IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Протестите изправят София срещу страната, обяви „Галъп”
    Наглите червенотиквеници Мунчо Стойчев и Андрей Лайчев от фалшивия балкански "Галъп" пак ли изпълзяха на припек

Еми нали имат да се отплащат на господарите си, които им подариха голф-игрището Блек сий рама
    Е, малко се престарават в лъжите, та стават съвсем очевадни, ама то е нормално, само Червен Кольо им е конкуренция по мащаб на фалшификациите
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Стамболов, извинявай ама само ако му събереш глупостите от сутринта, веднага се разбира какъв топ идиот е
      Всеки има право на своя преценка и да сложи акцент там където смята за добре. Ти имаш това мнение, хубаво. Аз не съм съгласен, но не бих сложил акцента там.

Виж, за Белене въпросът е доста по-сериозен. Колко още трябва да се занимаваме с този проект вампир Руските слуги от новата ОФ Тройна си показаха рогата

Рестарт на проекта "Белене" е заложен в управленската програма на Орешарски
      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2179941

Управленската програма на Орешарски включва и рестарт на проекта "Белене"
      http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2179970

Коментар

• Готин е БорисоФ....
        когато не е на власт... изпитвам голямо удоволствие да го слушам ,какви ги реди..
        Приемам го на преставление на сатиричен актьор...
        Но самата възможност за това да се върне в управлението ме събуждат от летаргията...

Коментар

• Миков: Борисов нещо се е превъзбудил
          14:54 | 26.07.201352924Автор: Албена Борисова
          Share

"Този човек нещо се е превъзбудил. Ама какво да му правиш", коментира с колеги в кулоарите в парламента председателят на парламента Михаил Миков по адрес на Бойко Борисов, чу ПИК. Думите му бяха, след като бившият премиер самоволно взе дума след закриването на заседанието на НС като използва, че микрофоните все още не са изключени. Парламентарният шеф не беше видимо раздразнен от поведението на Борисов.
          "Моля ви, аз отдавна съм спрял да го коментирам", каза лаконично пред журналисти Миков. И бързо излезе от парламента.

Коментар

• ББ в цялата му прелест:

Бойко ухажва репортерка на ПИК: Много хубава рокля имаш

"Ооо, много хубава цикламена рокля имаш. Като казах одеве "госпожо", не се отнасяше за тебе", така се обърна в кулоарите на парламента бившият премиер Бойко Борисов към парламентарната ни репортерка Албена Борисова. Секунди преди това той произнесе реч от трибуната пред празната пленарна зала.
            - Аз съм госпожа наистина? Нещо лошо ли сте казали за другата госпожа?
            - Не бе, много си хубава. Какво да ги правя тия, госпожите, дето не знаят колко много работихме ние, като бяхме управляващи.
            - Колко работихте? Вие самият не влизахте в парламента като министър-председател?!
            - Как не съм влизал. Мая Манолова още си носи костюмчетата от онова време, когато аз идвах в парламента. Кипреше се.
            - Аз лично ви виждах повече в Перник, отколкото в парламента?!
            - Та малко ли направих за Перник. Кажи ми, не помниш ли? Театър, магистрали... Ти по мене ли тичаше в Перник?
            - Да тичах. Аз самата съм от Перник...
            - Еееее, то вече Перник стана квартал на София. Помня те. Какво? Всички перничани сте тука. А на мене трябва да сте ми благодарни.
            Разговорът свършва така неочаквано, както е започнал в коридор на парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Стамболов, извинявай ама само ако му събереш глупостите от сутринта, веднага се разбира какъв топ идиот е
              А що бе .....беше много забавен.
              Голям е палячо , от неучастието му в дискусиите народа губи много зрелище...
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                РУСКИ СЛУГИ

В проекта за управленска програма на правителството е залегнало рестартиране на проекта „Белене”
                http://www.focus-news.net/?id=n1810296

И нашият отговор:

Бойко Борисов: Ето как работим в петък следобед – ден на майстора за БСП, ДПС и „Атака” и в 14.00 часа се разпръснаха

http://www.focus-news.net/?id=n1810264

Коментар

• РУСКИ СЛУГИ

В проекта за управленска програма на правителството е залегнало рестартиране на проекта „Белене”
                  http://www.focus-news.net/?id=n1810296

И нашият отговор:

