IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Не към мен бре. А и нали ти казах че не се обиждам и засягам от чужди мнения. Айде приятна почивка!
    Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Цитирай лична обида към теб.... и защо...
      Не към мен бре. А и нали ти казах че не се обиждам и засягам от чужди мнения. Айде приятна почивка!
      Last edited by kev; 28.07.2013, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Светата истина!
        Отношението към ГЕРБ днес е разделителната линия в политиката.

Който не е против ГЕРБ, работи за престъпници! Точка!
        Запетайка, запетайка! Отнася се за БСП, за комунистите като теп!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Нямам идея, аз само спамя
          Предполагам, че за това говорят
          http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135627422
          А иначе аз продължавам да мисля, че Чунчо и Губера са различни. Чоно е друга бира. Ама то човек знае ли?
          Виж според Марков и аз си имам двойник
          А бе и според мен 4ун4о и 4убака са различни, ама си приличат доста. И видях че и тебе те слагат с двойник. Това не е вярно разбира се.
          Но виж равновесието трябва да си сменя ника. Не е никакво равновесие.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Сложи поне многоточие или въпросителна

Монти, щом това с "личните" както ти ги нариаш обиди ти идва малко в повече, и като гледам как продължаваш да си ги просиш, ми се струва че трябва да се запасиш със солидно количество търпение и нерви за последващите такива по твой адрес Нищо лично, просто свиквай
            Цитирай лична обида към теб.... и защо...

Коментар

Светата истина!

Сложи поне многоточие или въпросителна

Монти, щом това с "личните" както ти ги нариаш обиди ти идва малко в повече, и като гледам как продължаваш да си ги просиш, ми се струва че трябва да се запасиш със солидно количество търпение и нерви за последващите такива по твой адрес Нищо лично, просто свиквай

Коментар

Брат близнак и си платен както и брат си

Коментар

Наивник,
                  за каква амнистия говорите?
                  За лъжата на Стефан Гамизов, която 4ун4о 4убаков постна ли?
                  НЯМА такова нещо. Това дето го твърди 4унчо Гамизов е лъжа. Не случайно не публикува законовия текст, ами лъжите на енергийния крадец.
                  Нямам идея, аз само спамя
                  Предполагам, че за това говорят
                  http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135627422
                  А иначе аз продължавам да мисля, че Чунчо и Губера са различни. Чоно е друга бира. Ама то човек знае ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Yavor Dachkov
                    Онези, които протестират не си дават сметка, че ГЕРБ беше управление на чисти криминални престъпници, което не е бивало в България. Това, че си затваряха и продължават да си затварят очите за този факт прави смисленият разговор с тях , невъзможен. Те нямат очи да видят, че нормализацията от това бедствие е много трудна, ще трябва време и е истински шанс за самите тях, че има хора и партии, които се отказаха да управляват с мутрите и коитобиват освирквани от тълпата пред НС. Тълкуванието, че са го направили от алчност не е вярно. ГЕРБ е разделителна линия в политиката.

Светата истина!

Коментар

Наивник ,
                      помислих ,че ме питаш къде ще ходя ,после видях поста за Евсиноград..
                      Закъснял си още вчера писах ,че съм кандидатствал за турист протестиращ за там...
                      Още не съм одобревн ... много желаещи и връзките ми са слаби...
                      С предимства били млади семейства с две деца до 6 години...
                      А сериозно по голяма глупост не бях чел...
                      Варненците трябва да са много тъпи да си провалят сезона и да си направят сепуко.....
                      Пак го пиша .. тези 3 К щом останат сами крият шапките и знамената и почват да се правят ,че не са от протеста..

Коментар

Марков, амнистията е едно такова жиуотну, дето не може да се отменя
                        Наивник,
                        за каква амнистия говорите?
                        За лъжата на Стефан Гамизов, която 4ун4о 4убаков постна ли?
                        НЯМА такова нещо. Това дето го твърди 4унчо Гамизов е лъжа. Не случайно не публикува законовия текст, ами лъжите на енергийния крадец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Много ясно. Това си е едно към едно от House of Cards. http://www.imdb.com/title/tt1856010/

Ако не сте го гледали този сериал гледайте го. Сериала е брутално добър. А Кутев почти буквално пресъздаде тема от филма.
                          Има ли некой печен адвокат тука да обясни това не е ли криминално, умишлено, злонамерено, преследвано от Наказателния Кодекс деяние с голяма обществена значимост и колко години строг тъмничен се полагат, по дяволите .... !!!!
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                            Така като гледам вас и шефовите ви ще измете народа
                            Не разчитайте на бузлуджа бабите и дядовците, те до избори още ще намалеят
                            Това го слушам вече 23 години. БСП постоянно умира, умира...

Пък то СДСто се спомина, Бог да го прости!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Аиде излизам да бачкам
                              На магистралата на Бойко
                              Майтап бе Уили

Обаче това:

https://www.youtube.com/watch?featur...7ow7bPQ#at=143

Сигурно е Бойкова манипулация, платена от протестиращите лумпени, пък вие имате 1 000 000 подписа, моля като станат 7 милиона да спрете да ги трупате, че ще стане смешно

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

Поклон пред великия Димитър Талев написал това и заради него той е пратен в лагер след деветосептемврийския преврат. И е копал и мъкнал камъни заради едно-единствено изречение.

Коментар

• Обаче простакът си е простак!
                                Дали ще е отишъл да храни прасето в кочината, дали е дошъл за малко "на София", дали е отишъл на сборище под връх Бузлуджа, дали е застанал на амбразурата да брани шайката на Олигарски в някой форум - простакът си е простак!

Как пък за 43 дни протести хората успяват да пазят чисто и след шествията няма и бутилка бира захвърлена по улиците, а червените цървули като се качат на красивата планина и успяват веднага да осерат пейзажа!
                                А после плачат защо народът им вика "Червени боклуци"!
                                Ами кака да ви вика???

Last edited by Jimmy; 28.07.2013, 18:22.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X