като си много запознат с мафията по региони, нека те светна за нещо. В Италия НАРОДА натири мафията по най-затънтените дупки в страната, а политиците наблъскаха 85 % от босовете по затворите. В БГ това няма как да се случи. Още по-малко страховитите ти писания за всеобща, народна революция. От глад ще изпукаме, но с пушки няма да пукаме.

П.С.

Не си прави труда да ми отговаряш. Под достойнството е и на двама ни, щом се отплесна на тема политика, при положение, че корените на проблема са т.нар. мутрокрация.
        Last edited by Bones57; 25.06.2013, 19:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Колега, аз ЛИЧНО няма за какво да се отчайвам. Здравословно съм добре, за човек гонещ 55. Направих си нова вила близо до Шумен и доматките ми зреят. Жена ми си купи нова кола, че предната и била голяма и трудно паркира. Единият ми син завърши магистратура по желаната специалност, ама пък иска да ходи в Канада , а другият завършва тази година и му предстои магистратура. От какво да съм отчаян? Щеше ми се и политическата обстановка в държавата да се нормализира, ама и това ще стане някога. Живот и здраве...
          Ех, колега, завиждам ти. И аз си мечтая да си имам вила, да си гледам там доматки и други зеленчуци и да си пия ракийката. Какво друго му трябва на човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Сънуваш приятелю. В твой интерес е да махнеш розовите цайси и да осъзнаеш, че макар и в Европа, държавния апарат у нас функционира точно на ниво бананова република. Тук във властта са само НАШИ хора. В такава сплотена атмосфера, очакваните от теб събития са не само наивни, но и смешни. Да не говорим пък за дивите и неконтролируеми овчи маси, дето ще направят революцията.
            Ъъ ... под достойнството ми е да обяснявам, че:

- до преди 5 години "управляващите" се учеха, че костюм не се носи с бели чорапи;
            - Боко Тиквата още все още носи вратовръзки на двоен възел с десен от преди 15 години. 50% от мухляците ви в Парламенто са същите и за "свеж" възел още не са чували, па камо ли за дължина на вратовръзката;
            - че да минеш курсове по риторика и лексика ( кат' Станишката и сие ) не значи, че нещо си научил, за да мяткаш с ръце кат' вятърна мелница пред камери;

Голяма аматьорщина сте още и всичко е толкоз изкуствено - скоро ще откриете и панделата и сорка, ама нямам време да се обяснявам на всеки

Да сте ме чели, макар че Анончи ме погреба вече - той чете само мъртви форекс "играчи" и чак тогава търгува - хихихи

П.П. Мо'е ли сте толкоз смешни партийните шматки? ( риторично )

Колко ви плащат, ако не е тайна? Служба на заплата 1000 кинта и да плющите глупости по цял ден ли?

След 6 месеца ще е трудно, но на такива не бих помогнал да си знаете
            Last edited by marandi; 25.06.2013, 19:00.

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2013/06/...vetanov.191834
              Оставка от ГЕРБ няма да дам, твърд е Цветан Цветанов
              Колкото по-бързо са новите избори, толкова по-добре, отсече той
              25 юни 2013 18:11
              45
              Оставка от ГЕРБ няма да дам, твърд е Цветан Цветанов
              Снимка: архив, Булфото

Цветан Цветанов обяви пред симпатизанти в Шумен, че не мисли да се оттегля от политическото ръководство на ГЕРБ, макар различни областни структури да искат това от дни наред в "кървави писма" до лидера си Бойко Борисов.

"Това, че има някакви различни мнения и че са споделени някакви проблеми, това не значи, че има кардинални проблеми в партията", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
              Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места
              24 юни 2013 17:07
              143
              ДСБ не ще протегнатата ръка на ГЕРБ, но ще говори с Кунева
              24 юни 2013 12:31
              260
              ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
              23 юни 2013 15:25
              163

На въпрос дали това означава, че няма да подаде оставка, Цветанов подчерта, че няма основания за оставка.

Според бившия министър настроенията срещу него идват от членове на партията, които са били на ръководни позиции през последните години или пък са били спрягани за кандидати за кметове, но в крайна сметка не са били номинирани от ГЕРБ.

