IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Анончи не само ядеш доматите с колците ами пикаеш срещу вятъра и вадиш картофите с бомби.Ти просто си заслепен явно голяма облага имаш от мутрите.След тая простотия дето си написал какво да коментирам.
    Е, чак пък да списвам и уикипедията.
    Мерси, но за това си имаме други хора.

Нали гледаш, че съм ти дал линк.

П.п. Повтарям ти го, че нещо си изнервен:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B8%D1%86%D0%B0

Коментар

• Д-р Емил Райнов: ГЕРБ открадна близо 2 млрд. лв. от НЗОК
      Автор: Пламен Христов - кор. на БНР в Ловеч

© Снимка: БГНЕС

Бившият директор на Националната здравноосигурителна каса д-р Емил Райнов обвини партия ГЕРБ, че е откраднала близо 2 милиарда лева от Касата. По негови думи, до 2009-а година НЗОК е била най-редовният платец на държавата:

На всяко 22-ро число, което отчитаха болниците, Касата го заплащаше. Нямаше лимити. Малко се чувствам виновен, защото аз бях този, който, като напусна Касата, беше останал резерв 1,6 милиарда лева. Оттам насетне ГЕРБ в нарушение на всички законови, в нарушение на всички морални и етични норми приватизира, национализира, присвои резерва на Касата. Това бяха пари, събрани от всички нас от здравни вноски, пари, които бяха именно за такива кризисни ситуации. ГЕРБ ги прибраха. Къде отидоха, никой не знае.

Д-р Емил Райнов поясни, че по време на криза в цяла Европа държавата се грижи и захранва два сектора - здравеопазване и социални дейности.

В Ловеч д-р Райнов беше представен като водач на листата на БСП за 11-и многомандатен избирателен район.

БРАВО НА ЦУЦИ , БУЦИ, ИСКРЕТО, ПАШАТА И КАРАТИСТА

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Прибиране
        Прибирането на пшеницата се нарича жътва. Извършва се със зърнокомбайни през периода от 15–20 юни (за най-топлите райони на страната) до 20 юли (за най-хладните). След жътвата зърното се извозва на зърноплощадки, където се почиства първично и се складира. Зърното от пшеница е сравнително лесно съхраняващо се.

Епа те затуй са казали 26 юни. Щото жътвата започва, но за жалост на Орешарски, и свършва.

П.П. Бате Пешо, ние у Софето не ядем доматите с колците. Само ви продаваме колците.
        Анончи не само ядеш доматите с колците ами пикаеш срещу вятъра и вадиш картофите с бомби.Ти просто си заслепен явно голяма облага имаш от мутрите.След тая простотия дето си написал какво да коментирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Aнончи жътвата започна така че техника не чакай.
          Прибиране
          Прибирането на пшеницата се нарича жътва. Извършва се със зърнокомбайни през периода от 15–20 юни (за най-топлите райони на страната) до 20 юли (за най-хладните). След жътвата зърното се извозва на зърноплощадки, където се почиства първично и се складира. Зърното от пшеница е сравнително лесно съхраняващо се.

Епа те затуй са казали 26 юни. Щото жътвата започва, но за жалост на Орешарски, и свършва.

П.П. Бате Пешо, ние у Софето не ядем доматите с колците. Само ви продаваме колците.
          Last edited by anon6706; 25.06.2013, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Досега беше пехотата в София, вече идва и тежката бронирана техника.
            Aнончи жътвата започна така че техника не чакай.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              СУПЕР ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ !

Туй не е в България бе, Кат123.
              Погледния сградата в горния ляв ъгъл. Немаме такова чудо.

Започваш, освен да простееш, и да ставаш тъпо парче.

Другия път се подготви с по-подходящи "снимки".