Бойко Борисов: Ето как работим в петък следобед – ден на майстора за БСП, ДПС и „Атака” и в 14.00 часа се разпръснаха

http://www.focus-news.net/?id=n1810264

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Аз също вярвам на Алфа рисърч..,защото е дясна и не преиначава много резултатите...
                    Но за нощта на изборите най близо беше Галъп и след него Алфа рисърч и Афин мисля....
                    Аз също съм ходил на протестите заедно с моето семейство ,но нито дъщеря ми ,вито съпругата ми подкрепят протестиращите особенно откакто почнаха да се катерят към Плиска и се чудят как да стигнват до вкъщи...
                    Така че това го приеми като атракция...
                    напоследък ,с колкото хора говоря на тази тема , почват с думите аз съм съгласен да се протестира ,но да имат социални изкания и да не пречат на другите да се придвижват.. .Даже и не искат вече да ги пледат по телевизията... толкова е втръснало...
                    Алфа ги изкара преди това. В ноща на изборите всяка агенция вади най-доброто. Агенциите на които може да се вярва изкарват най-доброто преди тази нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Алфа рисърч бе агенцията която първа даде най-близо до реалните резултати на предишните избори. Всички други агенции са на партиина хранилка и аз поне не им вярвам, но когато алфа рисърч изкарат нещо, съм склонен по-скоро да се доверя.
                      Аз също вярвам на Алфа рисърч..,защото е дясна и не преиначава много резултатите...
                      Но за нощта на изборите най близо беше Галъп и след него Алфа рисърч и Афин мисля....
                      Аз също съм ходил на протестите заедно с моето семейство ,но нито дъщеря ми ,вито съпругата ми подкрепят протестиращите особенно откакто почнаха да се катерят към Плиска и се чудят как да стигнват до вкъщи...
                      Така че това го приеми като атракция...
                      напоследък ,с колкото хора говоря на тази тема , почват с думите аз съм съгласен да се протестира ,но да имат социални изкания и да не пречат на другите да се придвижват.. .Даже и не искат вече да ги пледат по телевизията... толкова е втръснало...

Коментар

Алфа рисърч бе агенцията която първа даде най-близо до реалните резултати на предишните избори. Всички други агенции са на партиина хранилка и аз поне не им вярвам, но когато алфа рисърч изкарат нещо, съм склонен по-скоро да се доверя.
                        Изборите са златно време за врачки, политолози, социолози, медии, разни позабравени плъхове...... Борянка позаглади косъма и вече май прави Името да работи за нея, Ще я следим внимателно......

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ееееее, равновесенов... То бива бива розови сънища ама твоето са патологичен делириум тременс. На теб изобщо не ти пука за фактите, безогледно драскаш врели некипели... Да не са те наели от инвесторчето да им повишаваш кликавиците на всяка цена?!
                          Това са ВАШИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ - включително Галъп.

Коментар

• Ееееее, равновесенов... То бива бива розови сънища ама твоето е патологичен делириум тременс. На теб изобщо не ти пука за фактите, безогледно драскаш врели некипели... Да не са те наели от инвесторчето да им повишаваш кликавиците на всяка цена?!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ако го разгледаме от друг ъгъл София срещу провинцията и приемем, че тези 7% са почти изцяло от София това означава че 50% от софиянци в един или друг момент са ходили на протести.

А това май не звучи никак успокоително за властта.
                              Да аз също ходих, действително е много забавно, възможно най-евтиното забавление в софия, купихме си с моите приятели бира от билата на СУ, джи джи биджи с млади и неориентирани теленца, дето не знаят какво искат, взех телефона на една девойка, участвах в дискусиите на някакъв минипарламент на Орлов мост, някакъв реститут събираше бирени бутилки, наема си е наем, ама трябват и допълнителни доходо...... абе за всекиго имашше по нещо.... Индивидиуалните проблеми на всички, чрез медийно зомбиране са впрегнати в политически искания, това е моята диагноза, в неделя съм в сф и сугурно пак ще ходя

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Нобел за теб Измисли нова математика.
                                1 милион от 7 милиона прави 1/7 от населението, като превърнеш обикновената дроб в десетична и се получава 14,28%, 7% от цялото са 50% от 14%

Браво бе комунистите и математика за 5 клас ви затруднява.

Коментар

Working...
                                X