По-късно, на среща с актива в Разград, бившият МВР шеф бе категоричен, че ГЕРБ работи за предсрочни парламентарни избори, като залага на партньорство с партиите в център-дясното политическо пространство.

"Колкото по-бързо са новите избори, толкова по-добре", отсече той.

За пореден път от ГЕРБ протегнаха ръка към ДСБ. Цветанов подчерта, че въпреки противоречията, които са имали през годините с тъмносините, са готови за разговор с тях.

"Ние не искаме да се месим в тяхната кадрова политика, но все пак трябва да оставим възможността да си говорим и когато има условия за едно бъдещо управление, да създадем едно силно дясно-центристко управление, което да бъде печелившо", каза той.

Той заяви още, че ГЕРБ ще работи за промени в Изборния кодекс, сред които падане на границата за влизане в парламента, намаляване на сумата за участие в изборите, както и намаляване на броя подписи, необходими за регистрацията на независими кандидати.

БРАВО ЦУЦИЛАНЕ БОРИ СЕ ЗА КРАЯ НА ГЕРБ

Коментар

• Цветанов с две повдигнати обвинения, обединява десните. Да си го носят по живо и по здраво. Десните няма да имат моята подкрепа, докато не се разчистят от мутрите.

ЕХ ЦУЦИ СЛАВНО МУТРОЧЕНГЕ

Коментар

• И Цветанов поиска обща дясноцентристка платформа

Препоръчване (14)

От Стела Ковачева Всички статии на автора
                  Последна промяна в 15:03 на 25 юни 2013, 2128 прочитания, 133 коментара

Фотограф: Георги Кожухаров

Дневник
                  По темата

"Синьо единство" иска преговорите за реформаторския десен блок да се излъчват на живо в интернет - 25 юни

Член на ръководството на ГЕРБ обмисля нов десен проект - 25 юни

Обвиненията към Цветанов в ГЕРБ продължават, Борисов отново събра на среща местни лидери - 24 юни
                  Всички дясноцентристки партии трябва да си направим изводи от това, което се случи след изборите за 42-ро НС и да създадем добра среда и възможност за единна платформа за следващите избори.Това обяви в Разград заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща с местната структура на партията.

Според Цветанов от сблъсъците вдясно най-много са загубили десните партии, които не влязоха в настоящия парламент, но по-важно е, че загубиха и хората, които останаха непредставени в Народното събрание. Важно е да се съобразим с това и да създадем условия при следващите избори да се създаде силно дясноцентристко управление, което да удовлетвори както българските избиратели, така и нашите евроатлантически партньори, каза бившият вицепремиер.

Заместникът на Борисов потвърди лансираната вече от лидера на ГЕРБ теза, че доскоро управлявалата партия иска сътрудничество с другите десни формации. По време на обиколката си из страната, в която се среща със структурите Цветанов е започнал да сондира мнения сред актива за бъдещо сътрудничество с другите десни. Важно е да си сътрудничим, да има между нас партньорство, да не минаваме граници, зад които е невъзможно да си говорим, обясни той.

ГЕРБ ще настоява предстоящите промени в Изборния кодекс да гарантират по-лесен достъп до представителство в парламента. Хората на Борисов ще предложат гаранциите, които партиите внасят да паднат от 10 хил. на 1000 лева, издигането на независими кандидатури да се опрости, преференциалното гласуване да даде възможност избирателите да пренареждат листите, спуснати от партийните централи.

Цветанов отхвърли твърденията, че неговата личност не се одобрява в партията. По време на срещите си с актива в цялата страна той не усетил напрежение срещу себе си. Според него обявеното вече несъгласие, изразено с персонални атаки към него от някои областни ръководства се преекспонирало. Хубаво е да има различни мнения. Аз обичам да казвам истината и оттам може да се е породило напрежение, предположи той.

Бившият МВР шеф обикаля страната с респектираща охрана. Гардовете му надничат дори в чантите на репортерите, преди да ги допуснат близо до него. За да се осигури безопасността на Цветанов, улиците около клуба на ГЕРБ в Разград са били поставени под наблюдение 12 часа преди пристигането му в града.