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ЦУЦИ И БУЦИ- ЕКСПЕРТИ ПО ТРОШЕНЕ НА НАРОДНА ПАРА

Коментар

• И Цветанов проплака: Искат да ме убият
                  Зам.-шефът на ГЕРБ подозира и заговор за политическото му омаскаряване
                  Публикувано: 25 юни 2013, 19:24 | Обновено: 25 юни 2013, 19:24
                  Разпечатай
                  прочитания: 3481 | коментари: 57
                  Варна, България

Още по темата
                  Цветанов: Като получа данните по делото за спряно подслушване, ще си дам имунитета
                  Цветанов: Като получа данните по делото за спряно подслушване, ще си дам имунитета
                  4 602

4 602

Цветанов: Не се чувствам виновен по новите обвинения
                  18 799

Цветан Цветанов стана поредният политик, който твърди, че има заплаха за убийството му. След лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който на няколко пъти тази година оповести различни заговори за ликвидирането му, зам.-шефът на партията също разкри пъклен план."Това, което се случва, е персонална атака срещу мен и има дублиране на цели - от една страна на организираната престъпност, а от друга на политическата класа. Затова трябва политически да бъда омаскарен и физически премахнат от организираната престъпност", заяви Цветан Цветанов и великодушно отсъди: “Ако в момента Цветанов е проблемът на цялата държава, нека се занимават с мен!"

Той подчерта, че няма никакви прегрешения, свързани с нарушаване на закона и се е ръководил винаги от интереса на държавата. “Не мога да разбера какво общо има Флоров и това, което беше за неговото отстраняване при събитията от 1999-2002 и този казус с повдигнатото обвинение”, коментира зам.-шефът на ГЕРБ. Той призна, че все още не е подал заявление да падне вторият му имунитет, но щял да направи това веднага, щом се върне от Варна в София. "Ако толкова много се бърза, готов съм да подпиша заявлението и от Варна", заяви Цветанов./БЛИЦ

АМИ ТЕ МУТРИТЕ ЗА ПАРИ СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ, А УБИВАТ НАРОДА С ГЛАД И МИЗЕРИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ти ме оплю, че не съм те чел?

П.П. Аз к'во тряя кажа като и ти не си ме чел. Имате 4-6 месеца да се пипне и след 3 години сте Германия по стандарт, а до 5 год. Швейцария.

Кой ще го позволи т'ва? ( риторично ) - ако не вляза в бункер

Да оставим нещата да се случат, че ми писна да се обяснявам на цульо и пульо, нали става

Коментар

Котката,

Тия апапи не протестират, даже се кефят.
                      Понамали пропагандата, че е смешно.

Коментар

Лилето на протест

Има и такива. Не може в едно стадо само интелигенция да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                          Я пак?
                          Ти ме оплю, че не съм те чел?

П.П. Аз к'во тряя кажа като и ти не си ме чел. Имате 4-6 месеца да се пипне и след 3 години сте Германия по стандарт, а до 5 год. Швейцария.

Кой ще го позволи т'ва? ( риторично ) - ако не вляза в бункер

Да оставим нещата да се случат, че ми писна да се обяснявам на цульо и пульо, нали става

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            http://www.dnes.bg/politika/2013/06/...vetanov.191834
                            Оставка от ГЕРБ няма да дам, твърд е Цветан Цветанов

ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
                            23 юни 2013 15:25
                            163

На въпрос дали това означава, че няма да подаде оставка, Цветанов подчерта, че няма основания за оставка.

Според бившия министър настроенията срещу него идват от членове на партията, които са били на ръководни позиции през последните години или пък са били спрягани за кандидати за кметове, но в крайна сметка не са били номинирани от ГЕРБ.

БРАВО ЦУЦИЛАНЕ БОРИ СЕ ЗА КРАЯ НА ГЕРБ
                            Мирослав Найденов: ГЕРБ ще се разцепи

http://btvnews.bg/bulgaria/miroslav-...-raztsepi.html

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Оо ... моли се никога Русото да не влиза в къщите, че тогава Пиночет ще ви се стори като ейнджъл

П.П. Русото е моя милост
                              Я пак?

Коментар

• СУПЕР ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ !

Лилето на протест

Коментар

Working...
                                X