IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Не съм съгласен с теб на 100%, аз искам да чета сериозно икономическо издание а не някои да се мъчи да промива полекичка политическите ми позиции.

Ако искам това щях да чета вестник , Дума , Демокрация , Атака и т.н. .....
    Аз искам да дам пример със Сашо Диков, който се обиждаше, когато го наричаха СНН и твърдеше че е АлДжазира.... Обърна палачинката, вече е в отбора на официоза и така, прибавих го към БНТ, БТВ, Нова, които не ги гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не разбирам каква ти е тезата. 80% от хората подкрепят в една или друга степен тези протести. това е по Алфа рисърч, които са като цяло доста коректни. 80% от населението не им харесва това което правят БСП и ДПС. колко от тях са на площада е най-малкия проблем на правителство, което има рекордно ниска подкрепа още от първия месец на управлението си.
      Аз също подкрепям протестите но със социални изкания....
      Същата тази агенция дава че само 27 % са за избори в рамките на три месеца...

Коментар

Не съм съгласен с теб на 100%, аз искам да чета сериозно икономическо издание а не някои да се мъчи да промива полекичка политическите ми позиции.

Съгласен....
        Може и Сега....да чета ,а в Дневник искам икономическа информация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          22.27. С викове "Утре пак" няколко хиляди души се насочват към Орлов мост. Барабаните замлъкнаха, хората се разпръсват. Асамблеята тази вечер е събрала 60-ина души, които обсъждат политическия модел.

Това го вадя от Дневник и отговаря за часа когато ги засякох....
          По рано пише че в 8и 15 ч. са били 3К.....
          коментират че в понеделни са били по малко от вчера ...
          Значи говорим за 2или 3К човека...
          Протестират но не да ми казва онзи от Европа че днес е имало десетки хиляди....и се хили и чете обява къде да се явят утре в 8,3 на кафе...
          Не разбирам каква ти е тезата. 80% от хората подкрепят в една или друга степен тези протести. това е по Алфа рисърч, които са като цяло доста коректни. 80% от населението не им харесва това което правят БСП и ДПС. колко от тях са на площада е най-малкия проблем на правителство, което има рекордно ниска подкрепа още от първия месец на управлението си.

Коментар

• Не съм съгласен с теб на 100%, аз искам да чета сериозно икономическо издание а не някои да се мъчи да промива полекичка политическите ми позиции.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не забелязвам да са за служебно правителство. По-скоро създават положителна нагласа за евентуално обединение на десните партии. А за да има подобно обединение достатъчно шанс всъщност няма нужда от бързи избори. Но това не пречи да се създава положителна нагласа предварително.
              22.27. С викове "Утре пак" няколко хиляди души се насочват към Орлов мост. Барабаните замлъкнаха, хората се разпръсват. Асамблеята тази вечер е събрала 60-ина души, които обсъждат политическия модел.

Това го вадя от Дневник и отговаря за часа когато ги засякох....
              По рано пише че в 8и 15 ч. са били 3К.....
              коментират че в понеделни са били по малко от вчера ...
              Значи говорим за 2или 3К човека...
              Протестират но не да ми казва онзи от Европа че днес е имало десетки хиляди....и се хили и чете обява къде да се явят утре в 8,3 на кафе...

Коментар

Напоследък попрекалиха с Кунева ...но това явно не и помогна
                Дават трибуна на всички десни партии. Ако се съди по анкетите там читателите им са привърженици точно на Костов и Кунева, така че нормално да пишат за тях. А си е основен закон в медиите че читателите или зрителите на една медия, я гледат или четат защото тя споделя техните виждания.

Аз за това не съм напълно съгласен че медиите могат да манипулират общественото мнение. Те могат леко да наклонят везните в една или друга посока, но реално потребителите на тези медии и без това се клатушкат именно между тези мнения. За това е леко нелепо да се пише сериозно за икономика в жълти вестници или да се прекалява с жълти новини в сериозни медии.

Както се вижда и от медиината доминация която се заформи последните години този модел струва много пари, а реално не дава кой знае какви предимства. да повлияе на 5% от хората и то до момента в който те не решат че тези медии ги манипулират.

Коментар

• за мен партиите в дясно и в ляво!! трябва да изживеят своя катарзис... при тези в дясно той вече е факт, защото получиха звучна плесница като не влязоха в НС ( дебело подчертавам, че герб не е партия и не е дясна)

ред е на левицата... трябва ръководството да се оттегли и да даде път на младите (30-40г)

грешно е да се мисли, че ние десните сме левите да бъдат забранени... това е малоумно. Важното и в дясно и в ляво да има политици с морал и ценности, които наистина споделят идеите на които са изградени партиите им.

В момента БСП (както и ГЕРБ) са партии на едрия капитал, а за ДПС ...това е фирма, която ползва етнос, за да е винаги в бизнеса.

Костов, Кабаидиота, Тъпата Надка,Куневица, Мафиянски, Класната - да слизат (някой вече слязоха) от сцената и да пускат новото поколение.

