IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Кажи колко са де.
    12 са. а е доста нелепо да се слага областни от ДПс в области където ДПС всъщност не може да мине дори и бариерата за влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Значи протестираш без да знаеш
      Кажи колко са де.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        12 мисля, ти кажи?
        Значи протестираш без да знаеш
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Я кажи колко са на ДПС от 28 области че ползваш думата яко ?
          12 мисля, ти кажи?

Коментар

Ами повече от двама вече е яко ако гледаме колко е дела на ДПС.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Туй не е в България бе, Кат123.
              Погледния сградата в горния ляв ъгъл. Немаме такова чудо.

Започваш, освен да простееш, и да ставаш тъпо парче.

Другия път се подготви с по-подходящи "снимки".
              Мда поредната им манипулация на червените хмери .Лошото е ,че у Фейса масово са се хванали на въдицата и я разпространяват .
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Така като си мисля и аз за патовата ситуация, все повече смятам, че БГ трябва да бъде президентска репулбика по няколко причини:
                1. Ще спре практиката политиката и читавите управници да зависят от партии от рода на корпорацията ДПС, Атака, РЗС и т.н.
                2. Така или иначе всички решения се вземат еднолично от шефовете на партии - аз не съм видял от груп 100 депутата от една партия, гласовете да не са в една и съща посока!!! Т.е. при нас за гласуване на закони са нужни само партийните лидери от мнозинството!
                3. Отстранява се възможността да се съставят урудливи коалиции - ДПС, Атака, БСП...
                4. Читави хора /за едни Орешарски, за други Бойко, за трети Костов/ ще имат по-голяма свобода!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Силно ме съмнява че БСп щяха да вземат толкова гласове, ако бяха съобщили предварително че готвят Пеевски за шеф на ДАНС и че ще назначават яко областни управители от ДПС. Така че това което прави в момента БСП е подмяна на вота на собствените си избиратели.

А това не е точно демокрация. Много повече прилича точно на олигархично управление - за което всъщност едва ли някой е гласувал. Така че може доста да се спори дали според принципите на демокрацията сегашните депутати са всъщност народни представители.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Ами, честно да си кажа аз съм в шах. За първи път нямам дори идея за сценария. Продължавам да твърдя, че ще имаме национално отговорно правителство ГЕРБ-БСП, но прекалено много фолк се вкара в представлението
                    И аз тъй си мисля там дето има голяма омраза после иде голямата любов.Ще се вземат Буци и Гейко Катарзиса кои сме ние да пречим на младите.Кат се искат нека се вземат.Ми после какво ще правят партийните писачи във форума?

Коментар

Така няма да стане , в демокрацията има много мнения.
                      За мен един е маскара , за теб друг за предния трети и т.н.

Затова са изборите да се получи някакво средно .....
                      Силно ме съмнява че БСп щяха да вземат толкова гласове, ако бяха съобщили предварително че готвят Пеевски за шеф на ДАНС и че ще назначават яко областни управители от ДПС. Така че това което прави в момента БСП е подмяна на вота на собствените си избиратели.

А това не е точно демокрация. Много повече прилича точно на олигархично управление - за което всъщност едва ли някой е гласувал. Така че може доста да се спори дали според принципите на демокрацията сегашните депутати са всъщност народни представители.

Коментар

• Гарантирано от Гея, Бея и Злодея!!!!Разцепването на министерството на регионалното развитие и благоустройството на две и отделянето на част от него в отделно ведомство блокира работата по инфраструктурните проекти от национално значение и създаде пълен административен хаос. В момента няма кой да издаде разрешение за строеж на лот 2 на магистрала "Струма,,.Същият проблем бави и ремонтите на прословутите три виадукта на магистралите "Хемус" и "Тракия"....http://www.segabg.com/article.php?id=654544
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Нещо те е обхванала скуката.

Вече има комбайни, които почти ти вадят готов изпечен хляб.
                          Тези комбайни не са проектирани от селските труженици, а от инженерите по градовете.

Тъй, че не ми се прави на голям селски труженик.
                          Браточка,

ако си ме чел някога ще забележиш, че само преди 100 години УСА - 50% от населението е заето да изхранва цялото население - демек 1 в селското стопанство е хранел себе си и още един.

Днес УСА 2-ма на 100 изхранват цялото им население + че са и износител.

П.П. Питам те простичко - ти колко човека нахрани днес? ( пряко ) Или взе от 10 човека залъка от устата?

Кое не ми разбираш от въпроса?

П.П.П. Демек, ако вземаш залъка на 100 души всеки ден - ще се мислиш ли за велик кат' "днешните" кофермани?

Коментар

• Последните дни единствените, в които няма изцепки са тези в които никой от БСп или ДПс не прави и не казва нищо. Всяка тяхна активност е все в грешната посока.

Според мен и БСП се готвят за предсрочни избори. Иначе бе безсмисено да оставят Станишев начело. Едно махане на Станишев веднага щеше да успокои до някъде нещата. Но БСП предпочетоха единството на партията си. Което говори че се подготвят за скорошна изборна битка. Другия вариант е вече алцхаймера яко да е плъзнал сред ръководното им тяло.

Коментар

• Така няма да стане , в демокрацията има много мнения.
                              За мен един е маскара , за теб друг за предния трети и т.н.

Затова са изборите да се получи някакво средно .....

Коментар

Е, чак пък да списвам и уикипедията.
                                Мерси, но за това си имаме други хора.

Нали гледаш, че съм ти дал линк.

П.п. Повтарям ти го, че нещо си изнервен:
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B8%D1%86%D0%B0
                                Aнончи мани тая простотия.Когато не разбираш нещо интернета не е образование.Но ти си интелигентно момче и разбираш.Аз мога да прочета в мрежата как се прави трансплантация на сърце ама това не ме прави хурург.Няма смисъл да спорим за да кипи безсмислен неуморен труд.

Коментар

Working...
                                X