IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Ти какво предлагаш изборните резултати да ги отменяме с разни Оранжеви, Розови революции от 3-4 иляди души, така ли!
    Предлагам на първо време да спрем да се караме помежду си и да спрем да правим свирки на политици и държавни служители.
    Да изискваме, ние сме им работодатели. Назначаваш Пеевски - получаваш протест, Слагаш Болен по етиката, искат ти оставка. Ами да се спре с простотиите Орешарски и ще си получи спокойствието.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Сподели кат' чиновник, дет' не е виждал нива на живо пшеница, па хранел 100 гърла кат' Орешарката, Боко и сие ....

И аз се извинявам, ако не си ме разбрал правилно

П.П. Бе, вие нещо много сте си повярвали как излиза манджата в чиниите? Ърмм ...? Щъркелът я носи и ставаме Фидоски ....
      Нещо те е обхванала скуката.

Вече има комбайни, които почти ти вадят готов изпечен хляб.
      Тези комбайни не са проектирани от селските труженици, а от инженерите по градовете.

Тъй, че не ми се прави на голям селски труженик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не трябва да оставяме няколко хиляди безработни лумпени с професия "протестиращ" да определят дневният ред на обществото. Нека да подкрепим на митинга утре правителството на Г-н Орешарски. Демокрацията е тирания на мнозинството. Казали са го още древните гърци. Нека покажем на лумпените, че са малцинство!

И тоя президент Смешников... Никога не сме имали за президент такава карикатура, на която и се нарежда как и какво да каже. Нека поискаме отставката на президента Плевнелиев поради това, че не признава резултата от изборите и подстрекава няколко хиляди лумпени към безредици. Това е национално предателство, което извършва гербаджийския президент! Ако ще има нови избори, нека са и за нов президент!
        И последното ми съмнение отпадна.

Орешарски пада до седмици.

Нашият велик Майстор подкрепи ли нещо и то се срива.

Коментар

Пламен Орешарски, имайте грам търпение, една стотна от търпението, което имахте към Боко!
          Макс, аз лично нямам никакви опасения за пламен Орешарски! Убеден съм обаче, че хляба и ножа не са в него! Факт е, че му натрисат прекалено много хора, а това за мен означава, че ще му натрисат и решения!
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Не трябва да оставяме няколко хиляди безработни лумпени с професия "протестиращ" да определят дневният ред на обществото. Нека да подкрепим на митинга утре правителството на Г-н Орешарски. Демокрацията е тирания на мнозинството. Казали са го още древните гърци. Нека покажем на лумпените, че са малцинство!

И тоя президент Смешников... Никога не сме имали за президент такава карикатура, на която и се нарежда как и какво да каже. Нека поискаме отставката на президента Плевнелиев поради това, че не признава резултата от изборите и подстрекава няколко хиляди лумпени към безредици. Това е национално предателство, което извършва гербаджийския президент! Ако ще има нови избори, нека са и за нов президент!
            Хапчетата мастъре... Хапчетата.... бързо
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ами, честно да си кажа аз съм в шах. За първи път нямам дори идея за сценария. Продължавам да твърдя, че ще имаме национално отговорно правителство ГЕРБ-БСП, но прекалено много фолк се вкара в представлението
              То в момента имаме точно това. Волен казва че не подкрепя правителеството - ГЕРБ го играе опозиция, но и двете партии НЕ искат вот на недоверие сега - въпреки че двете заедно точно в момента имат повече гласове от БСП + ДПС. БСП играе срещу Цецо но не и срещу Бойко. Бойко играе срещу Станишев, но не и срещу БСП.

В този парламент няма нито една опозиционна партия. Всичките са се договорили под масата и единствените им сблъсъци са само по отношение на това какви парчета точно да си вземат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Макс, кого визираш?
                Пламен Орешарски, имайте грам търпение, една стотна от търпението, което имахте към Боко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ами, да го подкрепим!!! Що да не го подкрепим??? Да подкрепим и Пеевски, а?
                  Ти какво предлагаш изборните резултати да ги отменяме с разни Оранжеви, Розови революции от 3-4 иляди души, така ли!