но това няма как е достатъчно без реформа и подмяна на поколенията в БСП.. защото сме демокрация и цикличната смяна на ляво и дясно управление е естествена и важна!

другото хубаво на протестите е, че развенчаха мита за неподкупния, суров и непоколебим Болен Лидеров. Няма да е зле гласоподавателите за този тип партии да си напрявят сметка алтернативите (СКАТ, ЯНЕ и ВМРО)...дали са по различни или и те правят всичко за пари.

Поздрави
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Предполагам че от една страна го правят от собствени убеждения и пристрастия. Но от друга страна ако човек иска популярен и посещаван сайт се налага да се пише и по популярни и противоречиви теми. А все пак за икономическо издание е по-подходящо това да е политика, а не спорт

Макар че от година две си почнаха с откровена пропаганда, което всъщност мисля че им вдига доста посещенията, защото наистина вкарва доста емоции от хора които иначе няма къде другаде да четат мнения които съвпадат с техните.
                    Напоследък попрекалиха с Кунева ...но това явно не и помогна

Коментар

Инкомедия и по специално капитал са ми любимите хартиени издания от студентските години още Не съм сипул да го чета от както е започнал да се издава. Не мога да отрека че са формирали голяма част от икономическия ми мироглед.
                      Но не ми харесват политическите им залитания. Мисля че от това медиите им по скоро губят отколкото печелят.
                      Предполагам че от една страна го правят от собствени убеждения и пристрастия. Но от друга страна ако човек иска популярен и посещаван сайт се налага да се пише и по популярни и противоречиви теми. А все пак за икономическо издание е по-подходящо това да е политика, а не спорт

Макар че от година две си почнаха с откровена пропаганда, което всъщност мисля че им вдига доста посещенията, защото наистина вкарва доста емоции от хора които иначе няма къде другаде да четат мнения които съвпадат с техните.

Коментар

Както мисля че вече ти казах веднъж нямам нищо общо, нито някога съм имал нещо общо с икономедия или изданията и. Но и в този случай моето мнение съвпада до голяма степен с редакционната им политика.

Но ако бях на тяхно място щях да се опитвам да отразявам доста по-подробно и протестите в провинцията. До колкото ги има. И там има недоволни хора, нищо лошо и те да имат трибуна
                        Инкомедия и по специално Капитал са ми любимите хартиени издания от студентските години още Не съм спирал да го чета от както е започнал да се издава. Не мога да отрека че са формирали голяма част от икономическия ми мироглед.
                        Но не ми харесват политическите им залитания. Мисля че от това медиите им по скоро губят отколкото печелят.

Коментар

Сега са си Пропрезидентски и за служебно правителство .. веднага.....Даже и не ги чета ...
                          Не забелязвам да са за служебно правителство. По-скоро създават положителна нагласа за евентуално обединение на десните партии. А за да има подобно обединение достатъчно шанс всъщност няма нужда от бързи избори. Но това не пречи да се създава положителна нагласа предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс
                            Преди ти бях обещал, като те разкрия кой си от Капиталските журналя да ти пиша на лични, а са ша те изтипосам у Форума публично, като те хвана...

ПС. Знаеш че те чета с удоволствие и когато не съм съгласен!
                            Не виждам причина да лъжа за такива неща. Още повече че има достатъчно хора във форума които ме познават.

Коментар

Както мисля че вече ти казах веднъж нямам нищо общо, нито някога съм имал нещо общо с икономедия или изданията и. Но и в този случай моето мнение съвпада до голяма степен с редакционната им политика.

Но ако бях на тяхно място щях да се опитвам да отразявам доста по-подробно и протестите в провинцията. До колкото ги има. И там има недоволни хора, нищо лошо и те да имат трибуна
                              Бяха трибуна на недоволнти ,докато кръга Плевналиев ,Прокопиев воюваха със Цветан Василев и после при служебния кабинет когато БорисоФ им правеше номера...
                              Сега са си Пропрезидентски и за служебно правителство .. веднага.....Даже и не ги чета ...

Коментар

Хайде върнахме се на тезата...
                                Бил си на протести и си получил някоя палка ,аз и на футболин мач съм получавал.... преди!
                                Тези се топят един друг и като стане напечено търсят полицай да ги спаси..
                                как викаше един колега с един шамар десет ще разгони...
                                На НДК в колоната имаше човек , на който щеше да му взимат апартамента ,как един не пожела да му помогне...
                                Обръщаха се на другата страна...
                                Имаха по важна работа на скачат пред Позитано...
                                За мен това е нормално поведение. Работа на полицията е да въвежда ред. Не е работа на протестиращите да се бият едни други. поне в правова държава това е нормалния начин на действие.

И естествено че не им е работа да спасяват апартамента на някой си. да си го спасява сам. Отишли са да покажат недоволството си от наглостта на управляващите, не за да създават взаимоспомогателна каса.

Коментар

Working...
                                X