ЦУЦИ ИСКА ДА ПРЕВЗЕМЕ ДЯСНОТО

Коментар

Нямам представа от контактите ви с чужденци, но там никой не се учудва като всеки месец влизат политици и чиновници в панделите им.

П.П. В Шотландия се сещам за последния случай, който 'орицата казаха, че камерата цъкнала министро да кара с превишена скорост и той се опитал да изкара, че жена му е карала - т.е. опит за измама и 3 месеца в кауша.

Никой не се впечатлява.

Колкото и да драпате платените писарушки тук, че т'ва са "нормални" неща в целия цивилизован свят ..... - не са нормални в страни-"членки" от 5-ия свят и до 2-3-5 години ще го видите.

Няма да ви стигат панделите да ги прибирате на топло, но не ми се спори с шматки

Излезте малко по света и вижте как е навсякъде. Берлускони беше топ-играч за Света ( не за Европа ) и той 7 години + повече никога да не помирисва бюджет - на първа инстанция

За какви селски пръчки се имате в БГ-стан, бря? ( че ще се размине на някого ли )? - хихи
                    Сънуваш приятелю. В твой интерес е да махнеш розовите цайси и да осъзнаеш, че макар и в Европа, държавния апарат у нас функционира точно на ниво бананова република. Тук във властта са само НАШИ хора. В такава сплотена атмосфера, очакваните от теб събития са не само наивни, но и смешни. Да не говорим пък за дивите и неконтролируеми овчи маси, дето ще направят революцията.

Коментар

• Нямам представа от контактите ви с чужденци, но там никой не се учудва като всеки месец влизат политици и чиновници в панделите им.

П.П. В Шотландия се сещам за последния случай, който 'орицата казаха, че камерата цъкнала министро да кара с превишена скорост и той се опитал да изкара, че жена му е карала - т.е. опит за измама и 3 месеца в кауша.

Никой не се впечатлява.

Колкото и да драпате платените писарушки тук, че т'ва са "нормални" неща в целия цивилизован свят ..... - не са нормални в страни-"членки" от 5-ия свят и до 2-3-5 години ще го видите.

Няма да ви стигат панделите да ги прибирате на топло, но не ми се спори с шматки

Излезте малко по света и вижте как е навсякъде. Берлускони беше топ-играч за Света ( не за Европа ) и той 7 години + повече никога да не помирисва бюджет - на първа инстанция

За какви селски пръчки се имате в БГ-стан, бря? ( че ще се размине на някого ли )? - хихи
                      Last edited by marandi; 25.06.2013, 18:16.

Коментар

Не ме разбирай погрешно.

Затворите ще се препълнят от политици и чиновници до 2-3 години без значение "партията".

Ще има от всички "цветове" по панделите за "баланс".

Поздрави! ( хубаво е да четеш анализите ми )
                        Не ме разбирай погрешно, но плещиш абсолютни глупости. Затворите, еле пък с политици и чиновници няма да се напълнят никога, ако ще народа да се вдигне на революция. А последно дори да стане, отвън бързо ще ни умиротворят. Това са законите на неоколонизацията. Тъпи и примирени овце за стригане + подкупни и некадърни политици.

Коментар

Не ме разбирай погрешно.

Затворите ще се препълнят от политици и чиновници до 2-3 години без значение "партията".

Съжалявам, но няма нормален човек, който да приеме твърдение от сорта "трябва да ме четеш" и то написано приживе от автора му.

Аз наблягам на мъртвите автори.

Успех с набирането ти на читатели, слушатели и..... чукчи.

П.П. Когато му дойде времето, може и теб да прочета.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Не съм идеален.
                            Не ме разбирай погрешно.

Коментар

Отива! При това с кеф, щом съм те издразнил.
                              Така стоят нещата.

Който за каквото е учил и каквото може.

Успех с копането.

Аз моите "домашни" домати ги купувам от копачи като теб.

Дори ми ги носят до вратата.
                              Но пък ти си малко далечко.

Коментар

То и това беше за "Бисерите..".
                                Знам, че всичко мое е за "бисерите".

Благодаря, че ме информира.

Успех!

Коментар

Working...
                                X