Коментар

Говориш за нероден Петко, имаш страх че ще дойде човек, който притежава знания талант, смелост и воля, И ще ви покаже че не всички са маскари!
                    Макс, кого визираш?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      В този стил би трябвало да попитам, като подкрепихме Каратиста, де е сега енергетиката
                      А сериозно, работата е много насрана, очевидно се налага да помислим, просто закриване на позиции е единствено в интерес на дирижорите, както и при всеки срив!
                      Първото нещо, което се пита в казус е не кой кого мрази, а: „Кой има сметка от това“
                      Очаквам идеи по въпроса.
                      Ами, честно да си кажа аз съм в шах. За първи път нямам дори идея за сценария. Продължавам да твърдя, че ще имаме национално отговорно правителство ГЕРБ-БСП, но прекалено много фолк се вкара в представлението

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        А защо не и две, три, че и 10 години да остане?! Колкото работа ще свърши за една, толкова и за 10. След провала им на преговорите за еврофондовете (100% съм сигурен), вече няма да има значение кой ще дойде на власт. Русия и Белене ще ни бъдат пътеводна светлина.
                        Говориш за нероден Петко, имаш страх че ще дойде човек, който притежава знания талант, смелост и воля, И ще ви покаже че не всички са маскари!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          В този стил би трябвало да попитам, като подкрепихме Каратиста, де е сега енергетиката
                          А сериозно, работата е много насрана, очевидно се налага да помислим, просто закриване на позиции е единствено в интерес на дирижорите, както и при всеки срив!
                          Първото нещо, което се пита в казус е не кой кого мрази, а: „Кой има сметка от това“
                          Очаквам идеи по въпроса.
                          + 10

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                            Подкрепете го! До колкото виждам агитката ви е по незначителна от тази на онзи Болен идиот с когото пожънахте "огромният" си изборен успех и поради това желая ви УСПЕХ!
                            Не е до педкрепянето на Орешарски, този или онзи. въпросът е да съхраним стабилността и предвидимостта, да пооправим бизнес климата, докато узреят решенията по същество, които де факто ще избутат олигархията. Изобщо не е персонален моментът.

Коментар

Ако имаш джиджи-биджи с Бате Пешо, то си е ваша работа.

Аз само копирах линк от Уикипедията (която понякога е неточна), кога се прибира пшеницата.

Ако ти знаеш повече за това - пиши. УТОЧНЯВАМ - В КОЙ ПЕРИОД СЕ ПРИБИРА ПШЕНИЦАТА В БЪЛГАРИЯ. ТОВА МИ Е ВЪПРОСЪТ.

За останалото (изхранването на човечеството) се разбирай с Бате Пешо и не ме занимавай.
                              Сподели кат' чиновник, дет' не е виждал нива на живо пшеница, па хранел 100 гърла кат' Орешарката, Боко и сие ....

И аз се извинявам, ако не си ме разбрал правилно

П.П. Бе, вие нещо много сте си повярвали как излиза манджата в чиниите? Ърмм ...? Щъркелът я носи и ставаме Фидоски ....
                              Last edited by marandi; 25.06.2013, 21:16.

Коментар

А защо не и две, три, че и 10 години да остане?! Колкото работа ще свърши за една, толкова и за 10. След провала им на преговорите за еврофондовете (100% съм сигурен), вече няма да има значение кой ще дойде на власт. Русия и Белене ще ни бъдат пътеводна светлина.
                                След 1 година ГЕРБ има вероятност да не съществува. така че по-добре избори след една година. Така вероятността ГЕРБ да вземат властта намалява значително. Което е огромен плюс защото с един удар ще се премахнат и двете основни партии на олигархията и двете подкрепяли и подкрепяни от Пеевски и ко.

Коментар

Working...
                                X